Siteni mevcut sunucuda iken gzip olarak Mysql üzerinden yedek al.
Yeni sunucuna sitenin dosyalarını taşıyıp, yeni bir sql dosyası ( kullanıcı adı - db name vs ) oluştur. Daha sonra Mysql içinden gzip olarak aldığın yedekleri import ( içeri yükle ) diyerek yeni oluşturduğun database e aktar.
quote:
Orijinalden alıntı: X Files
Yeni sunucuna sitenin dosyalarını taşıyıp, yeni bir sql dosyası ( kullanıcı adı - db name vs ) oluştur. Daha sonra Mysql içinden gzip olarak aldığın yedekleri import ( içeri yükle ) diyerek yeni oluşturduğun database e aktar.
deneyeceğim birazdan haber veririm
sql dışarı aktarırken veritanını seçip mi dışarı aktardın yoksa veritabanın içinde tablolarımı seçip mi aktardın ?
veritabanını seçip aktaradım
quote:
kardeş oldu ama bu sefer taşıdığım sitenin adresi sql de aynı olmadığı için bu sefer neye tıklarsam direk siteye gidiyor gzip den çıkardım yeni taşıdığım site yaptım bu seferde hata verdi
direk veritabanını değilde veritabanı içindeki tabloları secip dışarı aktarıp
yeni sunucuda veritabanı olurusturup sql sorgusu olarak yedeklediğin veritabanı tablolarını yüklemeyi denesen
--
direk olarak veribanını içeri aktarmaya çalısınca php farkından dolayı hata verebiliyor mysql
direk veritabanını değilde veritabanı içindeki tabloları secip dışarı aktarıp
yeni sunucuda veritabanı olurusturup sql sorgusu olarak yedeklediğin veritabanı tablolarını yüklemeyi denesen
--
direk olarak veribanını içeri aktarmaya çalısınca php farkından dolayı hata verebiliyor mysql
şimdi dediğiniz yöntemide denedim diğerinide yine olmadı hata veriyor...
quote:
Orijinalden alıntı: 10isa10
quote:
kardeş oldu ama bu sefer taşıdığım sitenin adresi sql de aynı olmadığı için bu sefer neye tıklarsam direk siteye gidiyor gzip den çıkardım yeni taşıdığım site yaptım bu seferde hata verdi
DB yi aldığın ve taşıdığın sitelerin Domain adları farklı anladığım kadarı ile doğru mu ?
Domain adları farklı ise o zaman bana nasıl bir site taşımaya çalıştığını anlatır mısın ?
Yani daha fazla detay isteyeceğim. Wordpress gibi hazır bir portal mı nedir ?
Biraz daha detayla anlatırsan iyi olur.
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme