mirc 'te IP numarasını nasıl değiştiricem ? proxy kullan gibi cevaplar yazmayın ben proxy nedir onu bile bilmiyorum adıyla sanıyla download ' dan sunu indir kur diye tarif edin lütfen nasıl ayarlayacam ayrıca ?
eskiden çok uğraşırdım mirc olayı ile undernetin X adlı botlarının gittiği zaman benim botlar sarmıştı ortalığı neyse dönelim konuya :) BNC diye bi olay var bazı şirketler bunu aylık ücretle sağlıyolar o ip yazan yere isim fln yazabiliyosun google.com.tr den bnc mirc fln yazarsan bulabilirsin firmaları valla proxy i inan bende bilmiyorum saygılar...
Para Vermeden Yapabilceğin Tek Şey Proxy Dir !.....
akreap+1
www.samair.ru/proxy gibi sitelerden bulabilirsni...ayrıca kokten gorunmesin istiyosan ayarlarla nette tamamen her seyinde farklı bağlanır ip ni gizlersin icq msn gibi...
ya zaten çoğu chat server ı ip leri gizliyor önceden kabak gibi ortadaydı ama ozaman da biz bişey bilmiyorduk şimdi girin bakın zurna.net e yada diğerlerine ip bulabilecekmisiniz? :)
+1 meteceri DCC filan almazsanız karsı taraf sizin ip niz i çözemez. Zurna Net in bir ara ip lerin bulcaz diye baya dirsek çürüttük. bulduk. hevesimiz kalmadı. Elveda İllegalite Yaşasın Legalite :)
arkadaşım hem yardım istiosun hemde hiç bilgi edinmeden bana şunu demeyin bunu demeyin diosun ohh ne güzel bi aç oku proxy nedir zaten sen çözeceksin o zmn
madem biliyosun anlat kardeşim ben kaç kere bu foruma uzuuun uzuun yazı yadım olmadı msn verdim konuştum ama zamanındada bana yazmışlardı böle düşünmen anlamsız biliyosan yaz belki okumuş ama anlamamıştır (benim gibi)
yada bi 2. ihtimal var ki beleş beleş girip soruyo o zaman yukarda yazdıklarımı salla ve sana bi +1 eheh
Bir komut vardı bi arkadaş soylemişti bu mircteki "~12345@195.174.193.148 * 12345 " İP Boylese bir komutvardı o komutu yazdıktan sonra sonraki ip yerine ne istersen yazıyordun.
Neredeyse tüm IRC serverler zaten ip adreslerini gizlerler, eskidendi o herkesin ip adresinin göründüğü server'lar:)) Hem MIRC da ne ola ki... ? Çoktan yürürlükten kalkmış olmalı o:))) Bir sürü reklam botunun içerisine dalarak muhabbet etmek neden cazip olsun ki? Paşa paşa paltalk yükle mirc gibi muhahbet et, canli canli hatunlari seyret micrafon ile muhabbet et..:)) Ama "ben mirc uzerinden download yapacagim" diyorsan eyvallah.. Ama amac muhabetse bence ilkel bir iletisim programi mirc:))) Zevklere ve renklere karismayiz tabi heheeh
Kolayb gelsin..
zurna serverına linuxten bağlanırsanız ip leri gorebilirsiniz...
denedim ben göremedim gerçi artık laızm da değil ip leri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme