Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
115
Favori
822.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marine-gear

http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824

bu satıcıdan ürün alan arkadaşlar ürünü teslim almadan konrol etmeye çalışın benim siparişi hala daha yollamadı ama alanlardan duyduğum kadarıyla çek veriliyor diye bilerek 30-50 tl arası değerde ürün sipariş verenlere 5-10 tl'lik çin malı ürünler gönderiyormuş.

Aynen öyle yapıyor. Bütün aldığım ürünlerinde tek yıldız verip en olumsuz yorumu bastım.
    Daha düne kadar n11.com da gözükmüyordu mağaza. Anlaşılan n11 ile geri anlaşmış, sorunsuz olarak ürünleri gözüküyor sipariş verilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 6 Ocak 2014; 22:49:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

arkadaşlar süpermarketim eksik kargolama yaptı 20 günde kargosu geldi ama eksik mh ye şikayet formuda doldurdum ama hala dönüş olmadı ne yapmamız gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim

Daha sonra bir bakıyorsunuz eksik olan ürünler gelmiş.

insan gerçekten hayret ediyor.

evet ama yaklaşık 20 gündür bakıyorum ne gelen var nede giden hala bekliyorum bakalım ne olucak şu online markette benim çekler bittikten sonra gelesi geldi :D

• ray2 R kullanıcısına yanıt
    Yanmaması lazım :D
  • meşhur mağazamı z geri dönmüş :)
    bende öğlen 3 gibi aradım fotoaksesuarı yarından itibaren başlıyorusz kargolamaya dedi dedim şarjlı pil yolla yok olmaz kem küm iyi dedim yolla bi an önce de napıyosan yap.
    o değilde 15 gündür lastik bakıyordum 205/55 hiç yeni lastik yoktu üstelik olanlarda 1 ocak gece yarısı %10 zam yemişti.bugün öğlen 3 gibi 4 adet sava aldım biraz önce bi baktım yeni lastikler gelmiş petlas ve starmaxx 2 satıcıdada ug8 ve pirelli 20 tl indirim yapmış.
    n11 den birileri beni izliyor heralde o kadar bekle aldım ya satıcılarda jet hızıyla onayladı 1 saate kalmadan hepside kargo yaptı :)sorulara cevap vermeyen firmalar satış olunca nasılda hızlılarmış :)
  • Arkadaşlar ürünü iade için kimseye mesaj falan atmadan gittim kargoya verdim kargocuda takip numarası diye bi numara verdi aras kargo ek059155 diye neyse takip numarası bu değil baktım gözükmüyor, ben de bunu yazdım iade talebine n11'de şimdi ne yapmam lazım yarın gidip bir sorucam şubeyede, ürün ulaşırsa ellerine takip kodu yanlış olsada iade gerçekleşiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Ucuz sepet sitesinden aldığım Nektar notebook çantası ne kadar ucuz dandirik birşeymiş öyle. Alıpta memnun kalan beğenen var mı bilmiyorum ama çakma adidas el çantası satan işportacilar gibi çok ucuz bir işçilik ile yapılmış saçma sapan bir notebook çantası geldi. Çekten bile vazgeçebilirim, çanta yüzünden hayattan soğudum neredeyse. Nektar alan arkadaşlar varsa görüşünü paylaşırsa sevinirim.

Çanta oldukça çakma.

aynen,açmamştım 302 tl kupon onayı geldi az önce açim dedim,fiyasko

10tlden fazla etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ŞU 59,90 A ALDIĞIMIZ NEKTAR LAPTOP ÇANTALARI NE KADAR DANDİKMİŞ YAV BANA 20 LİRA DESELER ALMAZDIM DOĞRUSU 190 TL ÇEK KAZANDIK PARASINI ÇIKARIYOR İŞTE AMA ÜRÜN GERÇEKTEN ÇÖP GİBİ.
  • dunlop raket için 422 tl cevabı geldi sonunda. darısı diğer bekleyenlere.
  • n11 hiçbir şekilde bana cevap vermiyor. soru cevap kısmından her birimine mesaj attım sallamadılar bile. şikayetvar a yazdım yine sallamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

quote:

quote:

Ucuz sepet sitesinden aldığım Nektar notebook çantası ne kadar ucuz dandirik birşeymiş öyle. Alıpta memnun kalan beğenen var mı bilmiyorum ama çakma adidas el çantası satan işportacilar gibi çok ucuz bir işçilik ile yapılmış saçma sapan bir notebook çantası geldi. Çekten bile vazgeçebilirim, çanta yüzünden hayattan soğudum neredeyse. Nektar alan arkadaşlar varsa görüşünü paylaşırsa sevinirim.

Çanta oldukça çakma.

10tlden fazla etmez

BEN SATICIYA ÜRÜN ÇOK DANDİK 10 TL EDER ANCAK DİYE MESAJ ATTIM BAKALIM NE CEVAP YAZACAK.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

quote:

quote:

quote:

Çanta oldukça çakma.

10tlden fazla etmez

BEN SATICIYA ÜRÜN ÇOK DANDİK 10 TL EDER ANCAK DİYE MESAJ ATTIM BAKALIM NE CEVAP YAZACAK.

Sürpriz hediyeler yazmisti bi de be demekse aslinda boyle adamlara iade edeceksin kargoyu da odesin

• pil alacağım olmuyor.
    fotoğraf kağıdı alacağım olmuyor.

çek verdiler ürün aldırmıyorlar. saçmalık.

en iyi fiyat çeki ile şarjlı pil niye alamıyoruz ki. yok mu alabilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

pil alacağım olmuyor.
    fotoğraf kağıdı alacağım olmuyor.

çek verdiler ürün aldırmıyorlar. saçmalık.

en iyi fiyat çeki ile şarjlı pil niye alamıyoruz ki. yok mu alabilen?

elektronik kategorisinde de ondan:)
  • abiler, n11 den antifiriz almam lazım.var mı önerisi olan, güvenilir bi şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

85lik aisha yağdan ne kadar geldi arkadaşlar 327,25 gelmesi gerekirken 319 gelmiş size de öyle mi

Bana sadece Talebiniz değerlendirilmiştir ibaresi geldi ne çek onayı nede çek red di geldi :S Tekrar bakın dedim ses seda yok 9 gün oldu :S
  • Ironiduzeltmesini. Talep eden oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

Ironiduzeltmesini. Talep eden oldu mu ?

Talep eden derken neyi kastetiniz hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

quote:

quote:

quote:

Çanta oldukça çakma.

10tlden fazla etmez

Sürpriz hediyeler yazmisti bi de be demekse aslinda boyle adamlara iade edeceksin kargoyu da odesin

Bende ürün çakma dedim bakalım

• Bu çekler tictoc ile birleşiyor mu arkadaşlar ?
  • http://www.n11.com/nike-erkek-spor-ayakkabi-air-vapor-599359-140-P15468986

286 TL kupon geldi.
    ayakkabı 43 numara isteyen varsa satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.