Şimdi Ara

MW3 Hardened Edition [Elite Xbox Live ve PSN'de!][Bilgilendirme!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
1
Favori
13.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolkanozcan

quote:

Orijinalden alıntı: kdR*

quote:

Orijinalden alıntı: wolkanozcan

Arkadaşlar az önce Hepsisony ile görüştüm, Hardened Edition satışı yapacaklarmış hatta 3-4 gün içinde ön sipariş almaya başlayacaklarını söylediler.

Ooo... Bak bu söylediğin çok güzel bir haber fiyatıda uygun olursa hepsisonyden alabilirim Alış-veriş yapmışlığım var ...

Black ops un hardened edition paketini 195 tlden satıyorlar, bakalım mw3 hardened edition ne kadar olacak?? (300-350 tl olur gibi geliyor)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar az önce hepsiSony yetkilisiyle konuştum durum şöyle:

Aral MW3 Hardened Editionı getirmeyecekmiş. Bu Araldan teyit edilmiş kesin bir bilgi. Sonrasında belki getirebilirlermiş ama o da kesin değil.

Bu sebeple tek çare oyunu malum yollardan temin edip sonrasında PSN üzerinden 50$ karşılığı ek alım yapmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimaron

Aral MW3 Hardened Editionı getirmeyecekmiş. Bu Araldan teyit edilmiş kesin bir bilgi. Sonrasında belki getirebilirlermiş ama o da kesin değil.

Bu sebeple tek çare oyunu malum yollardan temin edip sonrasında PSN üzerinden 50$ karşılığı ek alım yapmak.

Alıntıları Göster
    Beyler şimdi kardeşlik ile elite üyelik alınabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimaron

Alıntıları Göster
    Şaka mı? birisi getirir diyor birisi getirmiyorlar diyor. hiç olmadı ama ya getirmemek ne demek? saçma sapan oyunların getiriyorlar bunu mu getirmiyorlar yani. getiricekler öyle yada böyle para kazanmak istiyorlarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Şaka mı? birisi getirir diyor birisi getirmiyorlar diyor. hiç olmadı ama ya getirmemek ne demek? saçma sapan oyunların getiriyorlar bunu mu getirmiyorlar yani. getiricekler öyle yada böyle para kazanmak istiyorlarsa.

Para kazanmak isterler tabi de dağıtıcı tr ye göndermiyorsa aralın da yapabileceği birşey yok..

Konunun Araldan ziyade dağıtıcıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Pazartesi günü Aralı arayıp konuşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Beyler şimdi kardeşlik ile elite üyelik alınabiliyor mu?

Alınabiliniyorsa on numara olur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Hepsisony oyunu getireceğini kesin bir şekilde belirtti hatta bir kaç gün içinde sitemizde görebilirsiniz dedi, zaten isteyen olursa normal versiyonu satıyorlar hatta bayram nedeniyle 8 kasım yerine 10 kasımda kargolayacaklarını belirttiler. Aral ise henüz bir bilgimiz yok dedi.
  • Bu hardened de kutusunun icinde gerekli kodlarin disinda ne var?oyu.ncak fugur cikacakmi kutudan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

Bu hardened de kutusunun icinde gerekli kodlarin disinda ne var?oyu.ncak fugur cikacakmi kutudan?
    Beyler acele ediyorsunuz,daha bu işlerin netleşmesi için 2 hafta var kimseye oyunu şimdiden yollamıyorlar az sabır.Oyunun çıkışına 2 hafta kala herşey belli olur bizde artık hangi versiyonu alacaksak pre-order geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Beyler acele ediyorsunuz,daha bu işlerin netleşmesi için 2 hafta var kimseye oyunu şimdiden yollamıyorlar az sabır.Oyunun çıkışına 2 hafta kala herşey belli olur bizde artık hangi versiyonu alacaksak pre-order geçeriz.

Alıntıları Göster
    hıc ugrasmam spotcumu aradım oyun resmı cıkıs tarıhınden 3 gun once falan gelıcekmıs yaparım takasımı alırım elıtemı oturum asagıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

hıc ugrasmam spotcumu aradım oyun resmı cıkıs tarıhınden 3 gun once falan gelıcekmıs yaparım takasımı alırım elıtemı oturum asagıya

Alıntıları Göster
    Bilinmeyen bir kaynaktan elde edilen bu görüntüler sağ olsun, artık Xbox dashboard'un Call of Duty Elite üyeliğine kayıt olabileneceğini ve Elite üyeliğimiz hakkında bilgilerin profilimizde olacağını anlayabiliyoruz.

Yıllık 49.99 dolar olan Elite üyeliği, Xbox 360 üzerinde 4000 Microsoft puanına satılıyor. Ya da Call of Duty: Modern Warfare 3'ün Hardened Edition sürümünü satın alarak 1 yıllık üyeliğe bedava sahip olabilirsiniz. Aşağıda ise Elite üyeliğinin Dashboard üzerindeki ödeme seçeneklerini ve detaylarını görmekteyiz.

