Şimdi Ara

N96i (Çin Malı) İlk Görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çinlilerden Rezalet Bir Tel Daha N96i 2Mp Kamera(Şaka Gibi)

N96i (Çin Malı) İlk Görüntüler

ÇİFT HATLIDIR
    ----------------------------------------------------------
    TELEVİZYON
    (OPERATÖRDEN BAĞIMSIZ TAMAMEN ÜCRETSİZ)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    RADYO
    (KULAKLIKSIZ DA ÇALIŞIR)
    ----------------------------------------------------------
    ÇİFT KAMERA
    (GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMEYE UYGUN TASARLANMIŞ HEM ÖNDE HEM ARKADA 2 ADET)
    (KAMERASI 2 MP AMA KALİTE ÇOK İYİ)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    BLUETOOTH
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    VİDEO
    ----------------------------------------------------------------------------
    MP3 ÇALAR
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    USB MEMORY BELLEK
    HANDSFREE - SES KAYDEDİCİ - FOTOĞRAF MAKİNASI - UÇUŞ MODU - EL YAZISI TANIMA VE SAYAMADIĞIM DAHA BİRÇOK ÖZELLİK
    WEB CAM
    DOKUNMATİK EKRAN
    USB DEN ŞARJ OLABİLME
    STYLUS KALEM

PAKET İÇERİĞİ :
    - N96i
    - Şarj aleti
    - Kulaklık
    - Batarya
    - USB Kablo

Bu Ürünü Almak İsteyenler GittiGidiyorda 330YTL
    http://urun.gittigidiyor.com/Sifir-N96i-TV-RADYO-MP3-MP4-Kargo-bedava_W0QQidZZ8875570

• tuş takımına bakarmısınız ne kadar iğrenç.birbirine yapıştırmışlar ıyy iğrenç görünüyor

Nokia ya gün geçtikce acıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

tuş takımına bakarmısınız ne kadar iğrenç.birbirine yapıştırmışlar ıyy iğrenç görünüyor

Farkındaysan Çin Malı Dedim Bu Orjinal Nokia Değil N96 Daha Tanıtımı Yeni Yapıldı Hemen Piyasaya Düşmezz
  • çinlilerin de yapmadıgı sey kalmadı.ama tasarımı kötü olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilcanss

quote:

tuş takımına bakarmısınız ne kadar iğrenç.birbirine yapıştırmışlar ıyy iğrenç görünüyor

Farkındaysan Çin Malı Dedim Bu Orjinal Nokia Değil N96 Daha Tanıtımı Yeni Yapıldı Hemen Piyasaya Düşmezz

nokia ya acıyorum derken çinliler yüzünden acıyorum demek istedim.ama bende olsam senin anladıgın gibi anlardım.dikkatli yazmamışım

• quote:

+1 tuş takımı iğrenç...
  • telefonla ılgılı yorum yapmıyorum ancak kulaksız radyo nasıl calısıyor bılen bırı varsa anlatabılırmı :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne ilk görüntüler zaten 2 senedir görüyoruz bu aleti
  • yahu bu iğrenç diil iğrenç ötesi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhantosun

telefonla ılgılı yorum yapmıyorum ancak kulaksız radyo nasıl calısıyor bılen bırı varsa anlatabılırmı :S

baba radyo hayal et evindeki masanın ustunde duran radyo illa kulaklıklamı çalışıo oda öle bişy direk hoparlöre verio
  • o telde asla sms yazamam ben
  • ayrıca nokia değil nokla

bugun bi arkdaşın evinde gördüm
  • @ tirannosaurus;

cep telefonlarında anten olarak kulaklıkları kullandıklarını bılıyorum ama kulaklıksız calısabıldıgını gormemıstım. bu arada benım philips kolonlarında radyosu var ama cok basarılı degıl:) cogu zaman cızırtı yapıyor:(
  • şu n99i olan telefonu gördüm. cidden o telefonu nokia değilde başka marka ile çıkarıp satsalar iş yapardı.
    tv sıkıştırmış içine özellik koymuş bir sürü. tvde çok iyi çekiyor hani :)

ama buda oda iğrenc..
  • Allah cezanızı versin emi!

O nasıl bir tuş takımıdır öyle
  • şaka gibi resmen nokia ile dalga geçmişler
  • puhaha tuş takımına bak.. iğrennnnnçççç..
  • nokia ibret alsında böyle bi telefon yapmasın diye yapıyo çinliler bu telefonları
  • çift hatlı tv mobile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.