Şimdi Ara

Mystery Gift Şansızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mystery Gift Şansızlık

Mystery Gift Şansızlık

varmı benim kadar kutulaşıp unavaliable çıkmayan

• Adamın nickini kod sandım
  • bana kırmızı başlıklı annie çıktı değerlimidir sizce 3. hediyeden geldi
  • Zamanında 1820 rp verip brolaf almıştım. Hediyedende pentakill olaf çıktı
  • Hiç alamayana göre bunlar şansızlık değil. Adam bulmuş hala şansızlık diyor.

İnsanoğlu aç gözlüdür hep daha fazlasını ister.
  • Warlord shen sen ona o sana yollamış ahah
  • Zamanında beni ekleseydin bunlar başına gelmezdi, attığım 3 skinden 2'si +1350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khashoggi -- 7 Kasım 2013; 0:25:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Hiç alamayana göre bunlar şansızlık değil. Adam bulmuş hala şansızlık diyor.

arkadaşa safarici attım ondan beri böyleyim qnq
  • başsız hecarim
    franktibberstein annie
    balkabağı fiddle

bunlar gayet unavaible. hem de dandirik legacylerden de değil, bir daha açılmayacak skinler. burda toxic mundo çıktı diye sevinen adamlar var. özellikle headless hecarim gayet iyi. full metal jayce, nemesis jax falan da gayet güzel skinler.
  • Safari caitlyn unavaliable değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: meert11

quote:

safari caitlyn sana çıkan limitedlar'a göre çok daha değersiz bir skin. herkes 260 rp ye aldı o skini. 130 rp'ye alanlar bile var ilk kaldırıldığında.

• arkadasima 3 tane kutu attim. 1 i sgu, digeri mecha kha.
    :'( evlat acisi gibi koydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

quote:

safari caitlyn sana çıkan limitedlar'a göre çok daha değersiz bir skin. herkes 260 rp ye aldı o skini. 130 rp'ye alanlar bile var ilk kaldırıldığında.

Önemli olan ne kadar rp olması değil bence kaç kişide bu skinin olduğu az kişide varsa gerçekten tatmin edici bir durum oluyor

• Yat kalk dua et. Bana hediye gonderende olmadi :(

Not:
    Pardon 1 kisi gondermisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine Jr.

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

quote:

Önemli olan ne kadar rp olması değil bence kaç kişide bu skinin olduğu az kişide varsa gerçekten tatmin edici bir durum oluyor

ucuz olduğu ve çok fazla satışa çıktığı için herkes kapış kapış aldı bu skinleri. hatta hiç skini olmayan, oyuna para yatıramayan arkadaşıma da bu skinlerden hediye ettim 2-3 tane çıktığında. yani nadir bulunan-rare skinler değil. bi daha satışa çıkacaktır yine ucuz olarak, sonra yine çıkacaktır, bi daha gift olayı gelirse yine bunlardan çıkacaktır. bu skinler aslında "kötü" oldukları için hiç satılmayan, ve bu sebepten kaldırılmış skinler. toxic mundo dediğin yeşil mundo, emerald taric yeşil taric, noxus poppy dediğin siyah poppy, safari caitlyn basit bi skin. yani bi numaraları yok bunların. oyuna bu sezon başlayanlar değerli sanmasın boşuna. headless hecarim bunların hepsinin toplamından daha değerli bi skindir. bi daha satışa çıkmaması çok muhtemel bu skinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 7 Kasım 2013; 9:56:23 >

• Yan chardan kendime 6 tane attim gelen ultimate skinler beyefendi cho
    Annie harikalar diyarinda
    520rp ye bile almam bu skinleri

• Bende skini olan herolarıma çıktı hep bende :( ayrıca indirimdeki sakura karma çıktı :D haline şükret.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    belkide alabileceğin skin kalmadığındandır bi kontrol etsene
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

belkide alabileceğin skin kalmadığındandır bi kontrol etsene

Vurma yuzume :( Bende skinler satisa cikinca heyecan yapmak, kutudan ne cikacak diye sevinmek isterdim ama olmuyor iste :( Kiymetini bilin bu gunleriniz ;,(
  • night blade irelia hemde frostblade varken :S

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.