Çinlilerden Rezalet Bir Tel Daha N96i 2Mp Kamera(Şaka Gibi)
ÇİFT HATLIDIR ---------------------------------------------------------- TELEVİZYON (OPERATÖRDEN BAĞIMSIZ TAMAMEN ÜCRETSİZ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RADYO (KULAKLIKSIZ DA ÇALIŞIR) ---------------------------------------------------------- ÇİFT KAMERA (GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMEYE UYGUN TASARLANMIŞ HEM ÖNDE HEM ARKADA 2 ADET) (KAMERASI 2 MP AMA KALİTE ÇOK İYİ) --------------------------------------------------------------------------------------------------- BLUETOOTH --------------------------------------------------------------------------------------------------- VİDEO ---------------------------------------------------------------------------- MP3 ÇALAR --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- USB MEMORY BELLEK HANDSFREE - SES KAYDEDİCİ - FOTOĞRAF MAKİNASI - UÇUŞ MODU - EL YAZISI TANIMA VE SAYAMADIĞIM DAHA BİRÇOK ÖZELLİK WEB CAM DOKUNMATİK EKRAN USB DEN ŞARJ OLABİLME STYLUS KALEM
ne ilk görüntüler zaten 2 senedir görüyoruz bu aleti
yahu bu iğrenç diil iğrenç ötesi olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: gokhantosun
telefonla ılgılı yorum yapmıyorum ancak kulaksız radyo nasıl calısıyor bılen bırı varsa anlatabılırmı :S
baba radyo hayal et evindeki masanın ustunde duran radyo illa kulaklıklamı çalışıo oda öle bişy direk hoparlöre verio
o telde asla sms yazamam ben
ayrıca nokia değil nokla
bugun bi arkdaşın evinde gördüm
@ tirannosaurus;
cep telefonlarında anten olarak kulaklıkları kullandıklarını bılıyorum ama kulaklıksız calısabıldıgını gormemıstım. bu arada benım philips kolonlarında radyosu var ama cok basarılı degıl:) cogu zaman cızırtı yapıyor:(
şu n99i olan telefonu gördüm. cidden o telefonu nokia değilde başka marka ile çıkarıp satsalar iş yapardı. tv sıkıştırmış içine özellik koymuş bir sürü. tvde çok iyi çekiyor hani :) ama buda oda iğrenc..
Allah cezanızı versin emi!
O nasıl bir tuş takımıdır öyle
şaka gibi resmen nokia ile dalga geçmişler
puhaha tuş takımına bak.. iğrennnnnçççç..
nokia ibret alsında böyle bi telefon yapmasın diye yapıyo çinliler bu telefonları