Şimdi Ara

Huobi Global Borsası Huobi Token[HT] // Gateio Borsası Gateio Token[GT] [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 2 ay
  • Cevaplayan Üyeler 4
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 30
  • Ortalama Mesaj Aralığı 7 gün 13 saat 18 dakika
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Favoriye Eklediklerim 2
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • TheLuBu (30 mesaj) TechVET (2 mesaj) gnccml (1 mesaj) ali--ozdemir (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (34 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Tüm Forumlar >> Finans Forumları >> Kripto Para ve Madencilik >> Diğer Kripto Para Birimleri >> Huobi Global Borsası Huobi Token[HT] // Gateio Borsası Gateio Token[GT] [ANA KONU]
Sayfaya Git:
Sayfa:
Giriş
Mesaj
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Arkadaşlar sizlere Huobi borsası ve borsa tokeni HT token ve Gateio Borsası ve borsa tokeni GT Token hakkında bilgi vermek için bu konuyu açtım. Forumumuza faydası olacağına inanıyorum.


    Gateio Borsası: Kaynak Link: https://coinmarketcap.com/tr/exchanges/gate-io


    Dünyanın en iyi 10 kripto para borsası arasında bulunan Gateio borsasında, Bitcoin gibi ana koinler dahil 700'ün üstünde altcoine sahip olmakla birlikte dev borsalar arasında yerini almış bir borsadır. Bu özelliği ile en çok altcoin çeşitliliğine sahip majör borsa özelliği ile dünyada 1. sırada yer alır. 


    Kullanıcı dostu olan borsada minimum işlem limiti sadece 1 dolar olması özelliği ile son derece esnek bir yapıya sahip. Çoğu borsa 10 dolar ve 5 dolar minimum işlem limiti olduğunu düşünürsek bu son derece güzel bir ayrıntı.


    Biraz borsanın kullanımı hakkında bilgi vereyim. Alım-satım işlemlerinde komisyon oranı %0.18. Eğer benim referansımla üye olduysanız, ömür boyu tüm alım-satım işlemlerinizde iki tarafa da %20-%20 komisyon uygulanıyor. Benim ve sizin her işleminizde %20 indirim ve %20 ödeme alıyorsunuz. Mesela ben işlem yaptım yaptığım işlemin %20 sini para olarak siz alıyorsunuz. Üstüne, hesabınızda borsanın kendi tokeni olan ve son 1 haftada fiyatını ikiye katlayan Gate Token bulundurursanız bu oran %20 daha düşüyor. VIP seviyelerinde artış sağlarsanız ödediğiniz komisyon %0.0055'lere kadar düşebiliyor.


    Komisyon ücretleri son derece düşük olmasının yanında Borsa tokeni olan GT Token ile hem indirim kazanıyorsunuz hem de GT Token ile Gateio borsası kendi blockchain ağını kuruyor ve ileride Binance ağı gibi oldukça iyi yerlere geleceği düşünülüyor.


    Web sitesi ve mobil uygulamasında Türkçe seçeneği var ve bu işlem yapmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca kullanıcıların pek bilmediği bir özellikten bahsedeyim. Mobil uygulamasında "Giveaways" diye bir bölüm var. Her 24 saatte bir oraya girince "Gate points" kazanıyorsunuz ve bu puanlar komisyon yerine kullanılıyor. 1 Gate Point = 1 dolar. Böylelikle alım satım işlemlerinde komisyon harcamasından kurtuluyorsunuz. Ben bu sayede epeydir al-satlar'da komisyon ödemiyorum.


    Aşağıdaki linkten kardeşlik paylaşımlı referansım ile üye olabilirsiniz:  


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/a9/66/96/a9669688b13bf9e52afc22b0a7e29d9a.jpeg&t=0&width=480&text=1

    GATE.İO BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM $5500 USDTEST BONUSU $500 DOLAR KONTRAT BONUSU $100 GATE.io PUANI DÜNYADAKİ EN İYİ İKİNCİ BORSA VE EN ÇOK COİN OLAN BORSA: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '3930511'' yazılacak. Ayrıca hediye olarak 5500 Dolar USDT Test parası, 500 Dolar kontrat bonusu ve 100 Gate.io puanı alacaksınız. 1 Gate.io puanı = 1 dolar' dır. Bu puanlar ile komisyonları ödersiniz. Gerçekten mükemmel bir borsa. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.gate.io/signup/3930511


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/9f/a1/a1/9fa1a109614e4eac1087ec6225fcd567.jpeg&t=0&width=480&text=1

    GATE.IO EXCHANGE REFERENCE LINK %40 DİSCOUNT $5500 USDTEST BONUS $500 DOLLARS CONTRACT BONUS $100 GATE.io POINTS THE SECOND BEST EXCHANGE IN THE WORLD AND THE EXCHANGE WITH THE MOST COINS: It is a 40% commission discounted and shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you earn 20% discount on the transactions you make, and a commission refund in the form of 20% coins, in other words, you earn money on the transactions made by the reference owner. When registering, "3930511" will be written in the place where "referral" is written. You will also receive $5500 USDT Test money, $500 contract bonus and 100 Gate.io points as a gift. 1 Gate.io point = 1 dollar. With these points you pay commissions. It's a really great stock market. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40%.🤗


    https://www.gate.io/signup/3930511


    *****************************************************************************************


    Huobi Global Borsası: Kaynak Link: https://coinmarketcap.com/tr/exchanges/huobi-global



