Şimdi Ara

N95 8gb mı N82 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydan beri ikisinin arasında kaldım bir türlü kararı veremiyorum,İnşallah yarın siparişi vericem artık.Bu noktada ikisinin de birbirlerine göre artı ve eksileri olduğunu biliyorum;N82 deki xenon flaşın yanında N95 8gb daha büyük bir ekran sunuyor,N82 nin tuş takımı biraz ince ve kullanışsız olduğu söylenirken N95 8gb kızağı sayesinde tuşları daha rahat bir kullanım vaad ediyor ama tabi bu kızağın zaman geçtikçe problem çıkartabileceğini söyleyenler de azımsanmayacak sayıda,N95 8gb hafızasıyla öne çıkarken N82 daha ince bir telefon ve daha ucuz ama malzeme kalitesi ile aradaki farka değecek bir telefon da olduğu söyleniyor ... vs.Yalnız bu iki telefon arasında hoparlör ve ahize kalite karşılaştırmasına rastlayamadım kullanan arkadaşların bu konu hakkındaki yorumlarıda belirleyici olacaktır,N95 8gb ın birkaç problemini okumuştum.Nihayetinde yazı tura atmadan önce foruma yazmak ve görüşlerinizi almak istedim.HANGİSİ

İyi forumlar ...

• n82 daha kibar duruyo ama n95 8 gb daha kullanıslı bence.n95 8gb al derim..
  • N95 in SAR değeri çok düşük
  • 2 cihazıda kullandım ve n82 bana n95 8gb ı sattırdı öle söleyim sana.
    n95 8gb ın n82 ye göre bana göre artısı büğük ve daha parlak bir ekranı olması onun dışında n82 ye göre bir üstünlüğü yok (8gb hafıza demeyin onu n82 ye 8gb microsd hc kart alıp o eksiği kapatabiliyorsunuz).
    Ama foto ve video ile fazla uğraşıyorsan şayet kesinlikle n82 derim çünkü n95 8gb ın foto ve video kalitesi n82 yi maalesef yakalayamıyor (gece fotoyu yazmıyom bile).
    Hoparlör sesi yüksekliğinde n95 8gb n82 ye göre 1 kademe daha yüksek ses öıkarıyor ama iş kulaklığa gelince orda n82 daha iyi oluyor.Ahize acustic sesinde ise 2 cihazda fark göremedim.
    Bu arada n82 nin tuş takımına ilk başta tuşları ufak olduğu için alışamayabilirsin ama sonrasında bir sorun teşkil etmiyor.

Yani kısaca N82 derim...
  • N95-2 8GB tabiki.

N82 nin tuşları çok ufak ve kullanışsız.şahsen tipide hiç hoş ve çekici değil.bence telefonda mutlaka kayan kapak olacak.
  • Bende bu çelişkiye düşmüştüm, şimdi büyük ihtimalle ikisindende vazgeçip yeni serileri bekleyeceğim (N96-N85-N79) Bunlardan sanırım N85 e talibim.
  • N82 tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • n95 8gb daha karizma baba telefon...
  • Düz n95 ile kıyaslanabilir ama N95 8GB ile de kıyaslamam açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

2 cihazıda kullandım ve n82 bana n95 8gb ı sattırdı öle söleyim sana.
    n95 8gb ın n82 ye göre bana göre artısı büğük ve daha parlak bir ekranı olması onun dışında n82 ye göre bir üstünlüğü yok (8gb hafıza demeyin onu n82 ye 8gb microsd hc kart alıp o eksiği kapatabiliyorsunuz).
    Ama foto ve video ile fazla uğraşıyorsan şayet kesinlikle n82 derim çünkü n95 8gb ın foto ve video kalitesi n82 yi maalesef yakalayamıyor (gece fotoyu yazmıyom bile).
    Hoparlör sesi yüksekliğinde n95 8gb n82 ye göre 1 kademe daha yüksek ses öıkarıyor ama iş kulaklığa gelince orda n82 daha iyi oluyor.Ahize acustic sesinde ise 2 cihazda fark göremedim.
    Bu arada n82 nin tuş takımına ilk başta tuşları ufak olduğu için alışamayabilirsin ama sonrasında bir sorun teşkil etmiyor.

Yani kısaca N82 derim...

yahu n82ye 8 gb microsd hc kart takıla biliyor muydu

bnce n95 8 gb al bn olsam öyle yapardım
    n82 nin tuş takımı sorun yaratabilir
    n95 in ekranı daha büyük tuşları daha kullanışlı

• bence 2 telefonda gayet şahane istediğini alabilirsin yazı tura at
  • Ben n95 8gb'tan n82'ye geçtim ve hiç pişmanlık yaşamadım. Aynı çözünürlük olduktan sonra bir mantığı kalmıyor ekran büyüklüğünün. Uzun vadede kullanmak istiyorsan cihazı N82 derim.
  • N95 8gb'ın 8gb'lık hafıza kısmı çok yavaş o yüzden kesinlikle n82 al diyorum ve ısrar ediyorum :-)
  • Valla bende senin gibi çok düşündüm ama heralde Omnia alacağım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26166600/tm.htm
  • n95 8gb almaya karar verirsen ikinci eldeki ilanımı inceleyebilirsin :)
  • n82

• n 82 tavsiye ederim iki model arasından özellikler yakın gibi görünsede performans n 82 de daha iyi
  • eğer görünüme öenm weriyorsan N82 eğer içe önem veriyorsan N95 8GB..[/b ]
  • N95 8 GB gerçekten iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.