Şimdi Ara

MW3 Hardened Edition [Elite Xbox Live ve PSN'de!][Bilgilendirme!] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
1
Favori
13.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: htfb97

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İşte orası tam bir muamma bir kere PSN kardeşliği gibi birşey beklemeyin o tarz birşey olmayacak(umarım yanılırım ama böyle) Xbox Live'da Gold üyelik PSN'de Plus neyse Elite Premium'da öyle birşey çok büyük ihtimalle kod satın alma gibi birşey olur ama dediğim gibi paralı Elite'in nasıl satılacağı şu an için kesin olarak bilinmiyor.

Hardened Edition alırım sırf DLC'ler bedava olduğu için.Ancak 13 Kasımdan geç gelirse elimize yazık olur valla mecburen PSN'den almak zorunda kalırız üyeliği.Umarım yarın Hepsisony'den olumlu bir yanıt alırımda rahatlamış oluruz.

Bu arada Founderı kastettim zaten DLClerin bedava olduğunu biliyorum.

Alıntıları Göster
    Hardened alıcam kısmetse

• Ulkemizde satis fiyatinin ne olacagi belli olsa cok iyi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Ulkemizde satis fiyatinin ne olacagi belli olsa cok iyi olacak

275-300 TL arası diyorum ben. En az tabii:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Banada öyle geliyor daha aşağı bir fiyat çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    peki bırsey soracagım bız bu mw3 u normal alıp elte uyelıgıde 13 kasıma kadar aktıf edersek founder oluyoruz ya dlclerde hardened edıtıonda oldugu gıbı beles mı olucak ayrı aldıgmız zaman 13 kasıma kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

peki bırsey soracagım bız bu mw3 u normal alıp elte uyelıgıde 13 kasıma kadar aktıf edersek founder oluyoruz ya dlclerde hardened edıtıonda oldugu gıbı beles mı olucak ayrı aldıgmız zaman 13 kasıma kadar

Evet 13 Kasımdan öncede aktif etsen sonrada aktif etsen DLC lere sahip oluyorsun . Sadece 13 kasımdan önce aktif edersen founder oluyorsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

Evet 13 Kasımdan öncede aktif etsen sonrada aktif etsen DLC lere sahip oluyorsun . Sadece 13 kasımdan önce aktif edersen founder oluyorsun .

eywalla bro ozaman koymusum hardınıd edişına kasmaya gerek yok ohh be 13 kasımdan once alırız elıte bakarız keyfımıze
  • quote:

quote:

quote:

eywalla bro ozaman koymusum hardınıd edişına kasmaya gerek yok ohh be 13 kasımdan once alırız elıte bakarız keyfımıze

Bende öle yapcam büyük ihtimal hardened için kasamam çıkar çıkmaz alır birde Elite üyelik çekerim ohh miss

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende öle yapcam büyük ihtimal hardened için kasamam çıkar çıkmaz alır birde Elite üyelik çekerim ohh miss

Alıntıları Göster
    Koleksiyon merakı olmayan PS3 kullanıcıları çok rahat aslında,zaten oyun spota bayramdan önceki hafta gelecek muhtemelen PS3 sahipleri o hafta oyunu alır 13 kasıma kadarda rahatça Elite'i aktif eder hem Founder olur hemde Elite'i ilk günden kullanmaya başlar.Ama Xbox 360'da Founder olmak için şu anda tek ihtimal Hardened.Çünkü oyunu X360 için bayramdan önce alma ihtimali zor görünüyor.

Bu arada tam olarak detaylı liste aşağıda buradan Founder,Premium Elite vs tüm soru işaretlerini giderebilirsiniz.

• quote:

Koleksiyon merakı olmayan PS3 kullanıcıları çok rahat aslında,zaten oyun spota bayramdan önceki hafta gelecek muhtemelen PS3 sahipleri o hafta oyunu alır 13 kasıma kadarda rahatça Elite'i aktif eder hem Founder olur hemde Elite'i ilk günden kullanmaya başlar.Ama Xbox 360'da Founder olmak için şu anda tek ihtimal Hardened.Çünkü oyunu X360 için bayramdan önce alma ihtimali zor görünüyor.