    Dünyanın en iyi 3 kripto para borsası arasında bulunan huobi borsasında, Bitcoin gibi ana koinler dahil 300'ün üstünde altcoine sahip olmakla birlikte dev borsalar arasında yerini almış bir borsadır. Bu özelliği ile majör borsalar arasında dünyada 3. sırada yer alır. 


    Kullanıcı dostu olan borsada minimum işlem limiti sadece 5 dolar olması özelliği ile esnek bir yapıya sahip. Çoğu borsa 10 dolar olduğunu düşünürsek güzel bir ayrıntı.


    Komisyon ücretleri son derece düşük olmasının yanında Borsa tokeni olan HT Token ile hem indirim kazanıyorsunuz hem de HT Token ile Huobi borsası kendi blockchain ağını kuruyor ve ileride Binance ağı gibi oldukça iyi yerlere geleceği düşünülüyor.

    HT token gibi gelecekte iyi yerlere gelebilecek bir konumda ve bir akıllı ağ olan Heco ağı üzerinde çalışıyor.


    Aşağıdaki linkten kardeşlik paylaşımlı referansım ile üye olabilirsiniz:  


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/a6/89/de/a689dee34eba15831b145b330b0fbd3b.png&t=0&width=480&text=1

    HUOBİ GLOBAL BORSASI REFERANS LİNKİ %45 İNDİRİM 170 USDT HEDİYE KOMİSYON KARTI DÜNYADAKİ EN İYİ ÜÇ BORSADAN BİRİ: Yüzde % 45 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 30 Referans Sahibi, Yüzde % 15 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 45 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %15 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere ''ym622223'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %45 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.huobi.ge/en-us/topic/double-reward/?invite_code=ym622223


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/d8/34/f0/d834f0da11297aaf595502a42c7491e2.png&t=0&width=480&text=1

    HUOBI GLOBAL EXCHANGE REFERENCE LINK %45 DİSCOUNT 170 USDT GIFT COMMISSION CARD ONE OF THE BEST THREE EXCHANGES IN THE WORLD: It is a 45% commission discount and a shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 30% Reference Owner, 15% Registered Person Total Percent 45% equally distributed. In other words, you will earn 30% discount on the transactions you make, as well as a commission refund of 15% in the form of coins on the transactions made by the reference owner, that is, you earn money. When registering, "ym622223" will be written in the place where "referral" is written. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 45%.🤗


    https://www.huobi.ge/en-us/topic/double-reward/?invite_code=ym622223


    NOT: REFERANS LİNKLERİM VE YAZILARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TAMAMEN BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM VE KARDEŞLİK AMAÇLIDIR. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 27 Ekim 2021; 22:21:32 >



    |
    |




  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    NOT: Referans kodlarım borsalar tarafından bana özel belirlenmiş referanslardır. Bazı arkadaşlar özelden soruyor oranlarınız çok yüksek diye. Benimle beraber fakir fukaraya da üç beş kuruş katkım olsun istedim.


    Kripto Borsaları Kardeşlik Referans Kodları / Brotherhood Referral Codes [Binance Global, Gateio, MXC(MEXC), Huobi Global, Kucoin, Hotbit, Probit, Binance TR Türkiye]


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/9d/6b/af/9d6baff5b99d4cdc809004ca61575642.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE GLOBAL BORSASI REFERANS LİNKİ %65 İNDİRİM DÜNYANIN EN İYİ BORSASI THE BEST OF: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Yüzde % 30 Referans Sahibi, Yüzde % 10 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %10 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''Referans Kimliği'' yazan yere ''GTKTSIOD'' yazılacak. Ayrıca hesabınızda BNB Tutarsanız % 25 ek indirim daha alırsınız. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 + %25 Toplam %65 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://accounts.binance.com/tr/register?ref=GTKTSIOD


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/a9/66/96/a9669688b13bf9e52afc22b0a7e29d9a.jpeg&t=0&width=480&text=1

    GATE.İO BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM $5500 USDTEST BONUSU $500 DOLAR KONTRAT BONUSU $100 GATE.io PUANI DÜNYADAKİ EN İYİ İKİNCİ BORSA VE EN ÇOK COİN OLAN BORSA: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '3930511'' yazılacak. Ayrıca hediye olarak 5500 Dolar USDT Test parası, 500 Dolar kontrat bonusu ve 100 Gate.io puanı alacaksınız. 1 Gate.io puanı = 1 dolar' dır. bu puanlar ile komisyonları ödersiniz. Gerçekten mükemmel bir borsa. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.gate.io/signup/3930511


