|
N11 Kupon festivali 9-10-11 Mart
-
-
Bence hiç fena değil diğer sitelerde aynı fiyatlı bir kaç ürünü burda daha ucuza sipariş ettim. -
Tşkler kardeşim -
DEŞEKKÜRLER N11
-
Kategori ve ürün bazında da güzel kuponlar var. hatta bazıları tık hızından avantajlı
-
Bende hangi kategoriden eklersem ekleyeyim, kupon ödeme esnasında görünmüyor. Böyle sorun yaşayan var mı ?
-
muhtemelen gıda ürünü var sepetinizde, veya geçersiz kategori.
Örnek veriyorum; giyim ürünü ekleyin kupon gözükecektir.
-
Her kategoriden teker teker ekledim ama kupon kodları görünmüyor. Ayrıca çoğu kategoride geçen kupon vermiş. O da görünmüyor.
-
Mobilden nedeniz mi? Uygulamada -
Denedim ama olmuyor. 2dekine bakacağım artık.
-
o zaman kullanım adedi bitmiştir. kuponlarıma girip bakar mısın nasıl gözüküyor ? gri görünüyordur tükendi olarak
-
kullanım adetiyle sınırlı olma saçmalığını bitirmeli artık. kullanmaya izin verdiği kadar kupon vermesi lazım.
-
Uydu alıcısı alacaktım 14.00 u bekliyorum çok güzel denk geldi 👍 -
n11 iyice suyunu çıkardı işin.
Kupon verir, "sadece mobilde geçerli" der.
Kupon verir. Hemen biter.
Veya kuponu yakalarsın.
"Kupon sadece ilk 4 kullanım için geçerlidir" diye bahane uydurur.
Hızlı davranırsın. Kupon alacağın üründe geçersizdir.
Kupon açıklamasında alacağın üründe geçerli yazar ama "Özel indirimli" üründe geçersiz bahanesi uydurur.
Kupon geçerli ürün ararsın.
Bir de fiyatlar yüksek olduğundan kupon işe yaramaz.
Hadi Allah aşkına.
Yazık....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 9 Mart 2023; 10:11:40 > -
aynı sorun bende de var hiç bir şekilde kullanamıyorum kuponu
-
N11 mi kaldı -
n11 çırpınışları
-
Tarayıcıdan m.n11.com olarak işlem yapabilirsiniz.
-
evet hiçbir şekilde kullanılmıyor her kategoriden ürün vardı sepette.
kullanabilen var mı?
-
hala öyle
n11 iyice suyunu çıkardı işin. Kupon verir, "sadece mobilde geçerli" der. Kupon verir. Hemen biter. Veya kuponu yakalarsın. "Kupon sadece ilk 4 kullanım için geçerlidir" diye bahane uydurur. Hızlı davranırsın. Kupon alacağın üründe geçersizdir. Kupon açıklamasında alacağın üründe geçerli yazar ama "Özel indirimli" üründe geçersiz bahanesi uydurur. Kupon geçerli ürün ararsın. Bir de fiyatlar yüksek olduğundan kupon işe yaramaz. Hadi Allah aşkına. Yazık.... |
Zaten mobile özeldi. Adamlar bedava çek veriyor herkeste bir şikayet bir isyan. Uyan ürünlerden alın işte. Bu çek kampanyaları sayesinde piyasadan baya uyguna ürün alıyoruz daha ne olsun üstelik vakıf 3 taksit de yapıyor faizsiz. |
Başkasının aldığı ürün seni neden gerdi parasını sen mi verdin
|
Allah yardımcın olsun
|
Böyle üç kağıtçılıK görmedim. Avantajlı ürünlerde geçerli değilmiş. Kategori uysa bile kullandırmıyorlar yalan dolan iş yapmış
|
n11 çırpınışları |
Benzer içerikler
- lcw adım at kazan nedir
- storytel kampanya
- tutaste parfüm
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- migros fotoğraf baskı
- hepsiburada hisse yorum
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X