Bu arada tam olarak detaylı liste aşağıda buradan Founder,Premium Elite vs tüm soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben oyunu buradan almayi düsünüyorum, daha önce buradan oyun alan tecrübesi olan var mi?

http://www.game.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/HubArticleView?hubId=141776&articleId=148348&catalogId=10201&langId=44&storeId=10151

• Muhtemelen bende normal versiyonunu alıp sonra store den elite üyeligi yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Arkadaslar ben oyunu buradan almayi düsünüyorum, daha önce buradan oyun alan tecrübesi olan var mi?

http://www.game.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/HubArticleView?hubId=141776&articleId=148348&catalogId=10201&langId=44&storeId=10151

Hocam nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama takip ettiğim CoD forumlarında UK'de yaşayanların en çok tercih ettiği yer burası ve imkanım olsa benimde kapısına yapışacağım yerdir.Nedeni ise pre-order yapanlara 4 saatlik Double XP,ufak bir strateji kitapçığı ve avatar kıyafeti veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Illusive Man

quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

quote:

Orijinalden alıntı: infernoking3

quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

quote:

Orijinalden alıntı: infernoking3

Call of duty nasıl para kazancağını gerçekten iyi biliyor çok iyi ticari zeka var adamlarda 20 dlc yapacaz oynayamazsınız ayağına 250 tl lik şey aldırtcaklar adama.Oyunal birliktede gelebilir o çoğu map ve özellik.Açıkcası ben durumun böyle olacağını mw2 den tahmin ettim.Şimdir normal olarka sadece mw3 ü alanlar 3-5 tane mapta çoğu özelliklerden mahrum olarkamı oynayacak ? o zaman oyunu almanın oyuna para verdikten sonra açar oynarım birde Knight metin2 hesabı herşeye paramı vericem ? Açıkcası bir oyun kendini ancak bu kadar soğutabilir benden

hardenedi alacak olanlar elite için alıyor kar yapmak için

evet ama demek istediğim o değil.Eskiden kısa patchle gelen map lar ilk önce dlc diye kakalandı.Daha oyun çıkmadan 20 DLC yapacaz diyorlar bu resmen aç gözlülük.Eskiden para vermeden sahip olduğumuz map lara şimdi niye para vereyimki.İsteseler şimdi bile oyuna eklerler o mapları ve sadece oyunu aldığımızda hepsine sahip oluruz eski günlerdeki gibi.Şimdi ise iyice b*kunu çıkardılar resmen MMO oyunlarına döndü şimdi sadece oyunu alanlar F2P player gibi olacak çoğu özellikten mahrum kalacak 3-5 tane haritada çoğu özelliklerden mahrum olarak oynayacaksa oyunu direk F2P yapsınlar.Oyun bedava olsun isteyen hardened veya premium alsın knight metin2 oynar gibi.Şurda bi oyun alıp oynayacaz 40 dereden su getiriyorlar yok 20 dlc çıkacak elite al 50 dolar ona ver.Eskiden bedava olarka aldığım şeye daha sonra para vererek almak insan çok kötü koyuyor hele ki paranın değerini son damlasına kadar bilen Türk lere.
    Yazık ya yukarıda gördüm adam taksitle alıcam diyor.Bu kadar düştünüzmü almazsınız oyunu biter adamların tek bildiği oyuncuyu nasıl kazıklarım.Heralde mw4 sadece single player oalcka çıkacak mp için para ödeyeceksiniz 30 günlük premiumlar alarak wow daki gibi
    Bu arada söyliyim cod u 1 den beri mp oynarım mw 2 ye kadar cod hastasyıdım black opsta hiç sevgim saygım kalmadı arıtk bu paragöz şirkete ve oyununa

adamlar oyun çıkmadan 20 dlc çıkcak demiyo. elite alırsanız şu kadar ekstra şey alırsınız diyo. elite almazsan gene yılda 4 dlc çıkar.
    eski oyunlarda bütün haritaları direk verir diyosun ama hangi oyunda satın aldığında direk 30 mapli oyun var ?

