Şimdi Ara

N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
54.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-bilgisayarda çekilen foto 800*600 boyutuna getirilir
    2-imageshack.us adresine gönderilir ve en alttaki linki kopyalanır
    3-mesaj yazığımız pencerede yukarda "image" düğmesi var ona basılır
    "[simage][/simage]" diye bi yazı ekledi
    4-bu açılan 2 köşeli parantezin ortasına kopyalanan linki yapıştırılır
    [simage]buraya yani [/simage]

<eğer bi programla resmi bilgisayarda 800*600 boyutuna getiremiyorsak 2. yol da;
    resmi direk imageshack.us' ye gönderirken o sayfada browse deyip resmi bilgisayarda seçtikten sonra bi alttaki seçenekte " resize images" kutusunu işaretlemek ve yanındak pencerede de "800*600" boyutunu seçmek ve daha sonra "host it" düğmesine basmak, bundan sonra yapılacaklar yukarda anlatılan "2" numaralı satırdan itibaren aynısı
  •  N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ
  • inanmıyorum ya n70 in bu kadar kaliteli fotolar çekebileceğine inanamıyorum.Yemin ederim fotolara bakarken k-750 ile çekilmiş diye bakıp iç geçiriyodum ah be diyodum alacağım n91 de k750 gibi fotolar çekebilse diyodum.Taa ki en sonunda jeton düşüp exif bilgilerine bakana kadar.Atoprak fotolar çok kaliteli dostum sihir sendemi yoksa n70 demi.Anlamadım?(Umarım N70 dedir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 15 Mayıs 2006; 17:57:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

inanmıyorum ya n70 in bu kadar kaliteli fotolar çekebileceğine inanamıyorum.Yemin ederim fotolara bakarken k-750 ile çekilmiş diye bakıp iç geçiriyodum ah be diyodum alacağım n91 de k750 gibi fotolar çekebilse diyodum.Taa ki en sonunda jeton düşüp exif bilgilerine bakana kadar.Atoprak fotolar çok kaliteli dostum sihir sendemi yoksa n70 demi.Anlamadım?(Umarım N70 dedir)

walla ben fotografcılık konusunda cok cok bişey bilmem .. sadece biraz ışığı yaklamaya çalışıyorum o kadar diyebilirim.. elimde biraz titrer genelde.. tabiki buraya titreyen resim koymuyorum .. bunun la beraber n70 in olması gerektiginden daha iyi resim çektigini düşünüyorum ... fakat cisimlere en fazla bu kadar yaklaşmanı tavsiye ederim.. yoksa auto focus olmayışından dolayı resim cok bozuluyo ... bence göresel olarak bu telefon başarılı.. sonuçta çokçok iyi kalitedeki video-ses çekim özelligi var..

• quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

inanmıyorum ya n70 in bu kadar kaliteli fotolar çekebileceğine inanamıyorum.Yemin ederim fotolara bakarken k-750 ile çekilmiş diye bakıp iç geçiriyodum ah be diyodum alacağım n91 de k750 gibi fotolar çekebilse diyodum.Taa ki en sonunda jeton düşüp exif bilgilerine bakana kadar.Atoprak fotolar çok kaliteli dostum sihir sendemi yoksa n70 demi.Anlamadım?(Umarım N70 dedir)

n91 müzik ağırlıklı bi model ama nası n90 updatelerle iyileştirildi, n91in de foto kalitesi iyileştirilr...k750ide de video biraz iyileşmişti r1n025 versiyonuyla

• Bu gün ofiste çektigim bi kaç foto

N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ

Akşam 19:00 civarı

• arkadaşlar resimler güzel ama nedense renklerde canlılık yok içerdeki resimlerde sanki ev karanlık dış resimlerdede hep akşam havanın kararacagı

zaman gibi birde sanki çok yagmur yagacagı zaman kararır ya hava o izlenimi veriyor.net ama fotolar canlı degil.

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

arkadaşlar resimler güzel ama nedense renklerde canlılık yok içerdeki resimlerde sanki ev karanlık dış resimlerdede hep akşam havanın kararacagı

zaman gibi birde sanki çok yagmur yagacagı zaman kararır ya hava o izlenimi veriyor.net ama fotolar canlı degil.

ben kasten az ışıkta çekiyorum .. zor olsun diye :) özellikle akşam havanın kararacağı yada direk ışığın düşmedigi ortamları çekmek ve iyi görüntü yakalmak zor oluyo .. zor olsun diye :)

• Güzel fotolar atoprak dostum .
    Güzel foto çekmenin sırrı n70 ve n91 de ışığı iyi yakalamak artı objeye olan mesafeyi ayarlamak.Gerisi 2mpin marifeti oluyor.
  • Farukkk gördüğün resimler akşam civarı çekilmiş fotolar ondan

quote:

arkadaşlar resimler güzel ama nedense renklerde canlılık yok içerdeki resimlerde sanki ev karanlık dış resimlerdede hep akşam havanın kararacagı

• Bide buna bak

quote:

• Arkadaslar hepinizin eline saglik.Siz olmasaniz bu kadar ornegi bir arada bulamazdik.N70 fotolarina hayran oldum+telefonun kendi goruntusu de cok karizma.
  • resimleri bulanık bulanlar çok kısa bi işlemle herhangi bi foto editörü ile keskinlik katabilirler daha önceki sayflarda örnek vermiştik hatta...ama inanın kağıtta hiç belli değil çok kaliteli fotolar oluyor
    ben 20ye yakın çıktı aldım 10*15 kağıda
  • n70in kalitesi hiçbirinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadcan -- 17 Mayıs 2006; 17:48:46 >
  • O kadarda değil be abartmasan diyom
    quote:

Orjinalden alıntı: deadcan

n70in kalitesi hiçbirinde yok.
  • @SilveR74
    2. foto donuk/bulanık çıkmış..sanırım af eksikliğinden ama..

• inanmıyorum atoprak mükemmel fotolar eline sağlık özellikle yeşillik fotosu harika böyle netlik/parlaklık hangi telefonda var beea
  • 2 resimde benden
    saat 20 suları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRcCaN -- 17 Mayıs 2006; 20:40:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.