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/03/50/e2/0350e205c114208b5c97ec355e7fefc8.jpeg&t=0&width=480&text=1

    MXC(MEXC) BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM VE BAŞLANGIÇ BONUSU EN STABİL BORSA: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %10 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '17Hjw'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.mexc.com/register?inviteCode=17Hjw


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/a6/89/de/a689dee34eba15831b145b330b0fbd3b.png&t=0&width=480&text=1

    HUOBİ GLOBAL BORSASI REFERANS LİNKİ %45 İNDİRİM 170 USDT HEDİYE KOMİSYON KARTI DÜNYADAKİ EN İYİ ÜÇ BORSADAN BİRİ: Yüzde % 45 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 30 Referans Sahibi, Yüzde % 15 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 45 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %15 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere ''ym622223'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %45 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.huobi.ge/en-us/topic/double-reward/?invite_code=ym622223


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/e9/10/b6/e910b60826fbdf0ef34eccebe2593d5f.jpeg&t=0&width=480&text=1

    KUCOİN BORSASI REFERANS LİNKİ %60 İNDİRİM VE HOŞGELDİN HEDİYESİ GÜNLÜK EN İYİ KAZANÇ BU BORSADA: Yüzde % 60 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız.Ayrıca hesabınızda KCS tutarsanız %20 daha indirim alırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'rJY7PAJ'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %60 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/8f/78/63/8f7863149753eada3996b9156a4e7389.jpeg&t=0&width=480&text=1

    HOTBİT BORSASI REFERANS LİNKİ %65 İNDİRİM EN ESNEK BORSA: Yüzde % 65 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 35 Referans Sahibi, Yüzde % 30 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 65 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %35 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %35 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'AZCyoz'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.hotbit.io/register?ref=AZCyoz


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/cf/ec/b8/cfecb8ed7e3db8530a4696f1cc2fb43d.jpeg&t=0&width=480&text=1

    PROBİT BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM COİN ALIMLARINDA YÜKSEK İNDİRİMLER: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '80344165'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.probit.com/r/80344165


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/7f/0a/b7/7f0ab738996bc6ff36971db051f1a590.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE TÜRKİYE BORSASI REFERANS LİNKİ %45 İNDİRİM (TR DEKİ EN İYİ BORSA): Yüzde % 20 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Yüzde % 10 Referans Sahibi, Yüzde % 10 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 20 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız Kayıt olurken ''Referans Kimliği'' yazan yere ''8SNM3NA9'' yazılacak. Ayrıca hesabınızda BNB Tutarsanız % 25 ek indirim daha alırsınız. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %20 + %25 Toplam %45 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.trbinance.com/account/signup?ref=8SNM3NA9



    NOT: Referans kodlarım borsalar tarafından bana özel belirlenmiş referanslardır. Bazı arkadaşlar özelden soruyor oranlarınız çok yüksek diye. Benimle beraber fakir fukaraya da üç beş kuruş katkım olsun istedim.



    NOT: REFERANS LİNKLERİM VE YAZILARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TAMAMEN BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM VE KARDEŞLİK AMAÇLIDIR.🤗




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 23 Kasım 2021; 3:57:11 >
    |
    |




  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Hello to everyone. I have seen that there is no cooperation and reference sharing topic in our forum. By sharing references under this topic and new members register, both our forum and members will gain. In addition, it can be shared in English for the benefit of foreign friends. I'm starting first. Respects.


    NOTE: My reference codes are references specially designated for me by exchanges. Some friends ask privately because your rates are too high. I wanted to contribute three or five cents to the poor with me.


    Crypto Exchanges Brotherhood Reference Codes / Brotherhood Referral Codes [Binance Global, Gateio, MXC(MEXC), Huobi Global, Kucoin, Hotbit, Probit, Binance TR Turkey]


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/8e/cd/60/8ecd6028f0b70a8a37f4bfe5b9d37af7.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE GLOBAL EXCHANGE REFERENCE LINK %65 DİSCOUNT THE BEST OF THE WORLD'S BEST EXCHANGE: It is a shared reference link with 40% commission discount. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. 30% Reference Owner, 10% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you will earn 30% discount on the transactions you make, and a commission refund of 10% in the form of coins on the transactions made by the reference owner. When registering, "GTKTSIOD" will be written where it says "Reference ID". In addition, if you hold BNB in your account, you will receive an additional 25% discount. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40% + 25% Total 65%.🤗


    https://accounts.binance.com/en/register?ref=GTKTSIOD


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/9f/a1/a1/9fa1a109614e4eac1087ec6225fcd567.jpeg&t=0&width=480&text=1

