Şimdi Ara

N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
54.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de aynı kareyi hem N70 ile hemde Olympus C310 ile yakalayıp karşılaştırmayı istedim ... 2 makinada otomatik ayarlarda ve 2mp de cekim yaptı ...

biraz daha detaylar anlaşılsın diye 1024e küçülttüm fotografları .. kusura bakmayın :)

N70
     N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ

Olympus C310

• kalite farkı bariz ama n70 in de telefon oldugunu unutmamak gerekli
    bayaa kaliteli cekiyor n70 her ne olursa olsun
    karsılastırma için tesekkurler ii bi calısma olmus eline saglık
  • Allah allah bu fotoları çeken n70 mi?Son bi kaç gündür baya bi şaşırtıyo n70 beni foto kalitesi konusunda?Güzel resimler tüm ekleyenlerin eline sağlık.
  • şu ana kadar kulandığım telefonlar arasında az ışıkta en iyi foto çeken telefon n70
    bunun bedelini de biraz bulanık çekerek ödüyor
    keskin resim çeken telefonlara dikkat edin
    az karanlıkta gürültü ve karıncalanma başlıyor fotoğraflarda

• @burakk76
    Evet benimde gördügüm kadarıyla öyle... ii bir az ışık performansı var.. iyi derken tabi diger bi kaç rakip modele göre ....
    keskin fotograf konusunda ise cok haklısın .. ben bunu k750 nin resimlerinde, yapılan karşılaştırmada söyledim ... bariz şekilde belli idi ama anlatamadım fanatik SE cilere..

@LostNdumb
    Evet haklısın ... kalite farkı bi kaç yüz gömlek kadar... sadece bi karşılaştırma olsun diye koydum .. bu konuda cep telefonlarının alacagı cok yol var..

@crux2005
    Evet N70 ... hiç bir oynama ve zoom yapılmadan çekildi.. sadece boyutlarını küçültüyoruz o kadar... bununla beraber özellikle daha az ışıklı ortamlarda mümkün oldugunca yakın, yani autofocus u olmayan bi makinayla olabildigince zor kareler cekmeye çalışıyorum ... tabiki, dürüst olmak gerekirse bunlar makinanın "yapabildikleri" ... yani cekilen bütün fotolar böyle olmuyor..

tıpkı diger arkadaşların, başka makinalarla cekip buraya koydukları gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 19 Mayıs 2006; 22:13:43 >

• fotoğraflarları w550 gibi çekse bile sadece video kalitesi için bile n70 alırdım
    gece çektiğim videolar çok iyi
  • bu da benden arkadaslar gsliler baksın
    http://img460.imageshack.us/my.php?image=tersane6fs.jpg
  • hocam w550 ile nası bi kefeye koyarsın n70i yapma gözünü seveyim w550 nin sesi ii sadeca
    quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

fotoğraflarları w550 gibi çekse bile sadece video kalitesi için bile n70 alırdım
    gece çektiğim videolar çok iyi
  • Bunlarda dün geceden ... flashın kifayetsiz kaldıgı dakikalar :) ... gece çekimide koymuş olmak icin koyuyorum .. ;)

• İşte bir xenon flaş olsaydı, çektiğin her yer gündüz olmuştu atoprak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

İşte bir xenon flaş olsaydı, çektiğin her yer gündüz olmuştu atoprak

e öyle tabi .... bunların flashı hikaye...

zaten bu kadar küçük bi objektifin bu kadar ışığı toplaması bile bi mucize...
  • flaşın 1.5m etki alanı var,
    mecbur kalmadıkça ben flaş hiç kulanmam çünkü ışık patlaması yaptığı için çektiğiniz cisimin renkleri sunileşir....o yüzden mümkün oldukça flaş yerine ortam ışığını arttırmaya çalışırım...

yukardakii örnekler bence iyi çekilmiş artık kesin emnim ki n70de az ışıkta daha fazla ışık toplama olayına çalışmışlar...zaten gündüz fotolarda üst modeller nerdeyse aynı çekiyo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

flaşın 1.5m etki alanı var,
    mecbur kalmadıkça ben flaş hiç kulanmam çünkü ışık patlaması yaptığı için çektiğiniz cisimin renkleri sunileşir....o yüzden mümkün oldukça flaş yerine ortam ışığını arttırmaya çalışırım...

yukardakii örnekler bence iyi çekilmiş artık kesin emnim ki n70de az ışıkta daha fazla ışık toplama olayına çalışmışlar...zaten gündüz fotolarda üst modeller nerdeyse aynı çekiyo....

flash olayıne kesinlikle katılıyorum .... ister xenon, ister radon, ister neon ..... ne olursa olsun flash her türlü fotografı sunileştiriyor...

bu yüzden fotograf makinası alıcak arkadaşlara mega pixel den cok, objektif büyüklüğüne dikkat etmelerinin öneriyorum hep...
    he kadar buyuk objektif, o kadar cok ışış, o kadar küçük perde zamanı ve bence o kadar berrak resimler.. tripod olmadıgı zamanlar icin tabi

• Burak bugün bütün topiği baştan sona okudum.Senin ve birçok arkadaşın emekleri var.Ellerinize sağlık.Ben telefonu alalı bir ay oldu ama işlerin yoğunluğundan ancak entegre olduk.Versiyonu geçen hafta güncellettim.Şimdi sen ya en az 7 veya 8 defa yazdım diyeceksin belki ama ben senin taktikle yola çıkmak istediğim için önce Xnview de 600x800 yapıp yollamak istedim.Ama bir türlü çözemedim işi.Sana zahmet bir ince açıklasan.Şimdiden teşekkürler...
  •  N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

flaşın 1.5m etki alanı var,

flash olayıne kesinlikle katılıyorum .... ister xenon, ister radon, ister neon ..... ne olursa olsun flash her türlü fotografı sunileştiriyor...

bu yüzden fotograf makinası alıcak arkadaşlara mega pixel den cok, objektif büyüklüğüne dikkat etmelerinin öneriyorum hep...
    he kadar buyuk objektif, o kadar cok ışış, o kadar küçük perde zamanı ve bence o kadar berrak resimler.. tripod olmadıgı zamanlar icin tabi

megapixel bi yanıltmaca
    dediğin gibi bunun diyaframı var, lensi var, sensörü var...

@koolandgang

çektiğin resmi xnvew ile açıosun, klavyende shifte basarken "s" düğmesine basıosun karşına bi pencere geliyor...screen size kısmında width ölçüsünü 800 diyorsun zaten height ölçüsünü o otomatik 600 yapıyor...save deyip çıkıyorsun...resmin 800*600 ölçüsünde oldu şimdi...imageshack.us adresine giriyorsun "browse" diyip 800*600 yaptığın resmi seçip "host it" diosun...takılırsan bi yerde söle...karışık gibi özüküyor ama bi kere yaptın mı 2.si çok kolay

kardeşim sen orda mı yaşıyorsun ya.Hızır gibisin maaşallah.Bir daha denedim dediğin gibi inşallah çuvallamayız.Çok sağol bu arada

Not:Yumurtalar eski versiyondan kalma,yani bayat benim yüzümden telefona laf gelmesin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koolandgang -- 21 Mayıs 2006; 15:21:07 >

xnview güzel progdur, diğer fotolarına bilgte bakmak için de güzeldir
    kullandıkça daha iyi öğrenirsin
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.