Şimdi Ara

N56VZ serisi yavaş yardım gerekli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 hafta önce teknosadan asus n56vz laptop aldım win8 kurulu 8gb ram var i7-3630QM işlemci var fakat laptopda bana göre bir problem var gibi oyun yüklerken bilgisayar tamamen iptal kilitleniyor yazı yazarken kasıyor yazılar arkadan geliyor bu kadar para verip bunumu aldık diye soruyorum kendime ? bu durumdan nasıl kurtulabilirim acaba win8 le ilgili olan bir sıkıntı mı? bugün recovery yaptım eskisinden daha kötü oldu driverlarını sistemi güncelledim gene yok gene yok. yardım ederseniz çok sevinirim.

• Hangi güç seçeneğinde kullanıyorsunuz bilgisayarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanerdem

Hangi güç seçeneğinde kullanıyorsunuz bilgisayarı

performans modda ve prize takılı olarak kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: differentfire

quote:

Hangi güç seçeneğinde kullanıyorsunuz bilgisayarı

performans modda ve prize takılı olarak kullanıyorum

görev yöneticisini açıp windows gezginini yeniden başlatın işlemler kısımından

birde bilgisayar ısınmış halde iste yani dizinde felan çalıştırıyorsan fazla ısınır ondanda performans kaybı yaşayabilirzsiniz düşük olmakla beraber
  • n56vz-s4283h modelini aldım 4 gb ekran kartı 16 gb ram var. 1080p videoları oynatırken takılıyor bazen nedeni ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanemanet

n56vz-s4283h modelini aldım 4 gb ekran kartı 16 gb ram var. 1080p videoları oynatırken takılıyor bazen nedeni ne olabilir

performans modunda mı bilgisayar takılmaması lazım benim bilgisayarımda hiçbir sorun yok
  • Video izlerken takılmalar oluyorsa güncel codecler bulmanız lazım , birde videoları basit oynatıcılarla çalıştırmayın BSplayer falan kullanın . İnternet üzerinden izliyorsanız flash,java gibi uygulamaları güncelleyin .

Asıl konuyu açan arkadaşın durumu biraz daha ilginç , eğer temiz bir recovery yaptıysan ve yine aynı şey oluyorsa özellikle yazıların her defasında geriden gelmesi ve saçma donmalar olası bir kuzey köprüsü arızasına veya HDD arızasına işaret . Tekrar bir recovery yapın , ama formatlayarak recovery yaptırın direk şuanki sistem üzerine kurdurtmayın eğer yine aynı problem oluyorsa direk servise götürmekte fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd konusunda yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: babtheerkin

Video izlerken takılmalar oluyorsa güncel codecler bulmanız lazım , birde videoları basit oynatıcılarla çalıştırmayın BSplayer falan kullanın . İnternet üzerinden izliyorsanız flash,java gibi uygulamaları güncelleyin .

Asıl konuyu açan arkadaşın durumu biraz daha ilginç , eğer temiz bir recovery yaptıysan ve yine aynı şey oluyorsa özellikle yazıların her defasında geriden gelmesi ve saçma donmalar olası bir kuzey köprüsü arızasına veya HDD arızasına işaret . Tekrar bir recovery yapın , ama formatlayarak recovery yaptırın direk şuanki sistem üzerine kurdurtmayın eğer yine aynı problem oluyorsa direk servise götürmekte fayda var.

sürekli olan birşey değil fakat 2buçuk bin lira verdim bunun için mi verdim normalde canavar gibi çalışması gerekir bence bi yerde bi problem var bana göre ama bir türlü bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: differentfire

quote:

Orijinalden alıntı: babtheerkin

Video izlerken takılmalar oluyorsa güncel codecler bulmanız lazım , birde videoları basit oynatıcılarla çalıştırmayın BSplayer falan kullanın . İnternet üzerinden izliyorsanız flash,java gibi uygulamaları güncelleyin .

sürekli olan birşey değil fakat 2buçuk bin lira verdim bunun için mi verdim normalde canavar gibi çalışması gerekir bence bi yerde bi problem var bana göre ama bir türlü bulamadım

Teknoloji şans işi ne yazık ki . Değil 2.5 , 5.5 bile verseniz böyle sorunlarla karşılaşmanız normal . Bu soruna hızlı müdahale etseniz iyi olur tavsiyem , eğer bir harddisk yada anakart sorunu yaşıyorsanız vakit kaybetmeden servise gönderin yada iade şansını deneyin daha yeniyse .

• Bendede n56 vz 44002 var cok yavaş o kadar para verdik rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMIR52

Bendede n56 vz 44002 var cok yavaş o kadar para verdik rezillik

Nelerde yavaş makina ? Bendede a4402h var ama suana kadar bir problemle karşılaşmadım
  • quote:

arkadaşım sadece seninkinde sorun var yada sana öyle geliyor bilmiyorum garantiye götür bilgisayarını ozaman
  • arka planda çalışan birçok ıvır zvır asus programı var onları kaldır bir de macafe yüklü sanırım onu da kaldır doğru düzgün bir virüs programı yükle düzelecektir.
  • quote:

quote:

arkadaşım sadece seninkinde sorun var yada sana öyle geliyor bilmiyorum garantiye götür bilgisayarını ozaman

oyunlarda bir problem yok fakat tarayıcıya girerken geç açıyor yada win 8 de posta yada msn skyep yada fotoğraf açarken uzun süre bekletiyor
  • quote:

quote:

quote:

oyunlarda bir problem yok fakat tarayıcıya girerken geç açıyor yada win 8 de posta yada msn skyep yada fotoğraf açarken uzun süre bekletiyor

tarayıcı hangisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.