Şimdi Ara

MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum geçen yıl
  • Cevaplayan Üyeler 4
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 9
  • Ortalama Mesaj Aralığı 20 gün 20 saat 12 dakika
  • Favoriye Eklediklerim 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • TheLuBu (9 mesaj) kurtkadin (1 mesaj) bennaber (1 mesaj) rtsbora (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (10 mesaj) (2 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU]


    Arkadaşlar sizlere Dünyanın en iyi 10 kripto para borsasından biri olan MXC Borsası ve Borsa tokeni MX token hakkında bilgi vermek için bu konuyu açtım.


    Borsa bünyesinde Bitcoin ve 500 e yakın altcoin barındırıyor. Borsa skorlarında en üst sıralarda yer alıyor ve kullanıcılar tarafından çok beğeniliyor. Borsa değişim tokeni olan MX Token çok rağbet görüyor. Ayrıca borsanın mobil uygulaması da bulunmaktadır.




    ♥Referral Brotherhood♥ Fraternity and equally shared referral codes.

    ♥Referans Kardeşliği♥ Kardeşlik ve eşit olarak paylaşılan referans kodları.

    Link: https://www.referralbrotherhood.com


    Aşağıdaki linkten kardeşlik paylaşımlı referansım ile üye olabilirsiniz:MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU] 


    MXC(MEXC) BORSASI REFERANS LİNKİ %100 İNDİRİM [%50 SPOT + %50 VADELİ İŞLEMLER] 1000$ USDT BAŞLANGIÇ BONUSU EN STABİL BORSA: 


    %100 komisyon indirimi [%50 Spot + %50 Vadeli İşlemler] oranıyla paylaşılan bir referans bağlantısıdır. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder. Referansın yüzdesi spot ve vadeli işlemler için ayrı ayrı olmak koşulu ile %40 referans sahibi, %10 yeni kayıt olan kişi toplam %50 olarak dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerde %40 komisyon indirimi alırsınız. Ayrıca %10 coin olarak komisyon iadesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken "Davet Kodu" yazan yere "17Hjw" yazılacaktır. Alacağınız indirim ve kar oranı %100 olarak yansıtılacaktır. Ayrıca görevleri yaparak 1000$ USDT vadeli işlem hediyenizi kaçırmayın.MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU] 


    MEXC MXC Kripto Para Borsası Davet Kodu Bağlantısı: 


    https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=17Hjw



    MXC(MEXC) EXCHANGE REFERENCE LINK %100 DİSCOUNT [50% SPOT + 50% FUTURES] AND 1000$ USDT STARTING BONUS THE MOST STABLE EXCHANGE: 


    It is a shared reference link with 100% commission discount [50% Spot+50% Futures]. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 40% Reference Owner, 10% Registered Person Total Percent 50% equally distributed. In other words, you will earn 40% discount on the transactions you make, and a commission refund of 10% in the form of coins on the transactions made by the reference owner. When registering, "17Hjw" will be written where it says "Referral Code". The discount and profit rate you will receive will be reflected as 100%. And in addition 1000$ USDT Futures Bonus.MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU] 


    MEXC MXC Exchange Referral Code Link: 


    https://www.mexc.com/register?inviteCode=17Hjw





    NOT: REFERANS LİNKLERİM VE YAZILARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TAMAMEN BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM VE KARDEŞLİK AMAÇLIDIR.MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 9 Nisan 2022; 13:34:54 >



    |
    |




  • MXC, QI Sahiplerine QI (QiSwap) Airdrop'u Destekliyecek haberi paylaşıldı.


    https://support.mxc-exchange.com/hc/en-001/articles/1260806956329-MXC-Supports-QI-QiSwap-Airdrop-to-QI-Holders




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 27 Mayıs 2021; 17:32:48 >
  • KUCOİN BORSASI REFERANS LİNKİ %60 İNDİRİM VE HOŞGELDİN HEDİYESİ GÜNLÜK EN İYİ KAZANÇ BU BORSA:


    %60 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder. Referansın yüzdesi %20 referans sahibi, %20 yeni kayıt olan kişi toplam %40 olarak dağıtılmıştır. Yaptığınız işlemlerde %20 komisyon indirimi ve %20 coin şeklinde nakit para cashback alırsınız. Yani para kazanırsınız. Ek olarak, hesabınızda Kucoin Kripto Para Borsası tokeni KCS tutarsanız %20 komisyon indirimi daha alırsınız. Kayıt olurken "Referans Kodu" yazan yere "rJY7PAJ" yazılacaktır. Alacağınız komisyon indirimi ve nakit para cashback oranı %60 olarak yansıtılacaktır. Ayrıca kayıt olduktan sonra, belirli görevleri yaparak, 500$ USDT hoş geldiniz hediyesi kazanabilirsiniz.MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU] 