    GATE.IO EXCHANGE REFERENCE LINK %40 DİSCOUNT $5500 USDTEST BONUS $500 DOLLARS CONTRACT BONUS $100 GATE.io POINTS THE SECOND BEST EXCHANGE IN THE WORLD AND THE EXCHANGE WITH THE MOST COINS: It is a 40% commission discounted and shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you earn 20% discount on the transactions you make, and a commission refund in the form of 20% coins, in other words, you earn money on the transactions made by the reference owner. When registering, "3930511" will be written in the place where "referral" is written. You will also receive $5500 USDT Test money, $500 contract bonus and 100 Gate.io points as a gift. 1 Gate.io point = 1 dollar. With these points you pay commissions. It's a really great stock market. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40%.🤗


    https://www.gate.io/signup/3930511


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/49/6e/90/496e90b0fd4923e9991c6dbe4a5a0c36.jpeg&t=0&width=480&text=1

    MXC(MEXC) EXCHANGE REFERENCE LINK %40 DİSCOUNT AND STARTING BONUS THE MOST STABLE EXCHANGE: It is a shared reference link with 40% commission discount. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you will earn 30% discount on the transactions you make, and a commission refund of 10% in the form of coins on the transactions made by the reference owner. When registering, '17Hjw' will be written where it says 'referral'. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40%.🤗


    https://www.mexc.com/register?inviteCode=17Hjw


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/d8/34/f0/d834f0da11297aaf595502a42c7491e2.png&t=0&width=480&text=1

    HUOBI GLOBAL EXCHANGE REFERENCE LINK %45 DİSCOUNT 170 USDT GIFT COMMISSION CARD ONE OF THE BEST THREE EXCHANGES IN THE WORLD: It is a 45% commission discount and a shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 30% Reference Owner, 15% Registered Person Total Percent 45% equally distributed. In other words, you will earn 30% discount on the transactions you make, as well as a commission refund of 15% in the form of coins on the transactions made by the reference owner, that is, you earn money. When registering, "ym622223" will be written in the place where "referral" is written. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 45%.🤗


    https://www.huobi.ge/en-us/topic/double-reward/?invite_code=ym622223


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/77/7c/67/777c67a2f0454ac3428f283cffc47933.jpeg&t=0&width=480&text=1

    KUCOIN EXCHANGE REFERENCE LINK %60 DİSCOUNT AND WELCOME GIFT DAILY BEST EARNING ON THIS EXCHANGE: 60% commission discount and shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you earn 20% discount on the transactions you make, and a commission refund in the form of 20% coins on the transactions made by the reference owner, that is, you earn money. if you hold KCS in your account, you will receive an additional 20% discount. When registering, 'rJY7PAJ' will be written where it says 'referral'. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 60%.🤗


    https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/81/1f/23/811f23cfd3eff7235b138873ea64a4c7.jpeg&t=0&width=480&text=1

    HOTBIT EXCHANGE REFERENCE LINK %40 DİSCOUNT THE MOST FLEXIBLE EXCHANGE: It is a shared reference link with 40% commission discount. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you will earn 20% discount on the transactions you make, as well as 20% coin reimbursement for the transactions made by the referrer. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40%.🤗


    https://www.hotbit.io/register?ref=AZCyoz


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/95/22/e9/9522e973af7bf01c4784a07161a44dc9.jpeg&t=0&width=480&text=1

    PROBIT EXCHANGE REFERENCE LINK %40 DİSCOUNT HIGH DISCOUNTS ON COIN PURCHASES: It is a 40% commission discount and a shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you earn 20% discount on the transactions you make, and a commission refund in the form of 20% coins, in other words, you earn money on the transactions made by the reference owner. When registering, '80344165' will be written where it says ''referral''. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40%..🤗


    https://www.probit.com/r/80344165


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/2a/b8/b4/2ab8b4ea6da6c544eea76d5800f165ac.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE TURKISH STOCK EXCHANGE REFERENCE LINK %45 DİSCOUNT (BEST EXCHANGE IN TR): It is a shared reference link with 20% commission discount. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. 10% of Reference Owners, 10% of Registered Persons Total Percent of 20% is equally distributed. In other words, you will earn 20% discount on the transactions you make, as well as 20% coin repayment in the form of commissions on the transactions made by the reference owner. In addition, if you hold BNB in your account, you will receive an additional 25% discount. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 20% + 25% Total 45%..🤗


    https://www.trbinance.com/account/signup?ref=8SNM3NA9


    NOTE: My reference codes are references specially designated for me by exchanges. Some friends ask privately because your rates are too high. I wanted to contribute three or five cents to the poor with me.


    NOTE: MY REFERENCE LINKS AND ARTICLES ARE NOT INVESTMENT ADVICE. IT IS ENTIRELY FOR INFORMATION SHARING, HELP AND BROTHERHOOD.

    🤗




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 18 Kasım 2021; 17:28:10 >
    |
    |




  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    NOT: Referans kodlarım borsalar tarafından bana özel belirlenmiş referanslardır. Bazı arkadaşlar özelden soruyor oranlarınız çok yüksek diye. Benimle beraber fakir fukaraya da üç beş kuruş katkım olsun istedim.


