Şimdi Ara

MW3 Hardened Edition [Elite Xbox Live ve PSN'de!][Bilgilendirme!] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
1
Favori
13.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elite 50 dolarsa, psn kardeşiliği yapıp 10 dolara alırız.17 tl'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: resE

Yani kısacası paramızla rezil oluyoruz arkadaş.Oyun alacağız altı üstü çektiklerimize bak....

Ben ve birkaç arkadaş geçen sene kargo dahil 64 sterlin değerindeki Black Ops Hardened'ını aldık ve rahatça geldi ama bu sene hem gümrük sakat hemde Hardened'ın değeri arttı.The Hut yollarız diyor ama takipli olsa riski alıp alacağım ama takipsiz olması o meblada bir ürün için fazla risk.Daha 35 günden fazla var son 2 hafta netleşir Hardened almak isteyenlerin durumu.

The Hut takipli de yolluyor, haberiniz olsun.

Thehut ne zamandır Takipli yolluyor ve nerden seçiyoruz ?? Birde Hardened alırsak nolcak her yıl çıkacak 5 map i bedava mı sahip olcaz . Sizce mantıklı mı Full MW3 oynamayacak biri için . Unc3 Geow3 BF3 Mw3 bu 4 oyunu öbür yıla kadar oynuycam herhalde full MW3 oynamam sizce almak mantıklı mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

quote:

quote:

Yani kısacası paramızla rezil oluyoruz arkadaş.Oyun alacağız altı üstü çektiklerimize bak....

Ben ve birkaç arkadaş geçen sene kargo dahil 64 sterlin değerindeki Black Ops Hardened'ını aldık ve rahatça geldi ama bu sene hem gümrük sakat hemde Hardened'ın değeri arttı.The Hut yollarız diyor ama takipli olsa riski alıp alacağım ama takipsiz olması o meblada bir ürün için fazla risk.Daha 35 günden fazla var son 2 hafta netleşir Hardened almak isteyenlerin durumu.

Thehut ne zamandır Takipli yolluyor ve nerden seçiyoruz ?? Birde Hardened alırsak nolcak her yıl çıkacak 5 map i bedava mı sahip olcaz . Sizce mantıklı mı Full MW3 oynamayacak biri için . Unc3 Geow3 BF3 Mw3 bu 4 oyunu öbür yıla kadar oynuycam herhalde full MW3 oynamam sizce almak mantıklı mı ??

senın ıcın degıl tabı. ama bızım gıbı 2 sene bu oyunu oynıyacak adamlar ıcın gecerlı ben zaten surekjlı mw oynayan bı ınsanım işten geldıgım zaman ıllakı bı ps3 u acar bı el atarım olmassa olmazımdır zaten bu hardened edıtıonu alanlar cod mwyı sureklı oynayan kısım

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Asagi yukari 15 gun once gibiydi sanirim, istanbul Cevahir AVM deki ya Media Markt yada D&R bu ikisinden birisi animsiyamuyorum aramis ve MW3 Hardened edition in stoklariniza nezaman gelir diye bir soru yoneltmisdi. Su an icin net birsey soyliyemem fakat en gec oyunun cikis tarihinden 2 hafta once ararsaniz net bir tarih ve fiyat verebilirim demisdi. 3 hafta sonra netlik kazanir.

tamda bunu sormak içn girmiştim
    öğrenirsen bizede söylersin artık

insallah agbicigim tabiki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sitede takipli gönderi seçeneği yok fakat alışverişiniz 75£ ve üzeriyse site ile irtibata geçip takipli göndermelerini sağlayabiliyorsunuz.

