Şimdi Ara

n11 yeni üyeliğe 11 tl * 3 kupon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n11.com/kampanyalar/uyelik-kampanyasi?icid=200501_ad_uyelik-kampanyasi
    KAMPANYA KOŞULLARI

n11.com’a Facebook’la bağlan butonuna basarak veya üyelik formunu doldurarak üye olan yeni kullanıcılar, 11 TL değerinde 3 ayrı kupon, toplamda 33TL değerinde kupon kazanıyor.
    11 TL değerindeki kuponlar, üyelik işlemi tamamlandıktan sonra kullanıcıların n11.com hesabına otomatik olarak yüklenecektir.
    Kuponlar 18 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 23:59'a kadar yapılan üyeliklerde kazanılabilir.
    Kuponlar, hesaba yüklendikten sonraki 11 gün içerisinde kullanılmalıdır.
    Kuponlar, n11.com'a Üye Girişi yaptıktan sonra Hesabım > Kuponlarım sayfasından ve n11.com tarafından gönderilen e-postada görülebilir.
    Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanılabilir. Kuponlar birlikte kullanılamaz, başka kampanyalardan kazanılmış kuponlarla birleştirilemez.
    Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Toplu satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz.
    İptal / İade durumlarında, indirim tutarı, sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak yüzdesel dağıtılacaktır.
    İptal / iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır.
    n11.com kampanyayı durdurma ve şartlarını değiştirme hakkına her zaman sahiptir.
    Kampanyadan yalnızca yeni üyeler yararlanabilir. Bir kişinin birden fazla n11.com hesabı açarak kupon kazanmaya çalışmasının veya ticari alımların tespiti durumunda kupon yüklemesi yapılmayacaktır, yüklenen kuponlar iptal edilecektir.
    Kampanya 18 Nisan 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    Kuponlarla yapılan alışverişlerdeki iptal ve iade koşulları aşağıdaki gibidir:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathematician0 -- 28 Mart 2015; 13:34:48 >

• alt limit var mi goremedim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

alt limit var mi goremedim de

var hocam ufacık yazmışlar 100 tl
  • Var tabiki 100 TL
  • 111 TL world puan ile birleşiyor değil mi

• ilk yazmanın gururunu tasıyaraktan Tırt pırt zırt tıss v.s v.s
  • İse yaramaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    n11 150/15 yeni kod
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11 tl bkm ile birleşirmi

• Bende bunu bekliyordum indirim oranı olsun alt limit olsun çok iyi düşünülmüş. Teşekkürler n11

• zaten 11 vermiyormuydu yeni üyeliği bunla 3 tane mi vermiş oluyor farklı olarak
  • çöp
  • 33 nerde 11 tl benmi yanlış gördüm

• Dun bı hevesle atladım bkm expresse uye oldum ama bırlesmedı

• Baslıgı 11 x 3 diye duzeltmekte faydan var.
  • Kupon için yeni hesap açmayın demiş işte

• NERDE ESKİ N11 ŞİMDİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ.
  • basliga 3X11 yazsaniz daha iyi olur.

• N11 zamanında kral kampanyalar yaptı , reklam için çok iyi paralar harcadı . Bırakında artık yapmayı versin , eskisi gibi kampanyalar yaparsa yarın öbür gün diğer siteler gibi iflas ederse gelecek olan güzellikleri de kaçırmış olacağız . Hiç yoktan iyidir .
  • Aman batmasın piyasada rekabet olsun.

• N11 kupon vermezse kullanılmaz. Müşteri hizmetleri rezalet. Her zaman müşteri haksız, satıcı haklı. Hiç bir sorunu çözmek için çaba sarf etmiyor müşteri hizmetleri. Basmakalıp cevaplari verip duruyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.