Şimdi Ara

N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.465
Cevap
181
Favori
179.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuponu fiyatı bilmiyorum ama n11 müşteri ilişkileri en kotu e ticaret sitesi. Sorun yaşadığınızda kesinlikle çözüm yok. Arada ucuz ürün yakalansa da genelde daha pahalı ayrıca.
    Sürekli iptal olan siparişler de cabası. Onlaylanan sipariş iptal oluyor. Bazen satıcı 1 ay göndermiyor ve sonra iptal oluyor. Müşteri hizmetleri çok çok kötü. Eski ürün çeşitliliği de yok. Yani kuponlar çoğu zaman işe yaramaz oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt

kuponlar yenilendikçe istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

• Walled W kullanıcısına yanıt

valla hocam söylediklerinizde haklısınız, pahalı sorun çıkartmaya müsait özellikle elektronik ürünler bence de n11 den alınmamalı fakat sorun çıkartmayacak ürünler alınabilir. ben aldıklarımdan bazılarını yazayım; ıslak mendil, mutfak için kap kacak türevleri, hypafix, tornavida, su terazisi, pekmez, polen, tane karabiber, çörekotu, propolis sprey, elektikli cezve, tutkal vs bu tarz ihtiyacım olan ürünleri bu ay 50/25 kuponu yakaladıkça tamamladım. şimdiye kadar gelen ürünlerin hiçbirinde sorun yaşamadım. pekmez, polen gibi ürünleri almadan önce satıcısını kontrol ettim sadece, sakata gelmeyelim diye :) baya bi ihtiyacımı nerdeyse yarı fiyatına kapattım denebilir. o yüzden kuponlar düzgün kullanılırsa baya faydalı olabiliyor.

neyse demek istediğim e-ticaret sitelerini kendimce kategorize edin.

n11, ıvır zıvır, çok pahalı olmayan ürünler.

elektronik ürünler, amazon, HB gibi. bu sayede siparişlerimde neredeyse hiç sorun yaşamıyorum.

• Ağustos ile beraber kargo alt limit maalesef geri 95'e çıkmış. Aynı satıcıdan olmak zorunda olması da ayrı problem.

• ürün çeşitliliği ve bazen fiyat olarak diğer sitelerin gerisinde. buna rağmen güzel ürünler de bulunmuyor değil. eski itibarı kalmasa da, bazı satıcılarda hala fiyatlarını diğer sitelere göre pahalı tutsa da alınacak bir şeyler bulunabilmesi ve kupon vs ile daha da uyguna alınması, nays ile ek indirim tercih sebebim.

kargoyu biraz daha ücretsiz yapsalar, ya da toplamda 95 TL gibi aksiyon alsalar satışlarına devam edebilirler bence.

sonuçta rakipler arasında bunlar yapılabiliyor.

kargo alt limiti ve tutarı önemli, buna önlem almaları gerekir.

çeşitliliklerini artırmaları yakın zamanda biraz zor gibi, ama fiyatlarını eşitletebilirler. burada komisyon oranlarında fedakarlık yapacaklar.

geçen seneden beri HB kullanıyorum, öncesinde TY kullandım. şimdilerde n11 ile fırsatlar bulabiliyorum. müşteri olarak ucuz ve kalite, yani F/P ile müşteri memnuniyeti arıyorum.

TY ile 1 aydır tedarik edilmeyen ürünün iadesi için yazışıyorum. hala çözemediler. HB bu konuda daha hızlı çözüm üretiyor.

n11'den aldığım ürün kargoda kayboldu, kargo firması teslim edildi dedi, satıcı biz kargoya verdik dedi, en son n11 yazdım kupon tanımladı. bu açıdan tebrik ettim, sorun kendilerinde değil kargo firmasında idi. amazon iadelerimi görmüyor. sonra yazınca iade ediyor. ürün çeşitliliği çok az.

kısacası, hepsi ile iyi veya kötü bir şeyler yaşanabiliyor. çözüm sunanlar ile yola devam.

Velhasıl, rekabetin olduğu ve müşteriye yarayan bir ortam isteriz :)

• N11 ya premiumu çıkarmalı yada o kargo fiyatlarına çözüm bulmalı,, mümkünü yok bu şekilde tutunamaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tık hızında kupon kullanılan sipariş iptal eidldiğinde kupon tekrar yükleniyor mu
    Geçen hafta 200 tl kupon kullandığım ürünü iptal etsem tekrar yüklenirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recplayer kullanıcısına yanıt

Hocam iki hafta önce böyle bir deneyimim oldu ve kupon yüklenmedi maalesef

• kemken K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

n11 canlı müşteri desteği çok kötü, asla ulaşamadım

• recplayer kullanıcısına yanıt
    Ben aynı gün iptal etmiştim yuklenmisti kuponun süresi dolmadigi için 👌

N11 Çeşitli Kuponlar (günlük)

• 25/50 kupon aktif diye sevindim, hem eklediğim ürün hem de sepet tamamlama ürünü tükenmiş. Bir kaç saniye sonra fark ettim ki; tanıtıma özel 10 TL üstü kargo olayı da sonlanmış. xD

• N11 üzerinden sarj kablosu aldım, ürünün kutusu dağılmış ancak hasar yok. Yani demek istediğim ürün 2. el olabilir şüphesiyle direk iade ettim.

Bana gelen cevaba göre iade etme hakkım yok, ürünün jelatini bile yok, kim açtı bunu desen cevap yok.

Ürünün tutarı çok yüksek değil ama THH başvurusu yapacağım, alışveriş yapacaklar belki düşünür.

N11 destek satıcıyı korudu bu arada...

N11 Çeşitli Kuponlar (günlük)

• Cumartesi25 kod aktif 50/25

• İnsanın bir şey alacağı yoksa da aldırıyor şu 50/25 kuponu. Getirin 35/30 kuponu gibi insanı bağlıyor uygulamaya. Şimdi alıştık avantajsız fiyat olsa bile evden çıkmaya üşenip alıyorum getirden.

• N11 Çeşitli Kuponlar (günlük)
    cumartesi25 kuponuyla 72 tlye geliyor. Kargo bedava.

• 2 sipariş vericem. başka hesap açınca telefon no onayı istiyor. aşmanın yolu var mıdır

• Kupon ile ürün alan arkadaşlar ne aldığını bizle de paylaşabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    Ben bu ürünü aldım denemek için ücretsiz kargo

www.n11.com
    Gelincik Leblebi Kreması 320 G Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/gelincik-leblebi-kremasi-320-g-2537584?magaza=aspagida

• Orange99 O kullanıcısına yanıt
    Aldık deneyelim bakalım.
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.