• Türkiyede satışa sunulursa alıcam olmadı normal versiyonunu alıp sonradan elite alcam 50 dolar verip zaten ayrı ayrı alıncada aşağı yukarı aynı paraya geliyor pek bi farkı yok..
  • 2 tane camo verıyo dıe ayrı bır kamuflaj verıyo dıe degmez dıe dusunuyorum oyunu takasla alır premium elıte uyelık alırım olay cozulur dıe dusunuyorum premium elıte uyelıkte sonuc olarak vermıyormu dlcleri aslında sonuc olarak elite uyelıgıde bıraz sacma gelıyor bana clanın warsa ıs yapar sıngle oynuosan bence pek gerekli degıl elite uyelık
  • Arkadaşlar normal versiyon alıp Elite üyelik alsak Hardened edition dan ne farkı var bide bu Elite üyelik nerden alıncak Çünkü hardened edition istemiyom sadece oyun ve o DLC ler lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

2 tane camo verıyo dıe ayrı bır kamuflaj verıyo dıe degmez dıe dusunuyorum oyunu takasla alır premium elıte uyelık alırım olay cozulur dıe dusunuyorum premium elıte uyelıkte sonuc olarak vermıyormu dlcleri aslında sonuc olarak elite uyelıgıde bıraz sacma gelıyor bana clanın warsa ıs yapar sıngle oynuosan bence pek gerekli degıl elite uyelık

DLC'lerin hepsi ücretsiz olarak gelicek
  • HepsiSony yetkili kişisi ile bir telefon görüşmesi yaptım hardened edition hakkinda yarin bilgi alacaklarini soylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

HepsiSony yetkili kişisi ile bir telefon görüşmesi yaptım hardened edition hakkinda yarin bilgi alacaklarini soylediler

Söyledikleri doğruysa çok iyi haber bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Arkadaşlar normal versiyon alıp Elite üyelik alsak Hardened edition dan ne farkı var bide bu Elite üyelik nerden alıncak Çünkü hardened edition istemiyom sadece oyun ve o DLC ler lazım.

Yok mu arkadaşlar Elite üyeliğin nerden alındığı ve Hardened ile aralarındaki farkları söyliycek biri .
  • quote:

quote:

Arkadaşlar normal versiyon alıp Elite üyelik alsak Hardened edition dan ne farkı var bide bu Elite üyelik nerden alıncak Çünkü hardened edition istemiyom sadece oyun ve o DLC ler lazım.

Yok mu arkadaşlar Elite üyeliğin nerden alındığı ve Hardened ile aralarındaki farkları söyliycek biri .

Hocam Elite üyelik Live üzerinden satılır herhalde. Hardened'ın farkı da, avatar zımbırtıları falan olur kesin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

quote:

Hocam Elite üyelik Live üzerinden satılır herhalde. Hardened'ın farkı da, avatar zımbırtıları falan olur kesin:)

Avatar dediğin şu profillerimize koyduğumuz resimler ve avatarımıza giydirdiğimiz elbiseler filan mı

• Elite ve Hardened hakkında bilgilendirme.

MW3 Hardened Edition [Elite Xbox Live ve PSN'de!][Bilgilendirme!]

Hardened Edition Satın aldığınızda bilgiğiniz gibi normalde 49.99$ olan ücretli Elite üyeliğinede sahip oluyorsunuz burada problem yok.

Olay "Founder Status"da karışıyor.Eğer oyunun normal versiyonunu alırda üzerine 49.99$'a Elite satın alırsanız bu Elite'i 13 Kasıma kadar aktif ettiğinizde "Founder" yani Kurucu olmuş oluyorsunuz.

Şimdi diyelim Normal versiyon oyun ve Elite aldınız bu Elite'i de 13 Kasımdan önce aktif ettiniz sizin kaybettiğiniz sadece:

-Özel metal kutu.

-100+ sayfalık özel kitap.

Bir başka örnekte de Normal versiyon oyun aldınız ama atıyorum 20 kasımda Elite satın aldınız burada kaybedeceğiniz şeyler:

-Founder Status.

-Özel metal kutu.

Yani Elite'i 13 kasımdan sonra alırsanız kurucu olamıyorsunuz peki nedir "Founder Status"?

Founder Status:

-Özel tasarım silah kamuflajı

-Özel tasarım oyuncu kartı(mw2'den hatırlayın)

-#Founder grubuna özel erişim.

-Kurucu Klan XP arttırımı,kurucu olanlar Klan'larına fazladan XP alıyor.(klanlarında level sistemi var)

-Founder(kurucu)'lara özel yarışmalar ligler vs.

