Şimdi Ara

N11 Mobilde 200 tl ye 20 tl indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tırt gibi ama ihtiyacı olan için idare eder

http://www.n11.com/kampanyalar/mobil-alisveris-indirim-kampanyasi?icid=200501_b_mobil-alisveris-indirim-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceednaan759 -- 6 Aralık 2014; 0:04:58 >

• KAMPANYA KOŞULLARI

n11.com üyeleri, 06 – 07 Aralık tarihleri arasında tek seferde yapacakları 200 TL ve üstü ilk alışverişlerinde anında 20 TL indirim kazanıyor.
    Kampanyadan sadece n11.com mobil uygulamasından veya mobil web üzerinden yapacağınız alışverişlerde yararlanabilirsiniz.
    Kampanya, 07 Kasım saat 23.59’a kadar geçerlidir.
    Bu kampanya, n11.com’un diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.
    Bu kampanya, Elektronik; Altın ve Gümüş; Giyim & Ayakkabı; Süpermarket; Spor Giyim & Ayakkabı, Outdoor & Kamp; Yetişkin Hobi & Oyun; Çocuk Oyuncakları & Parti; Bebek Oyuncakları; El, Ayak, Tırnak Bakım; Simkart ve Hat; Vodafone TL Yükleme; Avea TL Yükleme; Toptan Satış, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz.
    Bir kullanıcı hesabı ile bu kampanyadan sadece bir kez faydalanılabilir. İlk 200 TL ve üstü alışverişte indirim kazanıldığı takdirde sonraki alışverişlerde toplam sipariş tutarı 200 TL ve üstü olsa dahi indirim kazanılamaz.
    İptal ve iade durumlarında, indirim tutarı, sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak, yüzdesel olarak dağıtılacaktır. İptal veya iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır.
    n11.com’un kampanya koşulları ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

• KAMPANYA KOŞULLARI

n11.com üyeleri, 06 – 07 Aralık tarihleri arasında tek seferde yapacakları 200 TL ve üstü ilk alışverişlerinde anında 20 TL indirim kazanıyor.
    Kampanyadan sadece n11.com mobil uygulamasından veya mobil web üzerinden yapacağınız alışverişlerde yararlanabilirsiniz.
    Kampanya, 07 Kasım saat 23.59’a kadar geçerlidir.
    Bu kampanya, n11.com’un diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.
    Bu kampanya, Elektronik; Altın ve Gümüş; Giyim & Ayakkabı; Süpermarket; Spor Giyim & Ayakkabı, Outdoor & Kamp; Yetişkin Hobi & Oyun; Çocuk Oyuncakları & Parti; Bebek Oyuncakları; El, Ayak, Tırnak Bakım; Simkart ve Hat; Vodafone TL Yükleme; Avea TL Yükleme; Toptan Satış, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz.
    Bir kullanıcı hesabı ile bu kampanyadan sadece bir kez faydalanılabilir. İlk 200 TL ve üstü alışverişte indirim kazanıldığı takdirde sonraki alışverişlerde toplam sipariş tutarı 200 TL ve üstü olsa dahi indirim kazanılamaz.
    İptal ve iade durumlarında, indirim tutarı, sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak, yüzdesel olarak dağıtılacaktır. İptal veya iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır.
    n11.com’un kampanya koşulları ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

edit: nerede kullanılır onu yazsalarmış daha iyimiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmursuz -- 6 Aralık 2014; 0:05:04 >

• ne kalmış ki geriye
  • 200/33le birleşir mi acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 33 birleşir de hangi kategoride geçerli onu yazsalardı sadece çok iyi olurdu..
  • bari geçerli olduğu kategorileri yazsalarmış.. daha kolay olurmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sepetimdeki hiç birşeyle kombin yapamadım indirim olmadı
  • market indirimi oluyor mu arkadaşlar hafta sonları yine?
  • Bende deneyeceğim şimdi ama koşullarda hiçbir kategoriye koymamışlar ne alacağız bilmiyorum gerçekten =)
  • Bu kadar sinirlama mi olur.nerde kullanacaz peki.geriye bisey kalmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

200 33 birleşir de hangi kategoride geçerli onu yazsalardı sadece çok iyi olurdu..

Saat aldım oldu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • attım takım elbise denedim olmadı.
    tost makinesi denedim olmadı.
    daha devreye girmedi sanırım.
  • musdincer M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)
  • şimdi denedim iş bankası kuponu ile birleşip ödeme sayfasına kadar gidiyor 53 tl çiçek gibi indirim yapıyor
  • 200 e 33 ile birleşirse dadından yinmez bakalim capslere

• Saat Playstation oyun falan 33le birlikte 220/53 olur

• Bu kampanya, Elektronik; Altın ve Gümüş; Giyim & Ayakkabı; Süpermarket; Spor Giyim & Ayakkabı, Outdoor & Kamp; Yetişkin Hobi & Oyun; Çocuk Oyuncakları & Parti; Bebek Oyuncakları; El, Ayak, Tırnak Bakım; Simkart ve Hat; Vodafone TL Yükleme; Avea TL Yükleme; Toptan Satış, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz.
  • Lastik alacaklara işbank koduyla iyi indirim

• Alacak olanlar 5 yıldız kampanyasıNa göre hareket edin.
    Kupon kazandğınız hesaptan tekrar alışveriş yapmayın..
    Ve bu alışverişin tutarına göre tekrar çek kazanın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.