Şimdi Ara

N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
181
Favori
179.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zabadabadab

Evet, masterpass'ınız bağlayınca kayıtlı kartlar çıkıyor.

Akşam bi deneyeyim teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne b*ktan bir site oldu bu n11 ya, 3 tane kuponum var mobile özel ama hiçbiri sepette çıkmıyor.

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    sepette kupon geçmeyen ürün-ler vardır, indirimli ürün-ler vardır. falan. sepetinizi değiştirip deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Sistemleri o kadar berbat ki 500tllik sepette 50tllik üründe kupon geçmiyor diye 200 alt limitli kupon gözükmüyor? Bunu ayarlamak bu kadar zor olmamalı koskoca şirket için. Trendyolda, amazonda, hepsiburada'da daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.

Kategori uymuyor olabilir veya başında mavi işaret olan "Ürün, avantajlı üründür. Bazı kuponlar geçerli olmayabilir." yazan ürün olabilir. N11 çok satılan bazı ürünlerde kafasına göre mavi işaretli indirimden yapıyor ve maalesef bu ürünlerde kuponlar geçerli olmuyor.

n11 kuponları, işe yarar hiçbiir kategoride geçmiyor. Ben kupon takibini bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C. S C kullanıcısına yanıt

Süpermarkette geçerli arıyorsanız, Süper Tık Hızı kuponlarını takip edin. Beli bir günü yok, bazen bir kaç gün sonra, bazen üst üste iki gün çıkabiliyor. Sırasıyla 09, 14 ve 20 saatlerinde dağıtılıyor. 3 seferde de faydalanılabiliyor.

• kupon25 75 lira üzeri sabah 6'ya kadar geçerli. kota 3000

• Alacağım ürün 149.99 satıcıya mesaj attım fiyatı 150 tlye yükseltmedi, 150/40 indirim kodunu kullanmam için bir yöntem varmı ?

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

Ben bu kampanyayı bugün farkettim 1000 tl ye 150 tl kod aldım ama çıkmıyor sepette diğer kodlar çıkıyor 500/75 falan bunda damı kota vardı ilk sipariş veren şu kadar kişi diye Acaba?

Evet kota varmış vay arkadaş kodu almak için yargılıyorsun sonrada harcamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Temmuz 2023; 3:44:43 >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Kuponlarım kısmında görünüyorsa aktiftir, sepette çıkmıyorsa ürün veya kategori sorunu vardır.

• Şu anda N11.com'da "Super25" koduyla 50 lira üzeri alışverişe 25TL indirim var.  

• hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Yetişemedik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 👍
    Sayenizde Eskimiş LNB değiştirdik

• ben 40 50 liralık bir kupon aldım ama iş yerinde giymelik 2 tane colins tişört ekledim onda bile gözükmüyor çıkmıyor neymiş indirimli olduğu için çıkmayabilir yazmışlar kuponlara 2 tane düz tişört sade renk 220 tl 40 50 ordan inse %10 nays olsa alacaktım. olmadı. 40 50 lira içinde dandik ürün alamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 24 Temmuz 2023; 20:33:0 >
  • super25

• horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    Denedim olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Kota dolmuş

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.