Şimdi Ara

Mynet IRC server'ına mIRC ile nasıl girerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mynet IRC server'ına kendi web sayfasından girilebiliyor sadece biliyorsunuz. Ancak bir script varmış ve bununla girilebiliyormuş diye duydum. Ya da belki başka bir hilesi vardır.

Bu mIRC scriptin ismini ve linkini bilen ya da nasıl girilebileceğinin hilesini bilen varsa ayrıntılı olarak anlatabilir mi acaba? Web'den girmek hiç de pratik olmuyor.

• mirc de statusa /server irc.mynet.com yaz
  • Evet onu yazınca server'a girme girişiminde bulunuyor mirc. Ama sonuç aşağıdaki gibi oluyor.
    --------------------------------------------------------

[11:00:55] * Connecting to irc.mynet.com (6667)
    -
    * Identd request from 193.243.208.194
    -
    [11:00:56] -irc.mynet.com- Hostname lookups disabled. Using your IP (85.100.184.226) instead.
    -
    [11:00:56] -irc.mynet.com- Please wait while your system is scanned for insecure proxy servers...
    -
    * Identd replied: 2811, 6667 : USERID : UNIX : java
    -
    [11:00:56] * Disconnected
    -

--------------------------------------------------------

Ben de zaten mIRC ile girmenin engellenmiş olmasından dolayı, server'ı kandırmanın ve "Disconnected" olmadan girmenin yolunu soruyorum.

Bunu sağlayan bir script varmış, onun ismini ve adresini bilen var mı diye soruyorum.

• MirC'ten Mynet'e Giriş Yasak..
    MirC'ten Girmek için Mynet Erişimin Olması Lazım.. Onlar Sana Bi Şifre Veriyorlar Onunla Giriyorsun..
    /server.irc.mynet:6677 $iFré $ékLinde Diye ßiLiyorum Ben..

Script Değilde Sana JavaScript Önerebilirim.

mysev.com
    javamava.sitemynet.com
    komedix.net
    tahrikat.ekibi.com
    sevdam.ekibi.com
    leke.ekibi.com
    .
    .
    .
    .
    .
  • Chat server'ine mirc ile girişi kendi üyeleri haricine kapamıştı mynet . Bu yüzden o zamandan beri ben de girmiyorum. Gerçekten Java ile chat rezalet . Fakat insanlarımız da hiç araştırmacı değil , daha iyiyi arayıp,bulup kullanmak eyiliminde değil. Hazırda bu var o olsun yoksa birileri bizi nasıl kullanıyor diye bir düşünce yok. Telekom ' un irc servisini tebrik ediyorum... başka kaliteli irc servisi bilen var ise buyursun, biz de öğrenelim
  • biraz hortlatmak gibi olacak ama bende bu konuyu baya bi aradıktan sonra burayı buldumhttp://www.mysohbet.com/mynet-mirc-girisi/
    belki başkalarının da işine yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    irc de IP öğrenmek
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.