Şimdi Ara

N80 ile N73 ARSINDA ÇOK KARARSIZ KALDIM! YARDIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla telefon alacağım ama N80 mi yoksa N73 mü alsam bi türlü karar veremiyoru. Fiyat farkı var ama benim için çok da önemli değil, yeterli parayı biriktirdim. MP3 kalitesi ve fotosu benim için çok önemli. Bunun yanında WİFİ de mutlaka olmalı. Buna göre N80 ama onun foto ve MP3 kalitesi N73'ten çok mu kötü? Bi de N80'in kaymalı kapak oluşu aklıma takılıyor. Bi ton para ver, iki günde bozulur veya laçka olur mu? N80'in tuşları rahat kullanılmıyor deniyor, doğru mu? Bilen ve kullananlar bi yardım edebilir mi?

• Wi-fi önemli değilse kesinlikle N73 almanı tavsiye ederim.
  • kesinlikle n73 almalısındüşünme bile
  • n80de bi numara yok
  • niye n80i herkes kötülüyo?
  • n73
  • Wi-fi mutlaka olmalı diyorsan bu konuyu açman yanlış zaten N73'te wi-fi yok ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wi-fi ne ki? benim hiçbir işime yaramaz diyorsan N73 al.
  • n80
  • ya arkadaş bizim miletimizde ne kararsız böyle . burası sürekli kararsız kalanlarla dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviates -- 29 Ağustos 2006; 22:36:40 >
  • N73'te WI-FI bulunmuyor. Eğer WI-FI'ye önem vermiyorsan elbette N73 en iyi seçim olacaktır.
  • Ben wifiye önem veriyorum. Ama yine de N73 alacağım
  • ya neden herkes N80 i kötülüyo anlamıyorum..taş gibi telefon..ya fotoğraf da tamam bakınca N73 daha ii gibi görünyo ama bu bnce o akdar da önmli bi fark deil sonuçta ikisi de 3 mp---yani iksyle de çektgnz resmleri bastrsanız walla fark mark göremezsnz ama blgsyrda bktgnzda sadece N73 ün renkleri bras daha cnlı gbi ama bnce pek önmli deil.
    mp3 player a gelirsek ikisnn de aynı olduunu dşnyorum..pk bi fark yoktur herhalde.(sadece N80 i dnledm)ama gördüüm kadaryla aynı yazılımlar...hem zaten N80 in ynnda bi de bi kablo veryolar istersnz orjnal kulaklık yerne istedgnz mesela sony nn bi kulaklıını kullanablrsnz.yani çok daha gusel bi ses sistemi yapablrsnz..
    snra N80 de Wi-Fi var ki bu da bnce güzel bi özellik.eer sürekli internette dolaşan briysenz işinze yarayablcek bi özellik.tip olarak N80 kalın olmasına rağmen çok güsel dizayn edilmiş--N73 tip olarak çok gusel bi telefon deil bnce sadece arka kapak sistemi hoş olmuş.
    sonraaa N80 in ekranı da süper.N73 ten daha ii..
    Bence N80 in tek ekisisi pil süresi..ama sanırsam ona da ilerde alışırız.ilk bşlarda her gün şarj etcez gbi duruyo ama yakında alışırz yaa..bnce yok illa ben N73 alcam diosanız tabi ki de siz bilirsnz.Ama bnm tercihim N80 den yana...

• foto kalitesi için N73, Wi-Fi için N80' i tercih edebilirsiniz.
  • n80 çok kötüü yaa bi kere tip yokkk

tabii n73
  • N80 kızaklı oluşu zaten baştan kaybettiriyor.Birde şu wi fi cep telinden ne kadar zevkli olabilir ben laptopımla kullanıyorum güzelde cep telfonun küçük ekranında bir halta yaramıyor ben n73 alıcam n80 e verilen paraya yazık..
  • bende gittim 2 telide gördüm n73 şekil olarakta özellik olarakta üstün geldi
  • aynı durumda olsaydım daha önce 2 ay kadar kullanmama rağmen yinede n80 alırdım(tabii bu sefer gri rengini),n73 oyuncak gibi duruyor nedense bir ağırlığı yok benim gözümden73 diyenlerde zaten aradaki fiyat farkı için diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 30 Ağustos 2006; 9:23:13 >
  • bencede n73 al ama sanırım wifi istediğine göre n80 almalısın.
  • n73 al
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.