Şimdi Ara

N11 in fatura kestirmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese, bu konuyu tavsiye almak için açıyorum. N11 üzerinden bazı ürünler aldım, ürünleri kendime almadığım için belirli bir yere fatura edilmesi gerekiyordu, ancak iki adet satıcı özellikle mesaj atıp faturayı şuraya kesmeyi unutmayın dememe rağmen faturasız yolladı ürünleri. Asıl sıkıntı bunlardan biriyle, zira adam faturasız, sevk irsaliyesiz ürün yollamış ve fatura kes diyip n11 e şikayet edince önce mail adresini ver oraya atacağım dedi, ancak atmadı sonra telefon numarası yazıp ara dedi. N11 bütün bu olanlara hiç bir şey yapmadı, üstüne üstlük bu gün fatura gelmediği in ertelediğim ödemeyi adama yapmış. Bu durumda sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Canlı destek e bağlanmaktan sıkıldım, adamlar resmen vergi kaçırana göz yumuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eline makas al, kes hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Eline makas al, kes hocam.
    Elinde fatura yoksa kesemez hocam. Önce fatura bulması lazım.
  • kanun boşluğu var ne yazık ki, bu aracı kurumlara daha fazla yasal sorumluluk verilmesi gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet et maliyeye gitsin,
  • Maliyeye danış

• Merhaba Gktupc,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vergi kaçırmak o kadar kolay değil.Devlet suyunu kimseye kestirtmez.Bir tane fatura kesmezsin 2 yıl sonra kapına gelir hesabına para yatmış bu satışın faturası nerede diye sorar.Süreci hızlandırayım diyorsanız Alo Maliye 189'u deneyebilirsiniz.Direkt olarak N11'i değil satıcının isim,soyisim adres gibi bilgilerini bilmeniz lazım tabiki.
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Maliyeye şikayet ettim tabiki ama başka bir sorun var harcamanın faturasını vermezsem benim için de sıkıntı olur. Harcamayı kendime yapnamaıştım maalesef

• sunbird kullanıcısına yanıt
    Hocam ama teknik olarak onaylama butonuna bastığınızda faturamı ve ürünümü teslim aldığımı onaylıyorum diyor, ben faturayı almadan adamlar onayladı bu durumda n11 suç işlemiş olmaz mı?

• N11 canlı destek hiç bir işe yaramıyor. Yarın telefon ile arayacağım adamları, maliyeye de bir kez daha şikayet edeyim diyorum etkisi olur mu sizce?
  • n11 nokia telefon konusunu hatılayanlar begene tık
  • Canlı desteğin günlerdir çözemediği olayın yarısını bu gün dh üzerinden arayan n11 yetkilisi 1-2 saatte halleti. Diğer şahıs sıkıntılı olduğu için uğraştırıyor büyük ihtimalle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.