    Kripto Borsaları Kardeşlik Referans Kodları / Brotherhood Referral Codes [Binance Global, Gateio, MXC(MEXC), Huobi Global, Kucoin, Hotbit, Probit, Binance TR Türkiye]


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/9d/6b/af/9d6baff5b99d4cdc809004ca61575642.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE GLOBAL BORSASI REFERANS LİNKİ %65 İNDİRİM DÜNYANIN EN İYİ BORSASI THE BEST OF: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Yüzde % 30 Referans Sahibi, Yüzde % 10 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %10 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''Referans Kimliği'' yazan yere ''GTKTSIOD'' yazılacak. Ayrıca hesabınızda BNB Tutarsanız % 25 ek indirim daha alırsınız. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 + %25 Toplam %65 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://accounts.binance.com/tr/register?ref=GTKTSIOD


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/a9/66/96/a9669688b13bf9e52afc22b0a7e29d9a.jpeg&t=0&width=480&text=1

    GATE.İO BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM $5500 USDTEST BONUSU $500 DOLAR KONTRAT BONUSU $100 GATE.io PUANI DÜNYADAKİ EN İYİ İKİNCİ BORSA VE EN ÇOK COİN OLAN BORSA: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '3930511'' yazılacak. Ayrıca hediye olarak 5500 Dolar USDT Test parası, 500 Dolar kontrat bonusu ve 100 Gate.io puanı alacaksınız. 1 Gate.io puanı = 1 dolar' dır. bu puanlar ile komisyonları ödersiniz. Gerçekten mükemmel bir borsa. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.gate.io/signup/3930511


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/03/50/e2/0350e205c114208b5c97ec355e7fefc8.jpeg&t=0&width=480&text=1

    MXC(MEXC) BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM VE BAŞLANGIÇ BONUSU EN STABİL BORSA: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %10 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '17Hjw'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.mexc.com/register?inviteCode=17Hjw


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/a6/89/de/a689dee34eba15831b145b330b0fbd3b.png&t=0&width=480&text=1

    HUOBİ GLOBAL BORSASI REFERANS LİNKİ %45 İNDİRİM 170 USDT HEDİYE KOMİSYON KARTI DÜNYADAKİ EN İYİ ÜÇ BORSADAN BİRİ: Yüzde % 45 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 30 Referans Sahibi, Yüzde % 15 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 45 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %15 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere ''ym622223'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %45 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.huobi.ge/en-us/topic/double-reward/?invite_code=ym622223


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/e9/10/b6/e910b60826fbdf0ef34eccebe2593d5f.jpeg&t=0&width=480&text=1

    KUCOİN BORSASI REFERANS LİNKİ %60 İNDİRİM VE HOŞGELDİN HEDİYESİ GÜNLÜK EN İYİ KAZANÇ BU BORSADA: Yüzde % 60 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Ayrıca hesabınızda KCS tutarsanız %20 indirim daha alırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'rJY7PAJ'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %60 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/8f/78/63/8f7863149753eada3996b9156a4e7389.jpeg&t=0&width=480&text=1

    HOTBİT BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM EN ESNEK BORSA: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'AZCyoz'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.hotbit.io/register?ref=AZCyoz


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/cf/ec/b8/cfecb8ed7e3db8530a4696f1cc2fb43d.jpeg&t=0&width=480&text=1

    PROBİT BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM COİN ALIMLARINDA YÜKSEK İNDİRİMLER: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '80344165'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.probit.com/r/80344165


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/7f/0a/b7/7f0ab738996bc6ff36971db051f1a590.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE TÜRKİYE BORSASI REFERANS LİNKİ %45 İNDİRİM (TR DEKİ EN İYİ BORSA): Yüzde % 20 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Yüzde % 10 Referans Sahibi, Yüzde % 10 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 20 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız Kayıt olurken ''Referans Kimliği'' yazan yere ''8SNM3NA9'' yazılacak. Ayrıca hesabınızda BNB Tutarsanız % 25 ek indirim daha alırsınız. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %20 + %25 Toplam %45 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.trbinance.com/account/signup?ref=8SNM3NA9


    NOT: Referans kodlarım borsalar tarafından bana özel belirlenmiş referanslardır. Bazı arkadaşlar özelden soruyor oranlarınız çok yüksek diye. Benimle beraber fakir fukaraya da üç beş kuruş katkım olsun istedim.


    NOT: REFERANS LİNKLERİM VE YAZILARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TAMAMEN BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM VE KARDEŞLİK AMAÇLIDIR.🤗




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 23 Kasım 2021; 3:39:40 >
    |
    |




  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Shiba Inu (SHIB) roketlemişi Hotbitte listeli. Doge coine kardeş. 


    https://www.coingecko.com/tr/coins/shiba-inu


    https://www.hotbit.io/exchange?symbol=SHIB_USDT




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 17 Nisan 2021; 12:59:55 >
    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Akita Inu (AKITA) Hotbitte listeli. Doge coine kardeş. 


    https://www.coingecko.com/tr/coins/akita-inu

    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Bafe.io (BAFE) eklenmiş. %800 yapmış. YTD


    https://bafe.io/

    |
    |
  • Çavuş
    46 Mesaj
    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Hotbit de listelenirse alınası altcoin :) YTD 


    https://www.coingecko.com/tr/coins/kishu-inu#markets

    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Ampleforth Governance Token (FORTH) listelendi. YTD

    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Hello to everyone. I have seen that there is no cooperation and reference sharing topic in our forum. By sharing references under this topic and new members register, both our forum and members will gain. In addition, it can be shared in English for the benefit of foreign friends. I'm starting first. Respects.


