Ve Sonunda Lenovo (IBM) Kulübünü Acmiş Bulunuyoruz
Artik IBM Kullanicilarinda Bir Kulübü var
IBM eşsiz teknolojisini artik burada konuşabiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 26 Nisan 2008; 23:03:05 >
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
evet arkadaşlar insanlar emek vermiş emeğe saygı katılımınızı bekliyoruz . en kısa zamanda lenova sahibi olmak üzeri niye bir çok yerde satılmıyor bu makinalar
senide IBM sahibi olarak görmek isteriz şimdiden Hayirli Olsun
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
Evet bugun Lenovo 3000 N200'ümü Vatan bilgisayardan almış bulunuyorum. Vista business yüklü olarak geldi. Henüz uğraşamadım aletle. Bu hafta sonu XP kurup test sonuclarını buraya yazmaya calışırım. Urunun en dikkat çekici yanı klavye, parmak izi okuyucu ve özellikle ekranı. Ekran muthiş. 1600x1050 cozunurluk...
Teşekkürler sizide külübümüze bekleriz fakat Acer külübündesin sizi transfer edelim o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 15 Ağustos 2007; 21:47:35 >
Hayirli Olsun Yawaş yawaş kullanicilar geliyor umarim boyle devam eder
İmzalar pek olmamiş gibi geldiler sizce nasil ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 15 Ağustos 2007; 21:52:09 >
Vatan Bilgisyarda bulabilirsiniz. Hepsiburada.Com bulabilirsin cogu büyük firmalarda war.
IBM'in PC üretim departmanını satın alarak bir anda dünyanın en büyük üreticileri kulübüne girmeye hak kazanan Çin kökenli PC üreticisi Lenovo 3000 serisi dizüstü bilgisayarlarını da Intel'in Santa Rosa platformunu duyurmasına paralel olarak güncellemeye başladı. Firma güncelleme çalışmaları çerçevesinde 3000 serisine Santa Rosa temelli yeni modeli 3000 V200'ü kazandırdı.
Benzer spesifikasyonlara sahip olan diğer üreticilerin modellerine nazaran daha kompakt bir yapıya sahip olduğu ve bu sayede özellikle profesyonellerin ilgi göstereceği ifade edilen Lenovo'nun yeni dizüstü bilgisayarı basitleştirilmiş ağ kontrolü, tek tuşla sistemi geri yükleme gibi özelliklere de sahip.
Yukarıda bahsi geçen teknik özellikleri çerçevesinde belirlenen satış fiyatı yaklaşık 1200$ seviyesinde. Tabii kullanılacak opsiyonller çerçevesinde ürünün fiyatı da aynı doğrultuda artacaktır. Dizüstü bilgisayarları ile ülkemizde de aktif rol alan Lenovo'nun Santa Rosa temelli dizüstü bilgisayarlarını ülkemiz pazarında görebilme ihtimalimiz de son derece yüksek.
Daha fazla tasarim istersen www.ibm.com/tr adresinden ziyaret edebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 16 Ağustos 2007; 10:26:28 >
lenovo kulübü vardı aslında forumda fakat imza falan yoktu biraz kendimizi göstermek adına ben de düşünmüştüm böyle bir şey güzel olur diye johonwayni arkadaşım ellerine sağlık fakat başlığı külübü yerine kulübü olarak değiştirmek iyi olur bence tekrar teşekkürler böyle bir kulübe öncülük ettiğin için
lenovo kulübü vardı aslında forumda fakat imza falan yoktu biraz kendimizi göstermek adına ben de düşünmüştüm böyle bir şey güzel olur diye johonwayni arkadaşım ellerine sağlık fakat başlığı külübü yerine kulübü olarak değiştirmek iyi olur bence tekrar teşekkürler böyle bir kulübe öncülük ettiğin için
Gateway15 mesajiniz için çok tşk ederim, Kulüb yazisini bende farkettim şimdi degiştiriyorum
imzalar konusunda bikac değişik imza üzerinde calişiyorum akşam üstü koymayi düşünüyorum
mesajnizi için Tekrar Teşşekkürler