Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
115
Favori
822.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erenun

quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Yeni tanımlayacakları kuponların kullanım süreleri 30 gün mü acaba yoksa ileri bir tarih sınırı var mı?

yok mu bilen??

Sizin yakın zamanda tanımlandı mı kupon . Müşteri temsilcisi 30 diyemedi, tanımlandığında kuponun karşısında geçerlilik tarihi belirtilir demişti.
  • N11 den yapılan alışverişler avantajixte görülüyor mu bugün. 3-5 işlem yaptım işlemlerde gözükmüyor? Var mı siz de böyle durum.
  • omer_398 kullanıcısına yanıt
    bende 4 alış veriş yaptım her alşışverişte n11 den çıkış yapıp avantajix ten tekrar bağlanıp giriş yaptım bende de gözükmüyor :S
  • En iyi fiyat kampanyasından kazandığım çeki son kullanma gününde kullandım. Ancak şimdi öğrendim ki, istediğim ürün firmanın stoklarında kalmamış. Bunun yanında başka bir ürün daha sipariş vermiştim. O ürün elime ulaştı. Şimdi o ürünü iade edip, temin edilemeyeni de iptal etsem; çekim geri tanımlanır mı acaba?
  • omer_398 kullanıcısına yanıt
    Bende de bugün gözükmedi ilk kez bi sorun var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Ucuz sepet sitesinden aldığım Nektar notebook çantası ne kadar ucuz dandirik birşeymiş öyle. Alıpta memnun kalan beğenen var mı bilmiyorum ama çakma adidas el çantası satan işportacilar gibi çok ucuz bir işçilik ile yapılmış saçma sapan bir notebook çantası geldi. Çekten bile vazgeçebilirim, çanta yüzünden hayattan soğudum neredeyse. Nektar alan arkadaşlar varsa görüşünü paylaşırsa sevinirim.

Çanta oldukça çakma.

aynen,açmamştım 302 tl kupon onayı geldi az önce açim dedim,fiyasko

10tlden fazla etmez

BEN SATICIYA ÜRÜN ÇOK DANDİK 10 TL EDER ANCAK DİYE MESAJ ATTIM BAKALIM NE CEVAP YAZACAK.

Sürpriz hediyeler yazmisti bi de be demekse aslinda boyle adamlara iade edeceksin kargoyu da odesin

Bende ürün çakma dedim bakalım

Eleman fırçayı çekti bize:) İade edin bizde çek iade işlemi için işlmlere başlayalım diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aadolff

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

85lik aisha yağdan ne kadar geldi arkadaşlar 327,25 gelmesi gerekirken 319 gelmiş size de öyle mi

Bana sadece Talebiniz değerlendirilmiştir ibaresi geldi ne çek onayı nede çek red di geldi :S Tekrar bakın dedim ses seda yok 9 gün oldu :S

(85-56)*11=319 bence hesap doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_398

N11 den yapılan alışverişler avantajixte görülüyor mu bugün. 3-5 işlem yaptım işlemlerde gözükmüyor? Var mı siz de böyle durum.

dün yaptıgım alışveriş görünmüyordu . bugun sisteme düşmüş.
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Şimdi avantajixde alışverişler görülmeye başladı.
  • Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
    http://www.n11.com/delonghi-xlf1600nbp-colombina-1600-watt-dikey-elektirikli-supurge-P15929374
    Çek gelmez istanbul bilişim kabul edilmez stokda 4 tane var kargo ücreti var diyenlere cevap olarak
    240 Tllik çek kazandınız mesajı geldi ihtiyacım olan bi üründü çok iyi oldu
    Haber veren emeği geçen herkese teşekürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
    http://www.n11.com/delonghi-xlf1600nbp-colombina-1600-watt-dikey-elektirikli-supurge-P15929374
    Çek gelmez istanbul bilişim kabul edilmez stokda 4 tane var kargo ücreti var diyenlere cevap olarak

hayırlı olsun
    bende riske girip sipariş vermiştim. sizden duyduğum iyi oldu umutlandım bende.
    eğer yükleme yaparlarsa 240 tlden daha yüksek gelir diye tahmin ediyordum

• kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kargoyu filan hesaba katmadan direk 375 tl çek için başvurdum gelmez diyodum aslında
    ürün lazımdı bana onun için aldım 240 tl çek cevabı geldi bende hiç seslenmedim 240 yatsın o bile iyi

• İyi de bugun bende atıyorum gıtmıyor maıller aradım sımdı musterı hızmnetlerını kampanyamız bıttı dedıler , sız ne zaman aldınız?
  • 31 aralikta ki basvuruma yeni cevap geldi. Gulsan inox 3 lu tencere için 156 TL talep etmiştim. 199 TL tanimlamislar.
    Kampanya kapsamında 199,00 TL kupon kazandınız.

edit: kampanya tamamında
    gülsan tencere 199 tl
    delongi süpürge 308 tl
    uv filtre 2x 285 tl
    kırmızı addison 408 tl
    16gb hafıza kartı 235 tl
    tablet tutucu 228 tl
    gp pil 131 tl
    varta pil 154 tl
    toplam: 2 230 tl kupon. kuponları hep kendi ihtiyaçlarım için kullandım.
    teşekkürler n11, teşekkürler forum donanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 7 Ocak 2014; 19:56:11 >
  • sss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolkepçe -- 7 Ocak 2014; 18:54:22 >

• delonghi onaylanmış ama bianchi bisiklet yine ret yedi
  • Ayın 31 i için sorusunu cevap alamayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun
    bende riske girip sipariş vermiştim. sizden duyduğum iyi oldu umutlandım bende.
    eğer yükleme yaparlarsa 240 tlden daha yüksek gelir diye tahmin ediyordum

hocam bana da 240 TL tanımlanmış..

kargo hesaba katıldığında doğru bir sonuç ama itiraz etsem mi acaba. siz itiraz ederseniz hangi hesaba göre edeceksiniz?

• delonghi süpürgeden kazandığım çekler bir hafta geçmesine rağmen yüklenmedi, sabah mı yükleyecekler ki aceba

bu arada süpürge satılık, ihtiyacı olan varsa dükkanımdan bakabilir.
  • 
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.