Bildirim
N200 sorunları ve xp kurma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Açılışta F11 Tuşuna basıp gelen ekranı takip edebilirsin
Cd'ler için herhangi bir IBM yetkili servis noktasını arayıp ücretsiz talep edebilirsin -
kardeş saolasın
dediğin gi yaptım oradan sonra xp yi kurdum ama önceden paylaşımlı 300 küsür gördüğü ekran kartını şimdi 128 görüyor.
nasıl yükseltebilirim
lenovo n200 1.5ghz 1gbram 160gbharddisk_____________________________ YİĞİDO -
bende bu makinadan almayı düşünüyorum. bilmek istediğim bu laptopun içinde xp cd si çıkıyormu? brde bu aletin pili takılı durumdayken arka kısımda dışa doğru çıkıntı oluyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 2 Ocak 2008; 13:56:34 >_____________________________ -
hayır öle bi durum yok.normal laptop gibi.nette fotolara aldanma.Xp cd si falan da yok.Hard disk te gizli bi partition var.. _____________________________ Yapabilenler yapar, yapamayanlar da ancak nasıl yapılacağını anlatır -
quote:
Orjinalden alıntı: Cosh_Boy
hayır öle bi durum yok.normal laptop gibi.nette fotolara aldanma.Xp cd si falan da yok.Hard disk te gizli bi partition var..
yani lisanslı xp varmı yokmu?_____________________________ -
arkadaşlar benim alete ekstradan 1gb ram takdım. vista banamısın demedi. makina çok ağır tam açılması 3-4 dakika sürüyor. birde benim webcam bir türlü ne skype de nede msn de bir türlü devreye girmedi. aygıt yöneticisinden bakıyorum alet düzenli çalışıyor diyor ama çalıştığı filan yok. bu konuda acil yardım bekliyorum. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: k@r@bey
quote:
hayır öle bi durum yok.normal laptop gibi.nette fotolara aldanma.Xp cd si falan da yok.Hard disk te gizli bi partition var..
yani lisanslı xp varmı yokmu?
Tabii ki var.Sadece cd yerine harddiskte gizli bi bölümde tutuluyor o kadar.._____________________________ Yapabilenler yapar, yapamayanlar da ancak nasıl yapılacağını anlatır -
quote:
arkadaşlar benim alete ekstradan 1gb ram takdım. vista banamısın demedi. makina çok ağır tam açılması 3-4 dakika sürüyor. birde benim webcam bir türlü ne skype de nede msn de bir türlü devreye girmedi. aygıt yöneticisinden bakıyorum alet düzenli çalışıyor diyor ama çalıştığı filan yok. bu konuda acil yardım bekliyorum.
Msn de kamera ayarlarını yaptın mı??_____________________________ Yapabilenler yapar, yapamayanlar da ancak nasıl yapılacağını anlatır -
quote:
quote:
arkadaşlar benim alete ekstradan 1gb ram takdım. vista banamısın demedi. makina çok ağır tam açılması 3-4 dakika sürüyor. birde benim webcam bir türlü ne skype de nede msn de bir türlü devreye girmedi. aygıt yöneticisinden bakıyorum alet düzenli çalışıyor diyor ama çalıştığı filan yok. bu konuda acil yardım bekliyorum.
Msn de kamera ayarlarını yaptın mı??
yaptım skypede denedim ama nafile nasıl çıkacam ben bu işten yardım yardım :(_____________________________ -
vista varken bende de kafasına göre çalışıyordu. xp kurdum hem makina çok hızlandı hem kamera sorunu ortadan kaldı ama şimdi abime verdim laptopu kurtarma dvdsi gelince tekrar vista kurucam o zaman tekrar deneyip bi çözüm bulabilirsem yardımcı olmaya çalışırım. _____________________________ -
slm arkadaşlar,
bende elimdeki n200 3000 model vistalı notebook a n zamandır xp kurmak istiyorum;ama kafa takılan bişey var.
bu sata olayın nasıl yapcağım bilmiyorum . bilen arkadaşlar varsa yaşadıkları tecrüleri paylaşırsa çok sevinirim
tşkler.
saygılar._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: pilot23
slm arkadaşlar,
bende elimdeki n200 3000 model vistalı notebook a n zamandır xp kurmak istiyorum;ama kafa takılan bişey var.
bu sata olayın nasıl yapcağım bilmiyorum . bilen arkadaşlar varsa yaşadıkları tecrüleri paylaşırsa çok sevinirim
tşkler.
saygılar.
Aynı sorun benim de başıma gelmişti.Bu link bana yardımcı olmuştu.Umarım sana da yardımcı olur...2. yöntemi tavsiye ederim.Yapamadığın bi yer olursa yardımcı olmaya çalışırım..
http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18_____________________________ Yapabilenler yapar, yapamayanlar da ancak nasıl yapılacağını anlatır
-
TAMAM HOCAM ÇOK EYVALLAH ÇOK SAOL _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ufuk_senol2005
kardeş saolasın
dediğin gi yaptım oradan sonra xp yi kurdum ama önceden paylaşımlı 300 küsür gördüğü ekran kartını şimdi 128 görüyor.
nasıl yükseltebilirim
selam,
aynı sorun bende de var xp ye geçiş yaptıktan sonra ekran kartı sadece 128 mb olarak görüyor. Vista da ise 300 mb civarıydı. Hertarafı araştırdım ama her hangi bir arttırma yöntemi bulamadım (bios demeyin öyle bir ayar yok)
birde omnipass denilen parmak izi şifrelemeyi (dosyaları) xp de çalıştıran varmı acaba
lenovo n200 1.5ghz 1gbram 160gbharddisk
_____________________________ Suzuki Vitara 2017 -
Arkadaşlar benımde vısta da sorun var makıneyı alalı 2 hafta oldu 2 kez vıstayı kurdum hayırlısı.
Vısta yavas dıyorlar xp kurmamı onerıyorlar varmı onerınız?_____________________________ Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı