Şimdi Ara

N11.com Güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 5 bin liralık bir elektronik cihaz alacağım. Piyasadan 1500₺ civarı daha uygun seçenekler mevcut. Eğer güvenilirse buradan almayı düşünüyorum. O kadar parayı güvenerek verebilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 11 Ocak 2017; 5:40:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

N11.com Güvenilir mi?

N11.com, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından biridir. 2012 yılında kurulan şirket, geniş bir ürün yelpazesi ve kullanıcı dostu bir arayüz sunmaktadır. Ancak, birçok insan N11.com'un güvenilir olup olmadığını merak etmektedir.

N11.com, güvenilirliğini sağlamak için çeşitli önlemler almıştır. Öncelikle, 2015 yılında Tüketici Güvenliği Derneği tarafından "Güvenilir E-Ticaret Sitesi" sertifikası almıştır. Ayrıca, sitede SSL sertifikası bulunmakta olup, bu da kullanıcıların kişisel ve finansal bilgilerinin güvende olduğunu göstermektedir.

N11.com, müşteri yorumlarını ve geri bildirimlerini de ciddiye alır. Site, kullanıcıların ürünler ve satıcılar hakkında değerlendirmeler bırakmasına olanak tanır. Bu yorumlar, diğer müşterilerin satın alma kararlarını vermelerine yardımcı olur ve satıcıların güvenilirliklerinin değerlendirilmesi için bir temel sağlar.

Bununla birlikte, herhangi bir e-ticaret platformunda olduğu gibi, N11.com'da da bazı dolandırıcılık veya sahte ürünlere rastlanabileceğini unutmamak önemlidir. Bu nedenle, alışveriş yapmadan önce satıcıların itibarını kontrol etmek ve ürün yorumlarını okumak her zaman önerilir.

Genel olarak, N11.com, güvenilirliğini sağlamak için önlemler almış saygın bir e-ticaret platformudur. Güvenli ödeme seçenekleri, müşteri yorumları ve sertifikalar, platformun güvenilirliğini artırmaktadır. Ancak, herhangi bir çevrimiçi alışverişte olduğu gibi, dolandırıcılığa karşı dikkatli olmak ve bilinçli satın alma kararları vermek her zaman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Laptop gelmez ise veya hasarlı gelirse n11 de işlem başlarsan para satan adama gitmez
  • İyi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

İyi yani?

iyi iyi merak etme
    milyonlarca insan alışveriş yapıyor. arada sıkıntı oluyor tabi ama güvenilir.
  • N11 iyi de satıcının kendi yorumlarına bakın. %90-93 civarında güvenilir olsun en az.
  • Burada dikkat edeceğin satıcıdır. N11 genel olarak satıcıyı koruyan politikalar geliştirmekte olduğu için satıcının dükkanını iyi incelemen gerekiyor, ben bu meblağda bir ürün almayı düşünseydim satıcının mağaza puanının %95 ve üzeri olup olmadığına bakardım, mağaza yorumlarını incelerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMET EGEMEN

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

İyi yani?

iyi iyi merak etme
    milyonlarca insan alışveriş yapıyor. arada sıkıntı oluyor tabi ama güvenilir.

Tamamdır hocam EyvAllah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilet.com Adresi Güvenilir mi?
    2 yıl önce açıldı
    spigen.com.tr Güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 tllik bi ürün aldım gelmedi paramı 2 ay sonra çek ile alabildim. Haftada en az 2 kere aradım 6 kere falan iade işlemi başlattım fikir versin sana
  • Ben bir daha tövbe ettim oradan alışveriş yapmaya bir satıcının gönderdiği dandik Ürüne yaptığım olumsuz yorumu bile yayınlamadılar siparişle ilgilenmek bir yana dursun.
  • Atlama ipi almıştım gelmişti 2 gün içinde. Mağaza yorumları önemli.

• n11 güvenilir olabilir ama satıcı güvenilir mi ona bak sen. Ürünleri n11 satmıyor oradaki dükkan sahipleri satıyor. Satıcının ürünlerine yapılan yorumlara bak, farklı ürünlerde nasıl yorumlar almış, n11de bir not sistemi vardı galiba satıcının notu nasıl. Farklı ürünlerde kargolama süreleri nedir, benzer ürünlerde kargolama paketleme nasıl alıcı yorumlarına bakmalısın.
    Piyasadan 1500TL ucuz demişsin, neden ucuz bunu sorgula eğer 1500Tl ucuza satılabiliyorsa diğer satıcılar o fiyata satmıyorda bu adam satıyor.

İnternet alışverişi yaparken sürekli bunları sorgulayarak alışveriş yaptım ve hiç bir sitede ve alışverişimde sorun yaşamadım.
  • Hangi satıcı?
    N11.com güvenilirde satıcı kalitesi önemli. Sonuçta paran havuzda bekliyor sen onay verince satıcıya aktarılıyor. Ama para aktarıldıktan sonra herhangi bir arıza veya başka bir şey çıkarsa N11 buna çok karışmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.