Şimdi Ara

n11 WD 2.5 1TB Elements Usb 3.0 Siyah HDD 163 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://m.n11.com/wd-25-1-tb-elements-usb-30-siyah-hdd-P29242984
    kliksa'nın n11 mağazasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 6 Eylül 2014; 22:46:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birazdaha verilip sony alınabilir yanlış hatırlamıyorsam metal kasa var sony deısınmaya ve darbeye karşı dayanıklı olur

http://www.n11.com/sony-hd-e1b-1tb-usb-30-tasinabilir-harici-hard-disk-siyah-P30229597?rf=one-cikanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 6 Eylül 2014; 22:33:26 >
  • Müdür42 kullanıcısına yanıt
    WD varken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu sony nin diski nedir acaba sökülebilirmi?
    Çekle en ucuz ne kadara alınabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

birazdaha verilip sony alınabilir yanlış hatırlamıyorsam metal kasa var sony deısınmaya ve darbeye karşı dayanıklı olur

http://www.n11.com/sony-hd-e1b-1tb-usb-30-tasinabilir-harici-hard-disk-siyah-P30229597?rf=one-cikanlar

ooowww mudurum konuya el atmış :))
  • normalde uygun değil belki ama vereceği 111 TL yi ilk kez alacaklar için güzel olabilir, diğer avansasta 119 TL den söz ediliyor, belki n11 daha uygun oluyor
  • mucoyaho kullanıcısına yanıt
    yok müdür o kadar uzun boylu değil :) makul bir fikrimi paylaştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Neden Sony ?

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    sen neden wd diyorsun bilmiyorum ama sony inde içinde ya seagate çıkacak yada wd çıkacak kalite aynı

avantajı metal kasası ve tarasımı bana göre
  • Bu modelden uzak durun arkadaşlar. 2 ay olmadan kendisini ve 20GB fotografımı sonsuzluğa uğurladım.
    toshiba alın.nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

Bu modelden uzak durun arkadaşlar. 2 ay olmadan kendisini ve 20GB fotografımı sonsuzluğa uğurladım.
    toshiba alın.nokta

Geçmiş olsun kurtaramadınmı?
    Toshiba kendi diskini kullanıyo herhalde ,
    laptopta disk toshibaydı takır tukur sesli çalışıyordu haricileri nasıldır bilmem..

• quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

quote:

Bu modelden uzak durun arkadaşlar. 2 ay olmadan kendisini ve 20GB fotografımı sonsuzluğa uğurladım.
    toshiba alın.nokta

Geçmiş olsun kurtaramadınmı?
    Toshiba kendi diskini kullanıyo herhalde ,
    laptopta disk toshibaydı takır tukur sesli çalışıyordu haricileri nasıldır bilmem..

sağolun. daha önce kayıtların olduğu diğer diskim üzerinden birazını kurtardım. ama çoğu gitti...
    toshiba aldım sonra. içindeki disk kendini kanıtlamış, karttan ayrılabilir olanlardan. yani kartı bozulsa bile çıkar başka bir bilgisayara tak kullan.
    fakat wd de kart harddiske entegre edilmiş. (native usb deniliyor). kart giderse. yandı gülüm keten helva.

• quote:

toshiba alın.nokta

Arkadaşım 1 yıldır wd elementsi kullanıyor sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    +1
  • 3-4 ay önce aldım bu modelin aynısından n11 den tıkır tıkır sorunsuz kullanıyorum hatta bir defa sert bi şekilde düştü sorun olmadı şimdi kılıf aldım onun içinde taşıyorum cekle kuponla 130 tl gibi bir fiyata geldi bana
  • Samsung 2,5" 2TB M3 USB3.0 / USB2.0 Taşınabilir Disk 249 tl..Ürünler teşhir,geri iade değilse yada bu seride kronik bir problem yoksa fiyat 2 tb için gayet iyi gözüküyor..
    http://www.vatanbilgisayar.com/25-2tb-m3-usb30-_-usb20-tasinabilir-disk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 7 Eylül 2014; 1:36:14 >
  • B@cuk B kullanıcısına yanıt
    Wddlerin ömrü ne kadar ?

• ne sony si ya.wd yi kullaniyorum.alet ucuyor.bundan hızlısı yok.
  • 1 tb'lerin piyasa fiyatı aşağı yukarı bu değil mi zaten ?
  • Seagate expansiyon almıştım 2,5" 3.0 usb yeni açtım kutusundan içine bilgilerimi kopyaladım bir arkadaşa içindeki bir program lazım oldu onu kopyalarken 20 cm den alağı düştü disk mefta oldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.