Şimdi Ara

MySQL Hatası acill yardım!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sitemi bir başka domain adresine taşıyordum sql yüklerken şöyle bir hata alıyorum resmini direk olarak paylaşıyorum.
    https://store.donanimhaber.com/71/3c/02/713c023de6cf7b6c1e3f82da78022aa3.JPG
     MySQL Hatası acill yardım!!!!!!!!!!

• Siteni mevcut sunucuda iken gzip olarak Mysql üzerinden yedek al.

Yeni sunucuna sitenin dosyalarını taşıyıp, yeni bir sql dosyası ( kullanıcı adı - db name vs ) oluştur. Daha sonra Mysql içinden gzip olarak aldığın yedekleri import ( içeri yükle ) diyerek yeni oluşturduğun database e aktar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Files

Siteni mevcut sunucuda iken gzip olarak Mysql üzerinden yedek al.

Yeni sunucuna sitenin dosyalarını taşıyıp, yeni bir sql dosyası ( kullanıcı adı - db name vs ) oluştur. Daha sonra Mysql içinden gzip olarak aldığın yedekleri import ( içeri yükle ) diyerek yeni oluşturduğun database e aktar.

deneyeceğim birazdan haber veririm
  • sql dışarı aktarırken veritanını seçip mi dışarı aktardın yoksa veritabanın içinde tablolarımı seçip mi aktardın ?
  • veritabanını seçip aktaradım
  • quote:

kardeş oldu ama bu sefer taşıdığım sitenin adresi sql de aynı olmadığı için bu sefer neye tıklarsam direk siteye gidiyor gzip den çıkardım yeni taşıdığım site yaptım bu seferde hata verdi
  • direk veritabanını değilde veritabanı içindeki tabloları secip dışarı aktarıp

yeni sunucuda veritabanı olurusturup sql sorgusu olarak yedeklediğin veritabanı tablolarını yüklemeyi denesen

--

direk olarak veribanını içeri aktarmaya çalısınca php farkından dolayı hata verebiliyor mysql
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Sql yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

direk veritabanını değilde veritabanı içindeki tabloları secip dışarı aktarıp

yeni sunucuda veritabanı olurusturup sql sorgusu olarak yedeklediğin veritabanı tablolarını yüklemeyi denesen

--

direk olarak veribanını içeri aktarmaya çalısınca php farkından dolayı hata verebiliyor mysql

şimdi dediğiniz yöntemide denedim diğerinide yine olmadı hata veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10isa10

quote:

kardeş oldu ama bu sefer taşıdığım sitenin adresi sql de aynı olmadığı için bu sefer neye tıklarsam direk siteye gidiyor gzip den çıkardım yeni taşıdığım site yaptım bu seferde hata verdi

DB yi aldığın ve taşıdığın sitelerin Domain adları farklı anladığım kadarı ile doğru mu ?

Domain adları farklı ise o zaman bana nasıl bir site taşımaya çalıştığını anlatır mısın ?

Yani daha fazla detay isteyeceğim. Wordpress gibi hazır bir portal mı nedir ?

Biraz daha detayla anlatırsan iyi olur.

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.