Şimdi Ara

N82 İMEİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar N82 cep telefonu aldım fakat yurt dışından gelmiş bunu nasıl düzeltebilirim henüz kapanmadı fakat yakında kapanacak imei klonlatabilir miyim elimde zaten kullanmadığım bir tel var veya başka bir yöntem var mı?

• maalesef kardeşim o cihazlar bb5 platformudur ve imei leri değiştirilemez.henüz öyle bir box çıkmadı(box denen cihaz telefonların yazılımsal sorunlarını çözen ve imei yazan usb ye bağlanan alettir)..saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Arkadaşlar N82 cep telefonu aldım fakat yurt dışından gelmiş bunu nasıl düzeltebilirim henüz kapanmadı fakat yakında kapanacak imei klonlatabilir miyim elimde zaten kullanmadığım bir tel var veya başka bir yöntem var mı?

pasaportla kayıt ettirsen olmamı hacu???
    ...
  • Yakın zamanda dışarıdan gelecek bir arkadaşım yoktur bu arada telefon kullanıma kapanmış artık açılmaz mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Yakın zamanda dışarıdan gelecek bir arkadaşım yoktur bu arada telefon kullanıma kapanmış artık açılmaz mı acaba

Telekom tarafından kapatılmış olan bir telefon kayıt ettirildiğinde tekrar açılıyor diye biliyorum. Kesin bilgiyi Türkcell Abone merkezine uğrayarak öğrenebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia 6630 imei atma programı
    19 yıl önce açıldı
    Yurtdışı telefon IMEI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.