Hardened alırsanız Hem Elite hemde Kurucu olmuş oluyorsunuz ama normal Elite'de kurucu olmak için oyunu 13 kasıma kadar almış ve Elite'i aktif etmiş olmak gerekiyor.

• quote:

Elite ve Hardened hakkında bilgilendirme.

Hardened Edition Satın aldığınızda bilgiğiniz gibi normalde 49.99$ olan ücretli Elite üyeliğinede sahip oluyorsunuz burada problem yok.

Olay "Founder Status"da karışıyor.Eğer oyunun normal versiyonunu alırda üzerine 49.99$'a Elite satın alırsanız bu Elite'i 13 Kasıma kadar aktif ettiğinizde "Founder" yani Kurucu olmuş oluyorsunuz.

Şimdi diyelim Normal versiyon oyun ve Elite aldınız bu Elite'i de 13 Kasımdan önce aktif ettiniz sizin kaybettiğiniz sadece:

-Özel metal kutu.

Bir başka örnekte de Normal versiyon oyun aldınız ama atıyorum 20 kasımda Elite satın aldınız burada kaybedeceğiniz şeyler:

-Founder Status.

-Özel metal kutu.

Yani Elite'i 13 kasımdan sonra alırsanız kurucu olamıyorsunuz peki nedir "Founder Status"?

Founder Status:

-Kurucu Klan XP arttırımı,kurucu olanlar Klan'larına fazladan XP alıyor.(klanlarında level sistemi var)

Hardened alırsanız Hem Elite hemde Kurucu olmuş oluyorsunuz ama normal Elite'de kurucu olmak için oyunu 13 kasıma kadar almış ve Elite'i aktif etmiş olmak gerekiyor.

Valla çok sağol güzel bir bilgilendirme olmuş . Peki bunu Live üzerinden Microsoft pointle mi alcaz yoksa GG gibi bir yerden de alıp aktif edebilir miyiz ??

• quote:

Elite ve Hardened hakkında bilgilendirme.

-Özel metal kutu.

-Founder Status.

-Özel metal kutu.

Founder Status:

Keşke 13 Kasım sınırlaması gelmeseydi zaten oyun 8 Kasımda çıkıyor.İnternete 2-3 hatta 4 gün sonra düşer bide bunun kargosunu hesaba katarsak ben hardened edition almam gider normalini alırım yanlışmıyım?

• İşte orası tam bir muamma bir kere PSN kardeşliği gibi birşey beklemeyin o tarz birşey olmayacak(umarım yanılırım ama böyle) Xbox Live'da Gold üyelik PSN'de Plus neyse Elite Premium'da öyle birşey çok büyük ihtimalle kod satın alma gibi birşey olur ama dediğim gibi paralı Elite'in nasıl satılacağı şu an için kesin olarak bilinmiyor.
  • @htfb97

Anlamamışsınız,13 kasım sadece founder status için 13 kasımdan sonra Elite alırsanız yine tüm özellikleri kullanıyorsunuz dlcler vs ama Founder olamıyorsunuz.Founder'ı yukarıda açıkladım.
  • quote:

İşte orası tam bir muamma bir kere PSN kardeşliği gibi birşey beklemeyin o tarz birşey olmayacak(umarım yanılırım ama böyle) Xbox Live'da Gold üyelik PSN'de Plus neyse Elite Premium'da öyle birşey çok büyük ihtimalle kod satın alma gibi birşey olur ama dediğim gibi paralı Elite'in nasıl satılacağı şu an için kesin olarak bilinmiyor.

Hardened Edition alırım sırf DLC'ler bedava olduğu için.Ancak 13 Kasımdan geç gelirse elimize yazık olur valla mecburen PSN'den almak zorunda kalırız üyeliği.Umarım yarın Hepsisony'den olumlu bir yanıt alırımda rahatlamış oluruz.

Bu arada Founderı kastettim zaten DLClerin bedava olduğunu biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htfb97 -- 4 Ekim 2011; 0:50:22 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.