Oo bu çok iyi oldu teşekkür ederim, hırdavatçıların fiyat güncellemeyi unuttuğu ürünleri ekleyip ekleyip iptal ettikçe fiyat yükseltiyorlardı |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (32. sayfa)

-
-
kupon50 gelmiş 50/250
-
super40 40/100
-
Ekliyor ama çalışmıyor sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir kupon yok diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu doğal olarak çok çabuk bitmiş, ben de sadece bir hesabımda kullanabildim. @bayguru @dj.trust.06
-
1 tl lik kargo ücreti çıkmayan bir ürün var mı n11 de?
-
cuma40 kuponu 40/100 yapıyor kaçırmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani şimdi 20tl kargo ücreti ona sebebiyet veren ürün ile tamamen mi iade oluyor?
Kacirmasina kaçırmayalım da mağazalar da farkı hemen yapistirmislar eksik olmasinlar. Alınası ne var, tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo ücreti direk iade oluyor. Ürünün tutarı ise hediye çeki ile yüzdesel iade oluyor
mobilde aldığım kupon gözükmüyor iyi mi
-
Kullanım limiti dolmuştur.
-
1000tl kuponu yakaladım, 10000tl üstü elektronikte kullanacaktım, 10000 tl alt limiti vardı, geçersiz kategorilerde de yoktu, fakat kullanmama izin vermedi. Gözükmüyor, yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkszzz -- 11 Ağustos 2023; 20:52:5 > -
avantajlı ürünlerde geçmiyormuş yeni n11 taktiği galiba tırt
-
10 bin tl üzerinde avantajsız ürün bulamıyorum.
-
100/40 indirim kodu super40
150/40 indirim kodu kupon40 sabah 7 ye kadar geçerli
-
Super40 kuponu hesaba ekli ve bugün süresi var gözükmesine rağmen kullandırmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X