Şimdi Ara

n80 waylıstan nete baglanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende nokia n80 var bunda waylıs varmış ama waylısa internete baglanmayı bilmiyorum biri anlatırsa sevinirim karşıdaki waylısın şifresini biliyorum

• waylıs
  • waylıs ne leeeeeeeeeyn muahahahahahahahaha hahahahahaha hohohohoh zuhahahahahaha vb..

• O waylıs değil canım kardeşim, VAYIRLIS...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 22 Şubat 2008; 11:55:29 >
  • n80 waylıstan nete baglanma için ilk once waylıs bulmanız lazım buda büyük ihtimalle way satan yerlerde mevcuttur burdan ucuza alabilirsiniz waylarınızı
    ama diğer türlü ne anlama geliyor çözemedim o ayrı konu
  • bu zat iyi makara yapmış burda brawo waylıs demek ne olabilir hp nin notebooklarda kullandıgı yeni kablosuz tekenolojiside olabilir başka bir şeyde olabilir
    ,:)
    zooortt muahahahahaha zuhahahahaha hehehehehehehe hihohahahahahaha kihkihkihikihikihikihikih...

bu arada waylıs haribiden neydi layn bana bi çağrışım yaptı ama bi andanda yapmadı. (bu da makara oldu ama neyse)

• asjdhagshfas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP de İNTERNETE BAĞLANMA
    17 yıl önce açıldı
    Ip Kamera Wifi bağlanma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vaylıs değil o = vayrlıs
  • murat_ksk, siz gelin waylıs için ben ayarı vereyim size o zaman waylıs açılır merak etmeyin
  • dostum fake misin bilmiyomrum ama wayırlıs değil o dediğin şey wireless ok??

şimdi telefonundan wireless ile internete girmek istiyorsan telin wireless ini acman lazım
    sonra wireless ağı araman lazım buluncada şifreyi girip internete bağllanabilirsin

daha detaylı bilgi için forumun ceptelefonu bölümündeki nokia grubuna sorabilirsin

bu arada dalga gecmeyin dh halkına yakışmayan bir davranış
  • waylıs
  • n80 var fakat wireless yazmayı bilmiyorsun,ilginç...
    hiç olmadı kablosuz bağlantı de türkçemiz var dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.