30 maplı yok belki ama 5 tane yapıpta 25 ini parayla satmıyorlar 15 tane map le geliyor ve öylece gidiyor.Bunlar 30 map ı hazırladığı halde bilerek parçalara bölüp daha sonra paraya satıyorlar.DLC dediğin planlı olmaz.Aklına güzel bi map eklenti vs. gelir yaparsın ve oyuna eklersin paralı veya parasız ama daha oyun çıkmadan dlc haberleri geliyor bu çok saçma ve bence sahtekarlık.Yani oyun çıkar 1-2 yıl geçer ne biliyim yeni bi heycan ararsın DLC gelir ama bunda oyun çıkmadan 20 dlc gelcek elite alın diyorlar.Yaptıkları haritalarda şimdiye kadar sadece mw dekiler detaylı ve gerçek savaş hissini veriyordu diğer mw lerdeki haritalar çok özensiz sınırlı bir alan içerisinise konmuşsunuz gibiydi nerede o shipment vs hartalar.Eğer Valve gibi bir editor yayınlasalar konsollar için bile, o parayla satılan dlc lerden daha iyi haritalar yapanlar olur en baştada ben yaparım zaten ama bundan para kazanmazlar.Eski oyunlardaki mapları eklerler 15$.Hepsi en fazla 2 günde yapılmış bi harita yaparlar 15$.
    %100 mw 3 den sonraki oyunda yeni motor falan kullanmazlarsa büyük olay çıkacak bu böyle devam ederse Resmen fifa gibi oldu her sene çıkıyor oyun en azından fifada sadece alıp oynuyorsun top veya stad için hardened almana gerke yok
    ayrıca 30 map yapmak onların görevi.Şu işe bak firmalar oyuncu peşinde koşacağına oyucnular firma peşine koşar oldu.Oyun galiba uyuşturucu gibi bağımlılık yapmış.Her sene single player hikayesi dışında değişen hiçbirşey yok sadece yeni multiplayer mapları içinmi alıyorsunuz almazsınız olur biter.Resmen hardened alanla almayan arasında fark olcak diyerke elite almaya zorluyorlar herkezi

Alıntıları Göster
    Kendimi zor tutuyorum ya

• quote:

quote:

Hocam nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama takip ettiğim CoD forumlarında UK'de yaşayanların en çok tercih ettiği yer burası ve imkanım olsa benimde kapısına yapışacağım yerdir.Nedeni ise pre-order yapanlara 4 saatlik Double XP,ufak bir strateji kitapçığı ve avatar kıyafeti veriyorlar.

Almanyadayim hocam.Al diyorsun yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: EqnatoN

quote:

quote:

Almanyadayim hocam.Al diyorsun yani?

Alıntıları Göster
    Alın hatta midnight launch'a katılın belki ekstra kaparsınız.Şaka bir yana özellikle 4 saat double xp azımsanamayacak bir hediye pre-order yapacaksanız Game biçilmiş kaftan.

• quote:

Alın hatta midnight launch'a katılın belki ekstra kaparsınız.Şaka bir yana özellikle 4 saat double xp azımsanamayacak bir hediye pre-order yapacaksanız Game biçilmiş kaftan.

Alıntıları Göster
    Peki tesekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EqnatoN

Peki tesekkür ederim.

Alıntıları Göster
    oyunu nereden almayı düşünüyorsunuz preorder mı Tr'den mi biri bana fikir verebilirmi buradan alman daha iyi olur diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zullllll

oyunu nereden almayı düşünüyorsunuz preorder mı Tr'den mi biri bana fikir verebilirmi buradan alman daha iyi olur diye.

arkadas konunun sonuna lappada yapıstırıosun soruyu su konunun bı basını ac bakalım bı okuya okuya gel sankı 50 sayfa olsa tamam dıcem 2 sayfa usenmede oku
  • quote:

quote:

quote:

Türkiye'de black ops D%R tarzı mağazalarda 180 TL iken yurtdışından 90 tl ye alınabiliyordu.

MW 3 Hardened Edition yurtdışında 99 euro şu an Türkiye de ne olur düşünmek bile istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

quote:

Orijinalden alıntı: zullllll

arkadas konunun sonuna lappada yapıstırıosun soruyu su konunun bı basını ac bakalım bı okuya okuya gel sankı 50 sayfa olsa tamam dıcem 2 sayfa usenmede oku

Alıntıları Göster
    Benim burda hardened edition hoşuma gitti çünkü ben sade bir şekilde elite üyeliği alabilceğimi zannetmiyorum... Sanırsam elite üyeliği internetten satılacak ve bendede KK olmadığından bu biraz zor ... Şimdi 1-2 şey sorucam 1-Hardened edition türkiyeye (spotculara,D&R'a,MediaMarkt. vs) ne zaman gelir? 2-Geldiğinde tahmini fiyatı ne kadar olur? 3-Bu içinden çıkan kodu 13 Kasımdan sonra yada 13 kasımda yaptım diyelim kod kabul oluyormu?Bu Founder i yapmak için 13 kasımda bu günler içine dahilmi?

Şimdiden teşekkürler ...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.