My Time At Sandrock Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) Yama Bilgileri Türkçe Yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama Düzenlenmiş makine çevirisidir. **Türkçe yamada bazı yerlerde ve isimlerde yerelleştirmeler yapılmıştır.** Gamepass platformuna uyarlanmıştır. Türkçe Yama v6 olarak güncellenmiştir. V6 güncellemesi ile birlikte, güncelleme ile yeni eklenen yerler çevrilmiş ve çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Emeği Geçenler MissyGesserit / VolkTyson Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Yama Kaldırma Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki Sandrock_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. NOT 4 : Gamepass platformunda henüz oyun güncelleme almadığı için v6 sürümü uyumsuzdur. Gamepass üzerinden oynayan arkadaşların v5 indirip kurması gerekiyor. LİNKLER Türkçe Yama V5 Link: https://www.mediafire.com/file/q4u1wl8t6hybh2z/My_Time_At_Sandrock_T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e_Yama_V5.rar/file Türkçe Yama V6 Link: https://www.mediafire.com/file/o9g5su9zgkkqt7k/My+Time+At+Sandrock+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama+v6.rar/file Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Oyun İçi Görüntüler Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 23 Ekim 2024; 21:19:7 > |
My Time at Sandrock Türkçe Yama
-
-
eline sağlık
-
Rica ederim kardeşim
-
-
Merhaba elinize sağlık ama makine çevirisi olduğu için bazı yerler sıkıntılı. Ben müdahale edip düzeltmek istedim notepad++ ile ama oyun hata veriyor. Hangi programı kullanıyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrblackxMerhaba elinize sağlık ama makine çevirisi olduğu için bazı yerler sıkıntılı. Ben müdahale edip düzeltmek istedim notepad++ ile ama oyun hata veriyor. Hangi programı kullanıyorsunuz?
Oynadıkça düzenliyoruz zaten, şuan hala güncelleniyor yama ve yakında v2 olarak, daha da düzeltilmiş halde yayınlayacağız.
-
Programı söylerseniz ben kendim için düzenlemeler yapmak istiyorum.
-
Emeğine sağlık...
-
emeğiniz için teşekkürler
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Türkçe yama da iyileştirmeler ve düzenlemeler yapılarak v2 olarak yayımlanmıştır. Konu içeriğinde linkler güncellendi. V2 yazan linkten indirip tekrardan kurabilirsiniz. İyi oyunlar
-
Emeğinize sağlık Son güncelleme ile oyuna eklenen yeni konuşmalar yüzünden npc ile konuşmalar yerine sadece numaralar çıkmaya başladı.Sorun ile alakalı modunuzla iletişime geçtim ve discord sunucunuzdan banladım... Size destek vermeyi isteyen birini kırdınız.Ben sadece daha iyi bir yama için geri bildirim yapmıştım halbuki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay475 -- 21 Aralık 2023; 21:30:40 > -
Emeğinize sağlık...
-
quote:
Orijinalden alıntı: tugay475Emeğinize sağlık Son güncelleme ile oyuna eklenen yeni konuşmalar yüzünden npc ile konuşmalar yerine sadece numaralar çıkmaya başladı.Sorun ile alakalı modunuzla iletişime geçtim ve discord sunucunuzdan banladım... Size destek vermeyi isteyen birini kırdınız.Ben sadece daha iyi bir yama için geri bildirim yapmıştım halbuki...
Şöyle bir açıklama yapayım bu konuyla ilgili çünkü yaptırımı uygulayan da bendim. Sunucu kurallarında açık bir şekilde özelden yetkili ekibe yazmak yasak diye kuralımız var. Sunucuda binlerce insan var ve artık bu konu iyice canımı sıkmaya başladı. Discord sunucusunu açmamın ve insanları oraya çağırmamın nedeni insanların kolay bir şekilde sorunlarını dile getirip çözüme ulaşması ve başka insanlarında o konuyla iligili fikir sahibi olmasıdır. Ancak son günlerde herkes direkt özelden mesaj atmaya ve özelden destek istemeye başlayıp, cevap atmayınca da hakaret ettiği için bu konu da tavrım çok net bundan sonra çünkü o discord sunucusu sorunlarınızı ve önerilerinizi bildirmeniz için var. Gönüllü bir ekibiz ve sürekli özelden iletişime geçilmeye çalışması artık canımı sıkan bir durum. Ekibime de tekrar gerekli uyarıları yaptım ve hiç bir şekilde özelden destek vermeyin. Herhangi bir sorunu olan sunucudan yazsın diye uyarılarımı yaptım. Siz belki ne olacak diyebilirsiniz ama sadece bana günde 200 ün üstünde mesaj isteği geliyor ve ben bazen önemli şeyleri kaçırıyorum. Sunucuda herkese destek veriyoruz elimizden geldiğince cevapsız bırakmıyoruz ama özelden destek ve bildirim söz konusu değildir. Bu yüzden kural hatası yapan bir çok kişiyi bugün banladım. O yüzdende kişisel bir şey değil. Sadece kurallara uyulmasını istediğim için yapılması gereken bir eylemdi.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar. Yeni güncelleme yakında gelecek
-
Türkçe yama v3 olarak v1.2.0.1 sürümüne güncellenmiştir. Konu içeriğindeki v3 linkinden yeni sürümü indirebilirsiniz. İyi oyunlar
-
Merhaba. güncelleme gelir mi acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: daisyzMerhaba. güncelleme gelir mi acaba?
Merhaba, yama çalışıyordu. Oyuna yeni güncelleme mi geldi bilgim yok ama kontrol ederim. Geldiyse, kısa süre içerisinde güncellemeye çalışırız.
-
Evet güncelleme geldi teşekkür ederim ilginiz için.
-
Rica ederim, oyunu tekrar indirip yakın zamanda güncellemeye çalışırım.
Benzer içerikler
- yes your grace türkçe yama
- tails of iron türkçe yama
- suzerain türkçe yama
- sniper elite 5 türkçe yama
- monster hunter world türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X