Şimdi Ara

N96i (Çin Malı) İlk Görüntüler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wow tv bile var operatörden bağımsız hemde ama tuş takımı çok kötü ya

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • tuş takımı gayet hoş olmuş

* 0 # tuşları aşağıda olsaymış çok daha güzel olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 23 Mart 2008; 13:23:38 >
  • yaw bu ne öyle ya şakadanda öte bi televizyon olması bide kulaklık olmadan radıo kullanılması güsel olmuş ama tasarım için bunları söyleyemem.
  • bu da bişeymi yawww N95 in birebir aynısını yapmış adamlar menu görüntüsüde dahil ayrıca bi dip not 2mp denen aletler vga sakın kanıpta almayın 640*480 max çözünürlükte resim çekiyorlar gg de yazan 2mp çakma çin malı teller vga dır onlar satabilmek için 2 mp yazıyolar
  • gerçekten süper telefon... taklit falan ama bence diğer telefonların da bir bakıma ucuzlamasını ve daha geniş açıdan olayları görmesini sağlıyor... düne kadar hiç bir telefonda tv özelliği yoktu adamlar bu fiyata bu özellikte telefon üretiyorlar neden karşı çıkılıyor anlamıyorum... ayrıca bosch arkadaşımın yorumuna katılıyorum ben telefonu görür görmez 0 ı neden oraya koymuşlar ki dedim :)

quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

tuş takımı gayet hoş olmuş

* 0 # tuşları aşağıda olsaymış çok daha güzel olacakmış
  • arkadaşlar N96i çin malı olarak görüntüleniyor ama aslında degiL ben kendim dubaide firmasında çalısıyorum ve kendim de kullanıyorum N96i gayet memnunm çin maLı deniyor ama daha türkiyede pek bulunmadıgı icin cin malı adıyla kullanılıyor ne yazıkki aslında daha çok özelligi var arkadasımızun yukarıda anlattıgı gbi sizde aynı fikirdesiniz dier arkadaslara diorumki türkiyeye gelince eminimki fikrinizi değiştireceksinz ama çin malı olarak tanımayın Tesekkürler...
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.