    NOTE: My reference codes are references specially designated for me by exchanges. Some friends ask privately because your rates are too high. I wanted to contribute three or five cents to the poor with me.


    Crypto Exchanges Brotherhood Reference Codes / Brotherhood Referral Codes [Binance Global, Gateio, MXC(MEXC), Huobi Global, Kucoin, Hotbit, Probit, Binance TR Turkey]


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/8e/cd/60/8ecd6028f0b70a8a37f4bfe5b9d37af7.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE GLOBAL EXCHANGE REFERENCE LINK THE BEST OF THE WORLD'S BEST EXCHANGE: It is a shared reference link with 40% commission discount. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. 30% Reference Owner, 10% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you will earn 30% discount on the transactions you make, and a commission refund of 10% in the form of coins on the transactions made by the reference owner. When registering, "GTKTSIOD" will be written where it says "Reference ID". In addition, if you hold BNB in your account, you will receive an additional 25% discount. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40% + 25% Total 65%.🤗


    https://accounts.binance.com/en/register?ref=GTKTSIOD



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/9f/a1/a1/9fa1a109614e4eac1087ec6225fcd567.jpeg&t=0&width=480&text=1

    GATE.IO EXCHANGE REFERENCE LINK $5500 USDTEST BONUS $500 DOLLARS CONTRACT BONUS $100 GATE.io POINTS THE SECOND BEST EXCHANGE IN THE WORLD AND THE EXCHANGE WITH THE MOST COINS: It is a 40% commission discounted and shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you earn 20% discount on the transactions you make, and a commission refund in the form of 20% coins, in other words, you earn money on the transactions made by the reference owner. When registering, "3930511" will be written in the place where "referral" is written. You will also receive $5500 USDT Test money, $500 contract bonus and 100 Gate.io points as a gift. 1 Gate.io point = 1 dollar. With these points you pay commissions. It's a really great stock market. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40%.🤗


    https://www.gate.io/signup/3930511



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/49/6e/90/496e90b0fd4923e9991c6dbe4a5a0c36.jpeg&t=0&width=480&text=1

    MXC(MEXC) EXCHANGE REFERENCE LINK AND STARTING BONUS THE MOST STABLE EXCHANGEIt is a shared reference link with 40% commission discount. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you will earn 30% discount on the transactions you make, and a commission refund of 10% in the form of coins on the transactions made by the reference owner. When registering, '17Hjw' will be written where it says 'referral'. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40%.🤗


    https://www.mexc.com/register?inviteCode=17Hjw



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/d8/34/f0/d834f0da11297aaf595502a42c7491e2.png&t=0&width=480&text=1

    HUOBI GLOBAL EXCHANGE REFERENCE LINK 170 USDT GIFT COMMISSION CARD ONE OF THE BEST THREE EXCHANGES IN THE WORLD: It is a 45% commission discount and a shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 30% Reference Owner, 15% Registered Person Total Percent 45% equally distributed. In other words, you will earn 30% discount on the transactions you make, as well as a commission refund of 15% in the form of coins on the transactions made by the reference owner, that is, you earn money. When registering, "ym622223" will be written in the place where "referral" is written. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 45%.🤗


    https://www.huobi.ge/en-us/topic/double-reward/?invite_code=ym622223



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/77/7c/67/777c67a2f0454ac3428f283cffc47933.jpeg&t=0&width=480&text=1

    KUCOIN EXCHANGE REFERENCE LINK %60 DİSCOUNT AND WELCOME GIFT DAILY BEST EARNING ON THIS EXCHANGE: 60% commission discount and shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you earn 20% discount on the transactions you make, and a commission refund in the form of 20% coins on the transactions made by the reference owner, that is, you earn money. if you hold KCS in your account, you will receive an additional 20% discount. When registering, 'rJY7PAJ' will be written where it says 'referral'. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 60%.🤗


    https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/81/1f/23/811f23cfd3eff7235b138873ea64a4c7.jpeg&t=0&width=480&text=1

    HOTBIT EXCHANGE REFERENCE LINK THE MOST FLEXIBLE EXCHANGE: It is a shared reference link with 40% commission discount. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you will earn 20% discount on the transactions you make, as well as 20% coin reimbursement for the transactions made by the referrer. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40%.🤗


    https://www.hotbit.io/register?ref=AZCyoz



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/95/22/e9/9522e973af7bf01c4784a07161a44dc9.jpeg&t=0&width=480&text=1

