Şimdi Ara

N11.COM Avantajix geri döndü! 2 OCAK! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
6.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu paramıgeriver.com da 1,5 aydı hala onaylamamış laışverişleri. avantajizte bunun gibi mi geç mi onaylıyor parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ika

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

daha dün 2 alışveriş yapmıştım

Önemli değil. Yardım bölümünden alışveriş bilgilerinizi girip iade talebinizde bulunabilirsiniz.
    http://www.avantajix.com/yardim.aspx?p=2
    Mağazalar kısmından n11 i seçin ve ileri diyerek alışveriş bilgilerinizi doldurun.

(Eğer mağazalar kısmında n11 yoksa arama kısmına n11 yazın ve siteye gidine tıklayın. Ardından yardım bölümündeki mağazalar kısmında n11 gözükür.)
    Ben 1-2 ay önceki alışverişlerimin iadelerini bile aldım. Kesin iadesinize olumlu cevap veriyorlar.

Dün avantajix'te n11 açık olmadığı için iade vermeyebilir

Geçenlerde de avantajixi durdurmuştu. Durdurduktan sonraki alışveriş bilgilerimi girdim ve iadeyi aldım. Olur yani merak etmeyin.

alışveriş saati istiyor o bölümde
    ama en yakın 30 aralık çıkıyor bende, onlardan birini seçsem olur mu acaba :)

Avantajix arama sayfasına n11 yaz. N11 çıkınca siteye giti tıkla. N11 sitesi açılınca kapat. Ve yardım kısmına tekrar git. N11 i bul. Orada 02.01 olacak. Ordan ilerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• morhipo gitmiş avantajixten
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

n11 gidici değil bunu gayet iyi bir şekilde gösterdi.yapılan onca kampanya türkiyenin büyük online alışveriş sitelerinin sahip olduğu payı kapmak içindi ve de bunu başardılar.şahsen biri çıkıp gittigidiyor,sanalpazar,hepsiburada dese kampanyasını gösterse burun kıvırır olduk.ancak bu devran böyle sürmeyeceği kesindir.her şirket kendini tanıtma amaçlı mutlaka büyük bir bütçe ayırır sonralarda işler ilk başlardakine oranla rutine girmeye klasikleşmeye başlar.bence beklentilerinizi yavaş yavaş düşürün.er geç bu kadar bol olan ve sık yapılan çek kampanyalarını özleyeceğimiz günler gelecektir.

evimister ve zidaya da yaptı ama battı. n11 in de normal satışlarla işi biraz zor ancak çek vb şeylerle

Bilginize sunarız.

Paracebe

Orijinalden alıntı: merkep

bu paramıgeriver.com da 1,5 aydı hala onaylamamış laışverişleri. avantajizte bunun gibi mi geç mi onaylıyor parayı

Bu tarz sitelerin hepsi aynı sürede onaylıyor. Onaylıyor derken sistemde gözüken değil çekebilecek olan paradan bahsediyorum. Bu siteler ne zaman n11 gibi sitelerden parayı alıyorsa onlarda o zaman onaylıyor. Kısaca bütün hepsinde paranı aynı sürede alırsın 45 günlük sürede maksimum 1 gün oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeseytan -- 2 Ocak 2014; 11:53:35 >
  • eşşegi önce kaybettik , sonrada bulduk diye seviniyoz. 3 lira 5 liraya sevinirde olduk. n11 kampanya bekleriz.
  • bu avantajin tam olarak neye yaradıgını acıklayabiirmisin onun üzerinden alışveirş sitelerine giriyoruz ve belirlediği ücreti bize gerimi ödüyor?

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

bu avantajin tam olarak neye yaradıgını acıklayabiirmisin onun üzerinden alışveirş sitelerine giriyoruz ve belirlediği ücreti bize gerimi ödüyor?

