Şimdi Ara

N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
54.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu resimde sağ parmağım hafiften olmaması gerekn yere dogru kaymış ama olsun ii çıktı ..

N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: thelake

bende w800i ile n70 arasında kalmıştım.w800 ün walkman özelliği harika ama benim zaten 20 gblık mp3 playerim var (en fazla) 4 gb bana yetmez.onun dışında fotosu çok iyi diyorlardı n70den daha ii olduğunu duymuştum ama burda gördüğüm fotolar beni tatmin etti.w800ün mesaj hafızası ve küçük ekranı beni endişelendiriodu.ama n70de symbian olduğuna göre mesaj hafızası olayı sorun olmayacaktır.symbianlı telefon(sx1) kullanan biri olarakta symbian tercihimdir.
    bikaç soru
    n70 e yüklediğim mp3leri zil sesi olarak atayabiliyorum sanırım.bunda herhangi bi sorun çıkıomu.(bi yerde hafıza kartına atılan sesleri tercihlerde görünmediğini okumuştum)
    mesaj hafızası hafıza kartına yüklenebiliyormu(içimin rahat etmesi açısından..)
    telefonda donma,arıza çıkarma,kendi kendini imha etme(!)gibi sorunlar oluyormu(sx1 kullanıcısı olarak alışkın olduğum durumlar.program çökerdi allahtan kendimiz yükleyebilioduk)
    program çöküyormu?çökerse biz düzelteb,iliyormuyuz?
    şimdilik bu kadar..

ben elimden geldigince cevaplamaya çalışıyım ..
    bende yeni aldım n70 i.. o yüzden burak arkadaşımız kadar gelişmiş kısımlarını bilmiyorum ..

mp3 leri ister telefon ister mms kartta olsun zil sesi olarak atayabiliyorsun ..
    mesaj hafızası konusunu burak cevaplasın .. bilmiyorum o kadar..

bu güne kadar herhangi bi yazılım anormalligi, donması yada karışması gibi şeye şahit olmadım .. bu konuda sanırım oldukça başarılı .. zaten n70 ile ilgili pek bi şikayet yok bu konularda .. ama bu konudada daha uzun süreden beri kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olucaktır..

• quote:

Orjinalden alıntı: thelake

bende w800i ile n70 arasında kalmıştım.w800 ün walkman özelliği harika ama benim zaten 20 gblık mp3 playerim var (en fazla) 4 gb bana yetmez.onun dışında fotosu çok iyi diyorlardı n70den daha ii olduğunu duymuştum ama burda gördüğüm fotolar beni tatmin etti.w800ün mesaj hafızası ve küçük ekranı beni endişelendiriodu.ama n70de symbian olduğuna göre mesaj hafızası olayı sorun olmayacaktır.symbianlı telefon(sx1) kullanan biri olarakta symbian tercihimdir.
    bikaç soru
    n70 e yüklediğim mp3leri zil sesi olarak atayabiliyorum sanırım.bunda herhangi bi sorun çıkıomu.(bi yerde hafıza kartına atılan sesleri tercihlerde görünmediğini okumuştum)
    mesaj hafızası hafıza kartına yüklenebiliyormu(içimin rahat etmesi açısından..)
    telefonda donma,arıza çıkarma,kendi kendini imha etme(!)gibi sorunlar oluyormu(sx1 kullanıcısı olarak alışkın olduğum durumlar.program çökerdi allahtan kendimiz yükleyebilioduk)
    program çöküyormu?çökerse biz düzelteb,iliyormuyuz?
    şimdilik bu kadar..

-evet mp3leri zil sesi yapıyorsun
    -msj hafızasını istersen karta yönlendirebilirsin
    -ben de donma imha hiç olmadıolursa format çekiyorsun..., program da hiç çökmedi 2 aydır

• bendeki n70 fotolarını koyuyorum, bunları k750i ile karşılaştırdık...
  •  N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ
  •  N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ
  • ...ve video

http://rapid-share.de/files/19961359/08052006001.mp4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 8 Mayıs 2006; 23:52:23 >
  • makroda dağıldık

• quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

...ve video

işte pininfarinanın yıkıldığı an
    ve sonrasında burağın dağıldığı an (macro)

• quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

...ve video

işte pininfarinanın yıkıldığı an
    ve sonrasında burağın dağıldığı an (macro)

harbiden de öyle oldu cellat

• 2 telefonun resimlerini karsilastirirsaniz cok iyi olur
  • Arkadaşlar 512 mb hafıza kartı aldım. Markası PiTech ?
    Yorumlarınız?
  • Evt, Burakk76 ile dedigi gibi dun bulustuk ve N70 ile K750'yi karsilastirdik İşte bunlarda benim K750 to W800'ün ayni yer ve an'da cektigim resimleri.. yalniz imageshack yine kendi kafasina gore takilip, "800*600 yap dedigim resimleri, israrla orijin boyutunda upload etti! Bu yuzden forumda aşırı yer kaplamasin diye mecburen kendim 800* 600'e getirdim resimleri..

• cok yakından cekilen fotolar haric n70 bence belirgin oranda daha iyi cekim yapmış..
    videoyu hesaba katmıyoruz zaten:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

cok yakından cekilen fotolar haric n70 bence belirgin oranda daha iyi cekim yapmış..
    videoyu hesaba katmıyoruz zaten:)

Fotolarda dedigin hatta sandigin kadar "belirgin bir fark" ben gormedim dostum.. hatta gun isiginda ve kapali mekanda N70'in cekimleri az bir miktar "daha karanlik" cikmis gibi.. macro cekimi hesaba katmiyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 9 Mayıs 2006; 12:08:17 >
  • Ben k750 nini fotolarında cok belirgin bi gürültü oldugunu görüyorum ...
    gerci şu anda bu resimlere lcd monitorden bakıyorum .. crt den durum daha farklı olabilir ..

bu özellikle k750 ile çekilmiş ilk resimde kafede oturan amcanın yüzünde, kadıköyde, bir binadan beşiktaş vapur iskelesini çektiginiz resimde, ve iş bankası önündeki tablelarda ve palio da ... birde bir ara sokakta çektiginiz fotodaki tiffany tabelasında görülüyo diye düşünüyorum ben ..
  • Bence N70 ile karşılaştırmak bile yanlış
    K750 ile N70 kıyaslanamaz zaten
  • sağolasın pininfarina
    ben örnekleri birleştirip bi başlık açtım az önce
  • Eski telimle bir resim de ben ekleyim dedim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.