    Kucoin Kripto Para Borsası Referans Kodu Bağlantısı: 


    https://www.kucoin.com/tr/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ




    NOT: REFERANS LİNKLERİM VE YAZILARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TAMAMEN BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM VE KARDEŞLİK AMAÇLIDIR.MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU] 



    Kucoin Exchange Brotherhood Special Referral Code %60 Discount Best Earning on This Exchange


    It is a 60% commission discount and a shared referral link. My reference is not one of the references in the market that will only provide discounts and commissions to them. In fake testimonials, only the referrer gets discounts and profits. The percentage of the reference was distributed as 20% of the reference holders and 20% of the new enrolls as 40% in total. You will receive 20% commission discount and 20% cashback in the form of coins on your transactions. So you make money. Additionally, if you hold the Kucoin Exchange token KCS in your account, you will receive an additional 20% commission discount. When registering, "rJY7PAJ" will be written where it says "Referral Code". The commission discount and cashback rate you will receive will be reflected as 60%. Also, after registering, you can earn $500 USDT welcome gift by doing certain tasks.


    Kucoin Exchange Referral Code Link: 


    https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 9 Nisan 2022; 13:36:23 >




  • MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU]
    MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU]announcement
    MEXC Will List Unicly CryptoPunks Collection (UPUNK) and Launch the 72nd Session "MX DeFi"
    https://support.mexc.com/hc/en-001/articles/4404867864090
  • https://helpcenter.mexc.am/hc/en-001/articles/4406007694745/

  • DXDY listelenmiş


    https://helpcenter.mexc.am/hc/en-001/articles/4406175247641




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 11 Eylül 2021; 18:52:35 >
  • Yeni Stake Haberi yayınlanmış.


    MEXC Will List Smile Coin (SMILE) and Launch the 84th Session "MX DeFi"


    https://helpcenter.mexc.am/hc/en-001/articles/4406772440217/

  • MX Token Aya yolculuğa Başladı. YTD.


    MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU]
    MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU]coinmarketcap
    MX Token price today, MX to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
    https://coinmarketcap.com/currencies/mx-token/markets
  • Aşağıdaki linkten kardeşlik paylaşımlı referansım ile üye olabilirsiniz:MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU] 


    MXC(MEXC) BORSASI REFERANS LİNKİ %100 İNDİRİM [%50 SPOT + %50 VADELİ İŞLEMLER] 1000$ USDT BAŞLANGIÇ BONUSU EN STABİL BORSA: 


    %100 komisyon indirimi [%50 Spot + %50 Vadeli İşlemler] oranıyla paylaşılan bir referans bağlantısıdır. Referansım piyasada kendilerine sadece indirim ve komisyon sağlayacak referanslardan biri değildir. Sahte referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç elde eder. Referansın yüzdesi spot ve vadeli işlemler için ayrı ayrı olmak koşulu ile %40 referans sahibi, %10 yeni kayıt olan kişi toplam %50 olarak dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerde %40 komisyon indirimi alırsınız. Ayrıca %10 coin olarak komisyon iadesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken "Davet Kodu" yazan yere "17Hjw" yazılacaktır. Alacağınız indirim ve kar oranı %100 olarak yansıtılacaktır. Ayrıca görevleri yaparak 1000$ USDT vadeli işlem hediyenizi kaçırmayın.MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU] 


    MEXC MXC Kripto Para Borsası Davet Kodu Bağlantısı: 


    https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=17Hjw




    MXC(MEXC) EXCHANGE REFERENCE LINK %100 DİSCOUNT [50% SPOT + 50% FUTURES] AND 1000$ USDT STARTING BONUS THE MOST STABLE EXCHANGE: 


    It is a shared reference link with 100% commission discount [50% Spot+50% Futures]. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 40% Reference Owner, 10% Registered Person Total Percent 50% equally distributed. In other words, you will earn 40% discount on the transactions you make, and a commission refund of 10% in the form of coins on the transactions made by the reference owner. When registering, "17Hjw" will be written where it says "Referral Code". The discount and profit rate you will receive will be reflected as 100%. And in addition 1000$ USDT Futures Bonus.MXC Borsası ve MX Token[ANA KONU] 


    MEXC MXC Exchange Referral Code Link: 



    https://www.mexc.com/register?inviteCode=17Hjw




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 9 Nisan 2022; 13:37:53 >




  • Merhaba. Ben mcx'e para aktardım ama hesapta btc olarak görünüyor. Bu bakiye ile alt coin almak için sanırım önce btc'yi usdt'ye çevirmek gerek. Bunu nasıl yapıyoruz?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.