Şimdi Ara

n11.com - Bilgi Paylaşımı Ana Konu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
28
Favori
56.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...25...4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 110 tl lik alış verişi hangi şekilde en uyguna getirebilirim? Enparayla alacağım.
  • n11 negatif puan sorunu çözülen var mı? Uzun zamandır negatifte puanım şipşak kuponları yüzünden.

Orijinalden alıntı: coolman7

uzun süredir n11 şipşak indirimi çıkmıyor. bitti mi şipşak olayı?

ben de bunu sormak için girmiştim. yeni yılda bitti mi acaba?
  • dirtect kullanıcısına yanıt
    bu sorun nasıl ortaya çıkıyor. bilgim yok. bilgi verebilir misin?
  • güncel indirim kodu / yöntemi var mı?

Ayrıca bilen varsa bu konuda şikayetlerin yazıldığı konu hangisiyse paylaşabilir mi?

Yıldız mağaza, onaylanmış anlamına mı gelir? Güvenebilir miyim mağazaya ve siteye?

Orijinalden alıntı: #berk

Arkadaşlar bu N11'de ürünleri zamanında göndermeyen ve herkesin "bu n11'in kendi mağazası" dediğiniz mağaza hangisiydi?

Ayrıca bilen varsa bu konuda şikayetlerin yazıldığı konu hangisiyse paylaşabilir mi?

süpermarketim daha önce aldığım ürünler 17 18 günde geldi dün aldığım ürünler ertesi gün geldi sanki düzelmiş gibi.
  • AMAN DIYIM N11.COMDAN UZAK DURUN. Bir sorun ciktiginda kesinlikle muhatap bulamiyorunuz. Musteri temsilcileri uckagitci. Tamamen oyalama politikasi. Basim yandi bi kere. Hatta okadar kizdimki bankaya haksiz cekim sikayetinde bulundum. Ozaman g.tleri tutusunca geri donduler. Ondada biz bisey yapamayiz tuketici heyetine git dedi. Ve bunu iki ay sonra bankaya sikayet edince soluyo essek herifler. Saticinin tarafini tutuyorlar. Bu uckagitcilar bu kafayla daha fazla barinamazlar. Barinmasinlarda zaten. Ole pahali reklamlarla millete yalan guven vermek kolay. Resmen dolandiricilar. Gittigidiyor ne kaliteliymis onu anladim. Tekrar soluyorum arkadaslar N11COMDAN UZAK DURUN. Internetten yuzlerce alisveris yaptim boyle magdur olmadim.

2 gün evvel 4 ürün sipariş ettim hem kargoda kısıtlı secenekler bulunmakta ( sürat kargo ile gönderiyor rezalet ) hemde 2 gün ürünün tedarik edilemediğini ve sipariş reddedildiğini iletti.

yani madem öyle neden oyalıyor param geri yatcak diye bekledim bilmem ne..

böyle iş olmaz n11 rezalet adresi.

Iyi ramazanlar.

benim sorumda arkadaşlar bu 30 tl lik şipşak indirimi yüklemek için ne gibi bir yol var acaba bunun bi kısa yolu yöntemi varmıdır
  • Arkadaşlar birden fazla kupon giriliyor mu? Mesela üye olana 11 TL indirim varmış, onun üstüne bir de pepsi kodu girmem mümkün mü? Herhangi bir kupon girmem; Cardfinanstan kazanacağım bonusu etkiler mi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    n11.com sakat bir site , alışveriş çok sorunlu , ürün sorunlu çıktığında kesinlikle yardımcı olmuyorlar ve iade almıyorlar yani n11.com kesinlikle tüketici yanında değil bunun yanında iade etseniz bile ücret hesabınıza iade edilmiyor . Bununla ilgili şikayetvar da ve e devlet şifresi ile girerek tüketici haklarına online şikayet oluşturdum . n11 yerine GG ye bakın onlarda kesinlikle sorun çıkmıyor . (market alışverişini dahi sanalmarketten yapan birisi olarak tavsiye etmiyorum , kesinlikle n11 e yaklaşmayın.)

Orijinalden alıntı: nemesis

AMAN DIYIM N11.COMDAN UZAK DURUN. Bir sorun ciktiginda kesinlikle muhatap bulamiyorunuz. Musteri temsilcileri uckagitci. Tamamen oyalama politikasi. Basim yandi bi kere. Hatta okadar kizdimki bankaya haksiz cekim sikayetinde bulundum. Ozaman g.tleri tutusunca geri donduler. Ondada biz bisey yapamayiz tuketici heyetine git dedi. Ve bunu iki ay sonra bankaya sikayet edince soluyo essek herifler. Saticinin tarafini tutuyorlar. Bu uckagitcilar bu kafayla daha fazla barinamazlar. Barinmasinlarda zaten. Ole pahali reklamlarla millete yalan guven vermek kolay. Resmen dolandiricilar. Gittigidiyor ne kaliteliymis onu anladim. Tekrar soluyorum arkadaslar N11COMDAN UZAK DURUN. Internetten yuzlerce alisveris yaptim boyle magdur olmadim.

aynen arkadaşlar çok sakat bir site kesinlikle uzak durun . 2 alışveriş yaptım ikiside fiyasko hala paramı geri vermediler . şikayetvarda ve edevlet tüketici hakları bölümünde şikayetim var ama bunlar çok sakat . Gittigidiyorda 55 alışverişim var sıfır sorun . N11 den uzak durun ...

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    n11 sakat bir site kesinlikle uzak durun , ürün sorunlu iade ettim mağaza iade almaz , iadeyi alır parayı iade etmezler . şikayetvar da ve edevlet şifresi ile tüketici haklarında şikayet oluşturdum hala paramı geri alamadım . Gittigidiyor ne kadar sorunsuz bir siteymiş 55 alışverişim var sıfır sorun . Sizde kesinlikle n11 yerine başka sitelere bakın ama bunlardan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyorum . Alışveriş yaparsanız kesinlikle pişman olursunuz .(market alışverişini dahi sanalmarketten yapan birisi olarak n11.com dan uzak durun .... tecrübeyle sabittir ....)
  • Merhaba. N11'deki bir mağazadan Led Tv almayı düşünüyorum. Ancak mağaza hakkında olumlu veya olumsuz hiç görüş belirtilmemiş? Sizce güvenmeli miyim, yoksa olumlu yorumlar alan mağazalar mı yönelmeliyim?

İnsan yüklü miktarda alışveriş yaparken ister istemez şüpheye düşüyor. Teşekkürler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.