Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
<<< LENOVO (IBM) KULÜBÜ >>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> <<< LENOVO (IBM) KULÜBÜ >>> Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
johonwayni

Sisteme Gözat

13 Ağustos 2007; 19:40:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ve Sonunda Lenovo (IBM) Kulübünü Acmiş Bulunuyoruz

Artik IBM Kullanicilarinda Bir Kulübü var

IBM eşsiz teknolojisini artik burada konuşabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 26 Nisan 2008; 23:03:05 >

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

seyhmus47

15 Ağustos 2007; 12:42:33 

evet arkadaşlar insanlar emek vermiş emeğe saygı katılımınızı bekliyoruz . en kısa zamanda lenova sahibi olmak üzeri niye bir çok yerde satılmıyor bu makinalar

johonwayni

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2007; 21:07:45 

bu makinalar siradan makina degil seyhmus

senide IBM sahibi olarak görmek isteriz şimdiden Hayirli Olsun

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

ok1907

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2007; 21:39:36 

Kulübünüz ve bilgisayarlarınız hayırlı olsun

İMZANIZ KURALLARA TAM ANLAMIYLA UYMAKTADIR | | Zaten uyduğunuz imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
h3x

15 Ağustos 2007; 21:45:33 

Evet bugun Lenovo 3000 N200'ümü Vatan bilgisayardan almış bulunuyorum. Vista business yüklü olarak geldi. Henüz uğraşamadım aletle. Bu hafta sonu XP kurup test sonuclarını buraya yazmaya calışırım. Urunun en dikkat çekici yanı klavye, parmak izi okuyucu ve özellikle ekranı. Ekran muthiş. 1600x1050 cozunurluk...

johonwayni

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2007; 21:45:40 

quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

Kulübünüz ve bilgisayarlarınız hayırlı olsun

Teşekkürler sizide külübümüze bekleriz fakat Acer külübündesin sizi transfer edelim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 15 Ağustos 2007; 21:47:35 >

ok1907

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2007; 21:49:33 

Olsun canım kardeş kulüp oluruz bizde

İMZANIZ KURALLARA TAM ANLAMIYLA UYMAKTADIR | | Zaten uyduğunuz imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
johonwayni

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2007; 21:49:51 

@h3x

Hayirli Olsun Yawaş yawaş kullanicilar geliyor umarim boyle devam eder

İmzalar pek olmamiş gibi geldiler sizce nasil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 15 Ağustos 2007; 21:52:09 >

avukatkemal

15 Ağustos 2007; 22:42:35 

vatana millete bana hayırlı olsun

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
By_Gizemly

15 Ağustos 2007; 23:56:07 

IBM'nin SantaRosa Modelleri Türkiye'de Var Mı???

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
johonwayni

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2007; 10:24:19 

quote:

Orjinalden alıntı: By_Gizemly

IBM'nin SantaRosa Modelleri Türkiye'de Var Mı???

Türkiye'de Piyasada bulunmaktadir.

Vatan Bilgisyarda bulabilirsiniz. Hepsiburada.Com bulabilirsin cogu büyük firmalarda war.

IBM'in PC üretim departmanını satın alarak bir anda dünyanın en büyük üreticileri kulübüne girmeye hak kazanan Çin kökenli PC üreticisi Lenovo 3000 serisi dizüstü bilgisayarlarını da Intel'in Santa Rosa platformunu duyurmasına paralel olarak güncellemeye başladı. Firma güncelleme çalışmaları çerçevesinde 3000 serisine Santa Rosa temelli yeni modeli 3000 V200'ü kazandırdı.

Benzer spesifikasyonlara sahip olan diğer üreticilerin modellerine nazaran daha kompakt bir yapıya sahip olduğu ve bu sayede özellikle profesyonellerin ilgi göstereceği ifade edilen Lenovo'nun yeni dizüstü bilgisayarı basitleştirilmiş ağ kontrolü, tek tuşla sistemi geri yükleme gibi özelliklere de sahip.

Ürünün teknik özellikleri ise şu şekilde,

- İşlemci: Intel Core 2 Duo T7100 (1,8 GHz, 2Mb Cache L2, 800 MHz FSB)
- Yonga Seti: Intel GM965
- Grafik Çözümü: Entegre Intel GMA X3100
- Ekran: 12,1-inç WXGA (1280x800 pixels) + entegre web-kamera
- Bellek: 1GB PC-2 5300 DDR2 SDRAM
- Hard disk: 160Gb, 5400 Rp./dak. Serial ATA
- Optik Sürücü: DVD±R/RW, 8x
- Kablosuz Bağlantı: Bluetooth 2.0 + EDR, 802.11a/b/g/n

Yukarıda bahsi geçen teknik özellikleri çerçevesinde belirlenen satış fiyatı yaklaşık 1200$ seviyesinde. Tabii kullanılacak opsiyonller çerçevesinde ürünün fiyatı da aynı doğrultuda artacaktır. Dizüstü bilgisayarları ile ülkemizde de aktif rol alan Lenovo'nun Santa Rosa temelli dizüstü bilgisayarlarını ülkemiz pazarında görebilme ihtimalimiz de son derece yüksek.

Daha fazla tasarim istersen www.ibm.com/tr adresinden ziyaret edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 16 Ağustos 2007; 10:26:28 >

gateway_15

16 Ağustos 2007; 13:18:39 

lenovo kulübü vardı aslında forumda fakat imza falan yoktu biraz kendimizi göstermek adına ben de düşünmüştüm böyle bir şey güzel olur diye johonwayni arkadaşım ellerine sağlık fakat başlığı külübü yerine kulübü olarak değiştirmek iyi olur bence tekrar teşekkürler böyle bir kulübe öncülük ettiğin için

johonwayni

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2007; 16:36:34 

quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

lenovo kulübü vardı aslında forumda fakat imza falan yoktu biraz kendimizi göstermek adına ben de düşünmüştüm böyle bir şey güzel olur diye johonwayni arkadaşım ellerine sağlık fakat başlığı külübü yerine kulübü olarak değiştirmek iyi olur bence tekrar teşekkürler böyle bir kulübe öncülük ettiğin için

Gateway15 mesajiniz için çok tşk ederim, Kulüb yazisini bende farkettim şimdi degiştiriyorum

imzalar konusunda bikac değişik imza üzerinde calişiyorum akşam üstü koymayi düşünüyorum

mesajnizi için Tekrar Teşşekkürler

toshibali

16 Ağustos 2007; 16:44:31