Şimdi Ara

MX Vs ATV Reflex[ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Bir Atv Oyunu

Tür:Rally / Offroad Racing
    Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2009
    ESRB: Everyone
    Platformlar:PSP, PS3, Xbox360, DS

[bscfp=152]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 29 Kasım 2009; 11:14:54 >

• oyun cikmis.
  • ilki çöptü ikincisinden de umudum yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

oyun cikmis.

malum sitelere düşdü ama resmi çıkş tarihi salı günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: bluet

oyun cikmis.

malum sitelere düşdü ama resmi çıkş tarihi salı günü

acik acik demek istemedim sonra ceza alabiliyoruz

ps3 de demosuna baktim ilkine gore fena degildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 29 Kasım 2009; 13:11:12 >
  • mağlum sitelere düştü oynayabülüsünüz
  • Oyunu oynadım, grafikler çok kötü. Oynanabilirlik de iyi değil. Oyun içi müzikler metal, tek beğendiğim yanı müzikleri oldu.
    Gerisi boş.
    Pure varken bu oyun tozlu raflarda yerini alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Street Fighter V (2016) [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Gain Tv Kardeşliği Ana Konu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FUEL' e de aynı off road hevesiyle saldırmıştım ama PS 2 oyunu gibi grafikleri ve Commodore 64 vari ses efektleriyle boşa giden zamanıma acımamdan başka birşey getirmedi. Buna da hiç bakmıyorum bu yüzden.
  • oyunun aldığı puanlar

84
    GamingExcellence

90
    Da Gameboyz

91
    XboxAddict

92
    GameFocus

95
    Play Magazine

deneyen varmı oyunu cidden merak ettim
  • Oyun harika olmuş. Grafikler inanılmaz. Motostorm ve Pure' den sonra ilk defa bana ohh çektiren bir oyun oldu (FUEL gibi bir facia bekliyordum aslında). Suyun parlaması, çamurun sıçraması, ışıklandırmalar gayet başarılı. Ağaç efektleri kısmında biraz hafife kaçılmış ama o noktada ses efektleri serpiştirerek bunun fark edilmesinin önüne geçmişler.

Özellikle oynanabilirlik beni resmen içine çekti. Diğer oyunlardan tamamen farklı bir oynanışı var ve kesinlikle bir alışma süreci gerektiriyor (bu nedenle trainingi kesinlikle es geçmeyin), bu konuda en çok etkilendiğim oyuna eklenen ve adını veren "reflex" modifikasyonu.

Bir rampadan çıktığınızda kütük gibi motora bağlı durmuyorsunuz ya da Pure daki gibi eyvah gittik demiyorsunuz. Size dengenizi sağlamanız ve motora tutunmanız için bir reflex özelliği verilmiş. Belirtilen yöne reflex uygulayarak motora tutunabiliyor veya viraja dilediğiniz şekilde girebiliyorsunuz.

Oyun müzikleri oldukça tatmin edici. Özellikle Brutal Legend la doyduğumuz Hard Rock türünde bizi tatmin ediyor.

Kısaca sizi biraz olsun zorlayacak, piyasadaki oyunlardan oynanış olarak farklı bir oyun arıyorsanız ve en önemlisi benim gibi bir Off Road delisiyseniz bu oyun sizin için biçilmiş kaftan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.