    PROBIT EXCHANGE REFERENCE LINK HIGH DISCOUNTS ON COIN PURCHASES: It is a 40% commission discount and a shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you earn 20% discount on the transactions you make, and a commission refund in the form of 20% coins, in other words, you earn money on the transactions made by the reference owner. When registering, '80344165' will be written where it says ''referral''. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 40%..🤗


    https://www.probit.com/r/80344165



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/2a/b8/b4/2ab8b4ea6da6c544eea76d5800f165ac.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE TURKISH STOCK EXCHANGE REFERENCE LINK (BEST EXCHANGE IN TR): It is a shared reference link with 20% commission discount. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. 10% of Reference Owners, 10% of Registered Persons Total Percent of 20% is equally distributed. In other words, you will earn 20% discount on the transactions you make, as well as 20% coin repayment in the form of commissions on the transactions made by the reference owner. In addition, if you hold BNB in your account, you will receive an additional 25% discount. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 20% + 25% Total 45%..🤗



    https://www.trbinance.com/account/signup?ref=8SNM3NA9



    NOTE: My reference codes are references specially designated for me by exchanges. Some friends ask privately because your rates are too high. I wanted to contribute three or five cents to the poor with me.


    NOTE: MY REFERENCE LINKS AND ARTICLES ARE NOT INVESTMENT ADVICE. IT IS ENTIRELY FOR INFORMATION SHARING, HELP AND BROTHERHOOD.

    🤗




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 23 Kasım 2021; 3:40:40 >
    |
    |
    TechVET kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör




  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    NOT: Referans kodlarım borsalar tarafından bana özel belirlenmiş referanslardır. Bazı arkadaşlar özelden soruyor oranlarınız çok yüksek diye. Benimle beraber fakir fukaraya da üç beş kuruş katkım olsun istedim.


    Kripto Borsaları Kardeşlik Referans Kodları / Brotherhood Referral Codes [Binance Global, Gateio, MXC(MEXC), Huobi Global, Kucoin, Hotbit, Probit, Binance TR Türkiye]


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/9d/6b/af/9d6baff5b99d4cdc809004ca61575642.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE GLOBAL BORSASI REFERANS LİNKİ %65 İNDİRİM DÜNYANIN EN İYİ BORSASI THE BEST OF: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Yüzde % 30 Referans Sahibi, Yüzde % 10 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %10 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''Referans Kimliği'' yazan yere ''GTKTSIOD'' yazılacak. Ayrıca hesabınızda BNB Tutarsanız % 25 ek indirim daha alırsınız. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 + %25 Toplam %65 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://accounts.binance.com/tr/register?ref=GTKTSIOD


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/a9/66/96/a9669688b13bf9e52afc22b0a7e29d9a.jpeg&t=0&width=480&text=1

    GATE.İO BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM $5500 USDTEST BONUSU $500 DOLAR KONTRAT BONUSU $100 GATE.io PUANI DÜNYADAKİ EN İYİ İKİNCİ BORSA VE EN ÇOK COİN OLAN BORSA: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '3930511'' yazılacak. Ayrıca hediye olarak 5500 Dolar USDT Test parası, 500 Dolar kontrat bonusu ve 100 Gate.io puanı alacaksınız. 1 Gate.io puanı = 1 dolar' dır. bu puanlar ile komisyonları ödersiniz. Gerçekten mükemmel bir borsa. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.gate.io/signup/3930511



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/03/50/e2/0350e205c114208b5c97ec355e7fefc8.jpeg&t=0&width=480&text=1

    MXC(MEXC) BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM VE BAŞLANGIÇ BONUSU EN STABİL BORSA: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %10 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '17Hjw'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.mexc.com/register?inviteCode=17Hjw


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/a6/89/de/a689dee34eba15831b145b330b0fbd3b.png&t=0&width=480&text=1

    HUOBİ GLOBAL BORSASI REFERANS LİNKİ %45 İNDİRİM 170 USDT HEDİYE KOMİSYON KARTI DÜNYADAKİ EN İYİ ÜÇ BORSADAN BİRİ: Yüzde % 45 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 30 Referans Sahibi, Yüzde % 15 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 45 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %30 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %15 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere ''ym622223'' yazılacak. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %45 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.huobi.ge/en-us/topic/double-reward/?invite_code=ym622223



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/e9/10/b6/e910b60826fbdf0ef34eccebe2593d5f.jpeg&t=0&width=480&text=1

    KUCOİN BORSASI REFERANS LİNKİ %60 İNDİRİM VE HOŞGELDİN HEDİYESİ GÜNLÜK EN İYİ KAZANÇ BU BORSADA: Yüzde % 60 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Ayrıca hesabınızda KCS tutarsanız %20 indirim daha alırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'rJY7PAJ'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %60 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/8f/78/63/8f7863149753eada3996b9156a4e7389.jpeg&t=0&width=480&text=1

    HOTBİT BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM EN ESNEK BORSA: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'AZCyoz'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.hotbit.io/register?ref=AZCyoz



    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/cf/ec/b8/cfecb8ed7e3db8530a4696f1cc2fb43d.jpeg&t=0&width=480&text=1

