Şimdi Ara

N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
54.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aman p850 duyup kıskanmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

çok güzel çekmişin hocam
    aman p850 duyup kıskanmasın

• revolver hocam eline sağlık
  • Akşam 19:40 hava kararmak üzere
     N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ

•  N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 12 Mayıs 2006; 15:52:53 >
  • Çok süper diiler ama bende ekliyim

• başka makinayla çeksen bu kadar az ışıkta her taraf noise olurdu
    bence gayet iyi çekmişin

ilk resimdeki ışıltılara dikkat (BTB üzerindeki güneş yansıması) ... bunlar hem kameranının odak noktasında diil.. hemde gayet yakın mesafeden yakalanmışlar.. özellikle dikkat etmedim çekerken ... tesadüfen bilgisayarda fark ettim ..

yakın mesafeden o kadarda kötü diil..

• Kuzenede N70 aldık.Çok memnun Diğer Kuzende alacakmış

Gerçekten çok dehşet bir tasarımı var telefonun.
  • ben de çok beğeniyorm yani verdiğin para içine siniyo en az 1 sene kullanırım diyorum...
    herşey özellik değil ki maalesef sahip olmak gerekiyo gerçekten n70 değerini anlamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 14 Mayıs 2006; 3:41:02 >
  • dooru
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

Kuzenede N70 aldık.Çok memnun Diğer Kuzende alacakmış

Gerçekten çok dehşet bir tasarımı var telefonun.

teknode, sana da alalım bitane n70
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ben de çok beğeniyorm yani verdiğin para içine siniyo en az 1 sene kullanırım diyorum...
    herşey özellik değil ki maalesef sahip olmak gerekiyo gerçekten n70 değerini anlamak için

işte olay o zaten ..
    maaleef telefonların özelliklerini tek tek karşılaştırarak degerlendiriyoruz... ben n70 alınca böyle olmamamsı gerektigi gördüm .. .n70 in degerini anlamak icin sahip olmak ve kullanmak lazım
  • beyler n70 gündüz resimleri ii de sanki ama k750i ininkiler daha keskin. bide n70 çok kaliteli çekiyo videoyu mp4 ya belki ondandır ama biraz yavaş geldi bana 18 fps gibi. video konusunda w900i yi öneririm 3gp çöektiği için n70 kadar net çıkmıyo ama 30 fps ve çok sağlam oluyo videolar n70le çekerken elini bi sallasan karışır ortalık. ve bu n70 i olan arkadaşlar gece çekilen bi kaç resim koyarsa ii olr

• quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

beyler n70 gündüz resimleri ii de sanki ama k750i ininkiler daha keskin. bide n70 çok kaliteli çekiyo videoyu mp4 ya belki ondandır ama biraz yavaş geldi bana 18 fps gibi. video konusunda w900i yi öneririm 3gp çöektiği için n70 kadar net çıkmıyo ama 30 fps ve çok sağlam oluyo videolar n70le çekerken elini bi sallasan karışır ortalık. ve bu n70 i olan arkadaşlar gece çekilen bi kaç resim koyarsa ii olr

6280 inde resimleri daha keskin .. ama keskinlik aynı zamanda resimde gürültüyüde beraberinde getirebiliyo .... bu konuda n70 bence başarılı .. resimleri aşırı keskin diil.. o yüzden yine bence, daha az gürültülü fotograflar yakalayabiliyorsun ... k750 ve n70 fotograf karşılaştırmalarının oldugu konuda bunu görebilirsin ...

bu arada hiç ciddi akşam resmi çekmedim . bu akşam çıkarsam çekip koyarım ..

• quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

beyler n70 gündüz resimleri ii de sanki ama k750i ininkiler daha keskin. bide n70 çok kaliteli çekiyo videoyu mp4 ya belki ondandır ama biraz yavaş geldi bana 18 fps gibi. video konusunda w900i yi öneririm 3gp çöektiği için n70 kadar net çıkmıyo ama 30 fps ve çok sağlam oluyo videolar n70le çekerken elini bi sallasan karışır ortalık. ve bu n70 i olan arkadaşlar gece çekilen bi kaç resim koyarsa ii olr

6280 inde resimleri daha keskin .. ama keskinlik aynı zamanda resimde gürültüyüde beraberinde getirebiliyo .... bu konuda n70 bence başarılı .. resimleri aşırı keskin diil.. o yüzden yine bence, daha az gürültülü fotograflar yakalayabiliyorsun ... k750 ve n70 fotograf karşılaştırmalarının oldugu konuda bunu görebilirsin ...

bu arada hiç ciddi akşam resmi çekmedim . bu akşam çıkarsam çekip koyarım ..

evet katılıyorum...keskin foto çekmsi iyi fakat yanında bi de kardeşi noise geliyor...
    mesela k750 yukarda koyduğum gece fotosunu çekse çok daha fazla gren olurdu
    sanırım az bulanık çekmesi de bu yüzden telefonda bunu n70de önlemeye çalışmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 14 Mayıs 2006; 14:44:43 >

• aksam tura cıkarsan caddede bnde cekip koymayı dusunuorum buraya resm
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 14 Mayıs 2006; 23:18:49 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.