yok mu bilen |
aynen öyle dostum satıcılarda fiyatları yükseltmiş bu sene bindirim oldu :) |
evet, 5700xt ve 5600x'li |
Şöyle kenarda dursun. Gündüz devam ederiz ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 11 Kasım 2020; 0:47:21 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bitmiş. Önümde açıktı sepete eklenmiyor artık ![]() |
N11 i seviyorum ya genelde uğraştırmıyorlar teknolojiankara dan aldım mağaza puanı iyi inşallah yanlış rek göndermezler |
abi çok dar bir kitleye hitap ediyor m21 m31 m51 yada iphone 11 alıyorsan al almıyorsan sevdir git demek doğru mu insanlara o kadar reklama para harcayana kadar her kategoriden 1 ürünü biraz uyguna verselerdi atıyorum 1 uygun tablet 1 uyygun telefon 1 uygun laptop vs şeklinde daha çok kişiye ulaşırlardı ne desek boş nefes bile almak zor bu ülkede artık |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İndirim yapanları kontrol edin. Sepete eklediğim ürünün mağazası 4.199 TL ye fiyatı yükseltmişti, en son eklediğim mağazada 3.790 TL civarındaydı. Satın almadan önce tekrar ana ekranda ürünü aratıp baktığımda başka bir mağaza 3.500 TL civarında fiyat vermişti. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet hocam araştırdım baya, redmibook 14 ve redmibook 16 nın fiyatları aynı ve diğer sitelerde 6700+ civarı. |
Se 2020 de doğru düzgün bir indirim olmadıki hocam bende s10 plus gozume kestirdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AAA ben m51 almıştım ama saatlik indirimlere bakınca yarın 20:30 21:30 arası indirime girecekmiş. Tühhhh |
bnde 80 ve 100 alabildim. 100 sadece n11 de kullanılabilio ama 80 i anlamadım 2side aralık ilk 2 hafta kullanabilicem |
Benimde aynı ödeme aşamasından sonra sorun oluştu tekrar deneyin diyor, yarım saattir uğraşıyorum olmadı. |