Gamepass platformunda oynayan arkadaşların v5 sürümünü indirmesi gerekiyor. Gamepass platformunda henüz oyun güncelleme almamış, bu yüzden v6 orada çalışmıyor. Bilginiz olsun arkadaşlar, iyi oyunlar |
My Time at Sandrock Türkçe Yama (3. sayfa)
-
-
Çeviri ekibini emekleri ve destekleri için teşekkür ediyorum. Xbox sürümünün beyaz ekranda kalmasının sebebi xbox platformunda oyuna güncellemenin geç gelmesi olduğunu tespit eden ve discord üzerinden V5 sürümünü paylaşan VolkTyson'a da teşekkürlerimi sunuyorum.
-
Rica ederim, teşekkürler. İyi oyunlar
-
Hocam selamlar, öncelikler bu güzel yama için teşekkür ederiz. Elinize sağlık. Düne kadar xbox üzerinden v5 ile yamayı kullanıyordum fakat dün oyuna yeni bir güncelleme geldi. Ben de artık yama çalışmayınca v5i silip v6'yı kurdum. Fakat bu durum yukarıdaki arkadaşın da yaşadığı gibi oyunun beyaz ekranda takılı kalmasına sebep oldu. Rica etsem güncelleme ile v6'nin uyumluluğunu kontrol edebilir misiniz hocam
-
En kısa zamanda kontrollerimi sağlayıp geri dönüş sağlarım.
-
Türkçe Yama v7 olarak güncellenmiştir. V7 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellendi ve güncelleme ile yeni eklenen yerler çevrilerek, çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 5 Aralık 2024; 13:54:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X