Aynen öyle, aracılık yapıp para alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: liberty_15

benim şimdi avantajix hesabımda 15 tl birikmiş gözüküyor.bu para 25 tl olunca mı n11 bana ödeme yapacak?hepsini n11 den yaptım ben.ayrıca yıllık üyelik parasını ne zaman kesiyor avantajix?

25 tl olunca site ödeme yapar.Onaylanan ilk 10 TL'nizi site aidat olarak keser.

Orijinalden alıntı: daveygrohl

quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

n11 gidici değil bunu gayet iyi bir şekilde gösterdi.yapılan onca kampanya türkiyenin büyük online alışveriş sitelerinin sahip olduğu payı kapmak içindi ve de bunu başardılar.şahsen biri çıkıp gittigidiyor,sanalpazar,hepsiburada dese kampanyasını gösterse burun kıvırır olduk.ancak bu devran böyle sürmeyeceği kesindir.her şirket kendini tanıtma amaçlı mutlaka büyük bir bütçe ayırır sonralarda işler ilk başlardakine oranla rutine girmeye klasikleşmeye başlar.bence beklentilerinizi yavaş yavaş düşürün.er geç bu kadar bol olan ve sık yapılan çek kampanyalarını özleyeceğimiz günler gelecektir.

Ancak hala çoğu üründe kampanyasız ceksiz fiyatı bile en iyi fiyat. Özellikle elektronik, telefon tablet vs fiyatlar çok iyi. Gittigidiyordan ne zaman bişey alacak olsam bariz bir şekilde %10 fazla ödediğimi düşünüyorum. Sitenin payı bu satıcılardan.

hocam zaten şu andan bahsetmiyorum.bu süreç daha da devam edebilir.ancak dediğim gibi er geç bu kadar sık kampanyanın olmayacağı zamanlar gelecektir.bu kaçınılmaz.

• Ölme Eşeğim ölme diye bir laf vardır. bizim mesele bu şuanda. zaten 5 tl veriyor benim gibi yılda birkaç kere internetten alış veriş yapan biri için bence bir anlam ifade etmiyor. zaten geri ödeme tutarını da 25-tl'ye çıkarmışlar. Bence N11 gibi sitelere Avantajix'in para ödeme yapması gerekki reklamı bu sayede yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Ölme Eşeğim ölme diye bir laf vardır. bizim mesele bu şuanda. zaten 5 tl veriyor benim gibi yılda birkaç kere internetten alış veriş yapan biri için bence bir anlam ifade etmiyor. zaten geri ödeme tutarını da 25-tl'ye çıkarmışlar. Bence N11 gibi sitelere Avantajix'in para ödeme yapması gerekki reklamı bu sayede yapılıyor.

az alışveriş yapan için pek karlı değil de ben mesela 1.5 ayda 45 tl miktara ulaştım avantajixde 15 î onaylandı kalani da onaylanırsa 10 tl düşsek 35 tl kar var şimdiden, önümüzde daha 12 ay var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Ölme Eşeğim ölme diye bir laf vardır. bizim mesele bu şuanda. zaten 5 tl veriyor benim gibi yılda birkaç kere internetten alış veriş yapan biri için bence bir anlam ifade etmiyor. zaten geri ödeme tutarını da 25-tl'ye çıkarmışlar. Bence N11 gibi sitelere Avantajix'in para ödeme yapması gerekki reklamı bu sayede yapılıyor.

az alışveriş yapan için pek karlı değil de ben mesela 1.5 ayda 45 tl miktara ulaştım avantajixde 15 î onaylandı kalani da onaylanırsa 10 tl düşsek 35 tl kar var şimdiden, önümüzde daha 12 ay var :)

Benimde son 7-8 ayda aldığım para 409TL olmuş.
    Süper bir sistem.

• 20 lira vardı 10 lirasını aidat kesmiş hiç bişey alamadım bu sistemden çok sık alışveriş yapana yarar gerisi umutlanmasın.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.