Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sea_man1978

arkadaşım ve ben alışverişleri gayet güzel şekilde tamamlamıştık. daha kuponlar yüklenmemiş. Acaba gecikmemi yoksa sorunmu var sizce

benim de yüklenmemiş hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

Var olan çeklerim yok oldu. ama hızlı davranıp 50 tl lik çekimi kullanabildim. Diğer çekler gitti.

sanırım hata var hıc bıse yapmadan cekler kaybolmuş,sıstemsel olmalı, dıger arkadaşlarda bır kontrol etsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

Var olan çeklerim yok oldu. ama hızlı davranıp 50 tl lik çekimi kullanabildim. Diğer çekler gitti.

sanırım hata var hıc bıse yapmadan cekler kaybolmuş,sıstemsel olmalı, dıger arkadaşlarda bır kontrol etsın

benimde kayboldu geri gelir sanırım sistemsel
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

15 e kadar onayladığımız zaman acaba yüklenir mi.. benim ilk alışveişim onaylanmadı diğerleri onaylandı..

Benimde değişim için iade ettiğim ürünüm var. Nasıl olacak acaba? yarın elime ulaşır diye tahmin ediyorum.
  • yüklenmişti şimdi görünmüyor. 5 saat once yüklesen nolacak yani hadi hata oldu niye geri alıyon 5 saate zaten yüklicen
  • Dördüncü 100 tl üzeri alışveriş sepetimdeki 14 TL'lik bir kitap yüzünden 250 TL tutarında hediye çekim göz göre göre yandı. 9 gün boyunca ne onay var ne kargo haliyle alışverişi de onaylayamıyorum.Soru-cevaptan mağazaya yazdığım mesajların da hepsi karşılıksız kaldı.Böyle saçmalık olamaz. bu mağduriyetin tek sebebi "idefix" adlı mağaza.Yapılabilecek de bir şey yok sanırım.
  • saat kaçta çekler tanımlanacak?
  • 15:00
  • Büyük bir yüklenme olacak gibi ama ben acele etmeyeceğim. 5-10 güne yayarım çekleri Sakin sakin
  • alınık n11 100 lük çek fiyat abartılı olmamak şartıyla teklifler pm
  • alınık 100 TL çek 40 TL verebilirim.Pm lütfen.
  • epimenides kullanıcısına yanıt
    +1

benimde kitqp siparişlerim 1 hafta kadar bekletildi o kadar ulaşmama rağmen cevap verilmedi en son temin edilemiyor diye msj attılar.. iptal etmek zorunda kaldım..

250 tl lik çek gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

Dördüncü 100 tl üzeri alışveriş sepetimdeki 14 TL'lik bir kitap yüzünden 250 TL tutarında hediye çekim göz göre göre yandı. 9 gün boyunca ne onay var ne kargo haliyle alışverişi de onaylayamıyorum.Soru-cevaptan mağazaya yazdığım mesajların da hepsi karşılıksız kaldı.Böyle saçmalık olamaz. bu mağduriyetin tek sebebi "idefix" adlı mağaza.Yapılabilecek de bir şey yok sanırım.

Bende zamazingo adlı mağazadan Gta 5 oyunu almıştım. Aynı günde onaylandı fakat 3 gün sonra arayıp ürün tedarik edilemediğinden dolayı iptalinin yapılacağını söyledi. İptalden sonra 1 gün sonra aynı mağaza aynı ürünü tekrar satışa sunması çok tuhaf.
  • Ben pepsi koduyla 4 alışveriş yaptım. Çekler tanımlanır galiba bu gün . Onları kullanmak için 7 ayrı alışveriş yapacağım şimdi. Bunlar içinde pepsi kodunu kullanabilir miyim (mecburen aynı hesap kullanılıyor) Kullanamazsan başka indirim şekli var mı (avantajix hariç).
  • quote:

Orijinalden alıntı: kranos

Ben pepsi koduyla 4 alışveriş yaptım. Çekler tanımlanır galiba bu gün . Onları kullanmak için 7 ayrı alışveriş yapacağım şimdi. Bunlar içinde pepsi kodunu kullanabilir miyim (mecburen aynı hesap kullanılıyor) Kullanamazsan başka indirim şekli var mı (avantajix hariç).

+enpara %20 iade var hocam.
  • benim hiçbir çekim tanımlanmamış
  • son 1 saat Bakalım n11 ne tür bir yamuk yapacak merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: istefaniye

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

son 1 saat Bakalım n11 ne tür bir yamuk yapacak merakla bekliyorum

Yaparsa bir daha tutturamaz, Çoğu kişi aklından siler N11

Umut.Avi oldukça bişey olmaz merak etme
  • Koskoca Doğuş Grup yamuk yapacağını hiç sanmam
  • çekler tanımlandı
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.