    PROBİT BORSASI REFERANS LİNKİ %40 İNDİRİM COİN ALIMLARINDA YÜKSEK İNDİRİMLER: Yüzde % 40 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere '80344165'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %40 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.probit.com/r/80344165


    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/7f/0a/b7/7f0ab738996bc6ff36971db051f1a590.png&t=0&width=480&text=1

    BINANCE TÜRKİYE BORSASI REFERANS LİNKİ %45 İNDİRİM (TR DEKİ EN İYİ BORSA): Yüzde % 20 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Yüzde % 10 Referans Sahibi, Yüzde % 10 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 20 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız Kayıt olurken ''Referans Kimliği'' yazan yere ''8SNM3NA9'' yazılacak. Ayrıca hesabınızda BNB Tutarsanız % 25 ek indirim daha alırsınız. Alacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %20 + %25 Toplam %45 olarak yansıyacaktır.🤗


    https://www.trbinance.com/account/signup?ref=8SNM3NA9


    NOT: Referans kodlarım borsalar tarafından bana özel belirlenmiş referanslardır. Bazı arkadaşlar özelden soruyor oranlarınız çok yüksek diye. Benimle beraber fakir fukaraya da üç beş kuruş katkım olsun istedim.


    NOT: REFERANS LİNKLERİM VE YAZILARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TAMAMEN BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM VE KARDEŞLİK AMAÇLIDIR.🤗




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 23 Kasım 2021; 3:42:23 >
    |
    |
    TechVET kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör




  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Huobi Token yükselmeye devam ediyor. YTD. https://www.coingecko.com/tr/coins/huobi-token

    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    HT 300 TL ye yaklaştı.YTD


    Huobi global Borsasında GT MX ve KCS tokenlarda listeli.


    https://www.coingecko.com/tr/coins/huobi-token

    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    Konu güncellendi.

    |
    |
  • Yarbay
    3824 Mesaj
    Konu Sahibine Özel

    NOT: Referans kodlarım borsalar tarafından bana özel belirlenmiş referanslardır. Bazı arkadaşlar özelden soruyor oranlarınız çok yüksek diye. Benimle beraber fakir fukaraya da üç beş kuruş katkım olsun istedim.


    Kripto Borsaları Kardeşlik Referans Kodları / Brotherhood Referral Codes [Binance Global, Gateio, MXC(MEXC), Huobi Global, Kucoin, Hotbit, Probit, Binance TR Türkiye]




    https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/e9/10/b6/e910b60826fbdf0ef34eccebe2593d5f.jpeg&t=0&width=480&text=1

    KUCOİN BORSASI REFERANS LİNKİ %60 İNDİRİM VE HOŞGELDİN HEDİYESİ GÜNLÜK EN İYİ KAZANÇ BU BORSADA: Yüzde % 60 komisyon indirimli ve paylaşımlı referans linkidir. Referansım piyasadaki sadece kendilerine indirim ve komisyon getirisi sağlayacak referanslardan değildir. Yalan referanslarda sadece referans sahibi indirim ve kazanç alır. Benim Referansım Yüzde % 20 Referans Sahibi, Yüzde % 20 Kayıt Olan Kişi Toplam Yüzde % 40 eşit dağıtılmıştır. Yani yaptığınız işlemlerden %20 indirim ayrıca referans sahibinin yaptığı işlemlerde %20 coin şeklinde komisyon geri ödemesi yani para kazanırsınız. Ayrıca hesabınızda KCS tutarsanız %20 indirim daha alırsınız. Kayıt olurken ''referral'' yazan yere 'rJY7PAJ'' yazılacakAlacağınız indirim ve kazanç oranı Yüzde %60 olarak yansıyacaktır.🤗



    https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ


    KUCOIN EXCHANGE REFERENCE LINK %60 DİSCOUNT AND WELCOME GIFT DAILY BEST EARNING ON THIS EXCHANGE: 60% commission discount and shared reference link. My reference is not one of the references in the market that will only provide them with discounts and commissions. In false references, only the reference owner receives discounts and earnings. My Reference Percent 20% Reference Owner, 20% Registered Person Total Percent 40% equally distributed. In other words, you earn 20% discount on the transactions you make, and a commission refund in the form of 20% coins on the transactions made by the reference owner, that is, you earn money. if you hold KCS in your account, you will receive an additional 20% discount. When registering, 'rJY7PAJ' will be written where it says 'referral'. The discount and profit rate you will receive will be reflected as 60%.🤗


    https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rJY7PAJ



    NOT: Referans kodlarım borsalar tarafından bana özel belirlenmiş referanslardır. Bazı arkadaşlar özelden soruyor oranlarınız çok yüksek diye. Benimle beraber fakir fukaraya da üç beş kuruş katkım olsun istedim.



    NOT: REFERANS LİNKLERİM VE YAZILARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TAMAMEN BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM VE KARDEŞLİK AMAÇLIDIR.🤗




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 23 Kasım 2021; 3:44:36 >
    |
    |




Sayfaya Git:
Sayfa:
Reklamlar
valorant vp
valorant points
takipçi satın al
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

MAIL
21,824
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.