Türkçe yama v4 olarak güncellenmiştir. Oyunun güncel sürümü v1.2.1.4 ile uyumlu hale getirilmiştir. Güncelleme ile yeni eklenen yerler çevrilmiş ve düzenlenmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. V4 linkinden Türkçe yamayı indirerek, tekrar kurulum yapmanız gerekmektedir. İyi oyunlar dileriz. |
My Time at Sandrock Türkçe Yama (2. sayfa)
-
-
Selamlar, oyunun multiplayer kısmını türkçeleştirmeye ihtiyacımız var. Lütfen bu konuda bize yardımcı olun!
-
Merhaba, multiplayer kısmını çevirmedik. Sadece single oyunun çevirisini yaptık.
-
merhaba hocam.öncelikle elinize sağlık. pc game pass üzerinde oyunu yükledim ancak yama platforma uygun değil şeklinde hata verdi. kurulumsuz yamanın dosyaları var mı?
-
Gamepass'e yeni geldiği için henüz kontrol etmedik, steam seçerek kurmayı deneyin.
-
hocam onlar da olmamıştı. kontrol ettiği veri ney ise onu deneyeyim. exe dosyası veya steam dosyası vs
-
Bugün dosya yapısına bakıp, herhangi bir değişiklik veya ekleme var mı kontrol ettikten sonra gamepass uyumlu hale getireceğiz. Getirdiğimiz zaman haber veririz
-
Gamepass uyumlu hale getirildi mi acaba? Getirilmediyse ne zamana getirilmesini öngörüyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: gessef54Gamepass uyumlu hale getirildi mi acaba? Getirilmediyse ne zamana getirilmesini öngörüyorsunuz?
Yama gamepass e uyumlu, kurulum ekranında gamepass i seçerek kurabilirsiniz
-
Merhaba,
v3 ve v4' ü de indirdim. Game pass için sürekli bulunduğu klasör' de exe' yi bulamıyor. Oyunu 3 defa silip tekrar yükledim olmuyor. Discord' da açıklamaya da baktım. Ordan da çıkmadı. Desteğinizi rica ederim. Elinize sağlık bu arada :)
Not: Yükleme klasörünü de değiştirmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanitarium33 -- 24 Haziran 2024; 11:37:49 > -
Merhaba, discord veya buradaki v3 linkini indirin. Gamepass için content klasörüne kurmanız gerekiyor. Olmuyorsa dc kanalımıza yazabilirsiniz yardımcı oluruz. Teşekkür ederiz
-
Oyuna gelen V1.3 ücretsiz güncellemesi ve "Monster Whisperer" DLC'si için yamayı güncelleştirebilir misiniz? Mevcut Türkçe yamada özellikle evcil hayvanlarla alakalı diyalog ve menülerde yazılar '61065' tarzı sayılarla gösteriliyor. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.
-
Kısa süre içerisinde güncellemeye çalışacağız.
-
merhaba. ya ben bunu beceremedim sanırım (ilk defa yapıyorumda)
youtubedan video falan izledim yine yapamadım. Türkçe çevrilmiyo
-
Oyuna yeni güncelleme geldi. Güncellememizi beklemeniz lazım, yoksa yama çalışmıyor.
-
Türkçe Yama v6 olarak güncellenmiştir. V6 güncellemesi ile birlikte, oyuna gelen güncelleme ile yeni eklenen yerler çevrilmiş ve çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Calypso Ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
hocam yama güncelmi acaba ben çalıştıramadım
-
Merhaba, 5 gün önce yeni güncelleme yaptık. Şu anda da sorunsuz çalışıyor.
-
Merhaba, yamayı kurunca oyun açılışta beyaz ekranda kalıyor xbox gamepass için. Yamayı kaldırınca normal şekilde açılıyor.
-
Güncellenmesi iyi oldu yamanın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X