• quote:

Bilinmeyen bir kaynaktan elde edilen bu görüntüler sağ olsun, artık Xbox dashboard'un Call of Duty Elite üyeliğine kayıt olabileneceğini ve Elite üyeliğimiz hakkında bilgilerin profilimizde olacağını anlayabiliyoruz.

Yıllık 49.99 dolar olan Elite üyeliği, Xbox 360 üzerinde 4000 Microsoft puanına satılıyor. Ya da Call of Duty: Modern Warfare 3'ün Hardened Edition sürümünü satın alarak 1 yıllık üyeliğe bedava sahip olabilirsiniz. Aşağıda ise Elite üyeliğinin Dashboard üzerindeki ödeme seçeneklerini ve detaylarını görmekteyiz.

Alıntıları Göster
    Son 2 hafta kalana kadar ben Hardened'ın piyasa durumunu bekleyeceğim.Ancak oyunu Xbox 360'a alacağım için bayramda oynamam için en iyimser ihtimalle Shopto'dan standart versiyon alıp Live'dan Elite üyelik almak gerekecek.Bir ihtimal Shopto bayram öncesi elimizde olacak şekilde yollayabilir.Neden çünkü CoD çok satıyor ve satışlar yetişsin diye uzak ülkelere 4-5 gün erken yollayabiliyorlar.

Ha diyelim böyle olmadı kuzu kuzu Aral'ın Hardened'ı getirmesini bekleyeceğiz.Bayrama denk gelmesi çok çok kötü oldu o hafta tüm dünya ile aynı anda oyuna başlamak vardı.

• quote:

ps3 ıle ılgılıde bı goruntu verseler keske arkadas bunlarda herseyı son dakkaya sallıyor ayıp ya

• quote:

Son 2 hafta kalana kadar ben Hardened'ın piyasa durumunu bekleyeceğim.Ancak oyunu Xbox 360'a alacağım için bayramda oynamam için en iyimser ihtimalle Shopto'dan standart versiyon alıp Live'dan Elite üyelik almak gerekecek.Bir ihtimal Shopto bayram öncesi elimizde olacak şekilde yollayabilir.Neden çünkü CoD çok satıyor ve satışlar yetişsin diye uzak ülkelere 4-5 gün erken yollayabiliyorlar.

Ha diyelim böyle olmadı kuzu kuzu Aral'ın Hardened'ı getirmesini bekleyeceğiz.Bayrama denk gelmesi çok çok kötü oldu o hafta tüm dünya ile aynı anda oyuna başlamak vardı.

spotcuddan al ben aradım cıkıs tarıhınden 3 gun once getırecekmıs
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @ghost-riley

PS3 görünüsü yukarıda var,ben oyunu X360'a alıyorum.

• quote:

quote:

ne güzel sizin oralarda spotçudan bol bişey yok
    burda s'si bile yok

• quote:

@ghost-riley

walla bu konsoldunyasi xbox360 oyunuda getırıodu sanırım bır sor ıstersen sonuc olarrak spot konussan sanada xbxo360 versıyonunu getırır bellımı olur denemekte fayda war dıe dusunuorum bı arastır yanı hepsı aynı ulkeden geııyor sonucta
  • quote:

quote:

@ghost-riley

walla bu konsoldunyasi xbox360 oyunuda getırıodu sanırım bır sor ıstersen sonuc olarrak spot konussan sanada xbxo360 versıyonunu getırır bellımı olur denemekte fayda war dıe dusunuorum bı arastır yanı hepsı aynı ulkeden geııyor sonucta

Alıntıları Göster
    Beyler bayanlar cahlligimi maruz gorun Simdi hardened edition alirsak 20 DLC ve 1 Yillik Elite bedavaya gelmis oluyor degilmi ? Iyide 20 DLC cikcacaksa bu su demek DLC almazsan oyunu dogru duzgun oynayamazsin. Yani iyice biseylere sardi bu durum cok kafa karistirici.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Beyler bayanlar cahlligimi maruz gorun Simdi hardened edition alirsak 20 DLC ve 1 Yillik Elite bedavaya gelmis oluyor degilmi ? Iyide 20 DLC cikcacaksa bu su demek DLC almazsan oyunu dogru duzgun oynayamazsin. Yani iyice biseylere sardi bu durum cok kafa karistirici.

Alıntıları Göster
    Activision soyguna devam diyor yani.Elite miş

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

kardeş 50 kere soruldu 50 kere cevaplandı elini yüreğine götür... biraz vicdanın sızlasın be kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

evet arkadaşım codun artık f2p oyunladan bir farkı kalmadı.Bundan sonraki oyunlardada heralde WOW daki gibi süre alırız.Bi oyun kendini ancak bu kadar soğutur 4 haritaya 15 dolar istiyorlar derken şimdi birde oyunla aynı fiyatta elite almazsan oyunu ezik gibi oynama gerçeği var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.