Şimdi Ara

MW2 DE BAYRAK REZALETİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
28.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iş oyunu pretosto etmekle çözülmez ne olcak !
    tamam adam senin dediğini yapacak Türk bayrağını koyacak menüye sonrada uncharteddeki gibi yedircek millete Türk diye arabları abi bu mevzu bizi aşar bu tamamen turizmle ilgili reklamla ilgili yanlış tanınıyoruz yaw yemin ederim yanlış tanınıyoruz al unch2. bir diyolag.
    Müzede nöbet tutan iki türk bekçisi biri öbürne derki
    -şurdaki kutular ne olcak
    el cevap
    -boş ver o kutular bizim işimiz değil...
    bitti
    anlayana bu diyalog her şeyi anlatıyor
  • Belki tırsıp koymadılar??Bayrak kanunu var TR de istiklal marşına saygısızlık var vs.....Nasıl Almanyada yarışma programında her ülkenin marşını şarkı söyler gibi okudu da bizim marşa gelince herkesi saygı duruşuna ayağa kaldırdı Türk Milli Marşı ayakta dinlenir diye???Belki oyunlara moyunlara malzeme olamaz Türk bayrağı diye aman koymayalım dediler?Bellimi olur...(Alakası olmayan bi ihtimal işte...)

Ermeni-Yahudi-Pkk lobisi...başka bir şey değil...

Tıpkı , Olimpiyat yıllığımıydı (yoksa guinnes kitabındamı) neydi resmi dilimize kürtçe yazmaları gibi....Yanlışlık adı altında inceden gönderme....

NEYMİŞİZ BE ARKADAŞ.....DÜNYA BİZE KARŞI.....KUYRUK ACISI BU OLSA GEREK....

(Ya da BOR hakkaten sandığımızdan çok çok daha değerli...)
  • hi we the turkish COD MW2 players want to see the Turkish flag in the game..please do somethıng to fix this problem..its an insult to us. you thınk we dont exist or somethıng? whats your problem? We the 5th strongest army ın the world and you guys dont even put our flag ın the game..you must do somethıng to do this problem..thanks

the turkish will prevail!

regards..

bende bunu koydum support a attım..bakalım ..kokusu çıkıcak

Orijinalden alıntı: fearlesstürk

hi we the turkish COD MW2 players want to see the Turkish flag in the game..please do somethıng to fix this problem..its an insult to us. you thınk we dont exist or somethıng? whats your problem? We the 5th strongest army ın the world and you guys dont even put our flag ın the game..you must do somethıng to do this problem..thanks

the turkish will prevail!

regards..

bende bunu koydum support a attım..bakalım ..kokusu çıkıcak

"you must do somethıng to do this problem..thanks"

Hocam bitirdin beni Adamları bir tehdit etmediğin kalmış :D

Eğer böyle bir bayrak koymama olayı mevcutsa, bilerek yapılmıştır. Bunun orjinal oyun alıp almamakla ilgisi de yok. Oradaki bayrağa sahip ülkelerde orjinal oyun mu alınıyor sanki...

• kardeş gribim zaten kafam allak bullak anca o kadar yazabildim..beynım ıslak beze dondu bu saatte bu çıktı anca bunu bide bilgi üniverstiesi sinema tv öğrencisi yazdı düşün.

herkes bole abuk subuk mesajlar atarsa belki bunalırlar diye biraz domınant bi mektup bıraktım sizde yazın birer tane

the turkish will prevail !

zafer türklerindir!! demektir..

• @renzokuken
    Aytunç bence de senin mail in biraz yumuşak olmuş, meslek icabı da yazdığım dilekçelerde ne zaman üslubum ağır olursa, karşı taraf o anda daha dikkatli bir şekilde dinlio daha ciddiye alınıo...
    acı ama gerçek

Dostum, Bizim ülkemizde sert davranmadıkça yanıt alamazsın. Çok doğru, Ancak yurtdışında ki bir firmayla ilgili bir konu olduğu ve daha açılmayan bayrakların olduğunu göz önünde ulundurarak sert bir mesaj yazmadım.

@Strongiron
    ya gozunuzu seveyim adamların neyini orjinal alıyoruzki Utanmadan birde Türk bayrağı yok diye burda bagıralım edelim :) yapmayın ya....
    Ps3 unden tutun herşeye kadar kaçak getiriyoruz .... (ben orji aldım o ayrı konu) bence konunu açılması ve tartışılması bile saçma

Dostum, Kaçak kullıcı çok olur az olur o tartışılır. Konu Geçmişi yüzyıllarla ve şanla anılan bir Milletin Türk Bayrağının olmaması. Türkçe altyazı istemiyoruz, Dünyanın 5. Büyük Ordusu içinde yer alan Türk Milletinin Bayrağının oyunda yer almasını istiyoruz.

@serhat_ps3
    Bu da bir eylemdir. Sadece bu forumda MW2 oynayan kaç kişi var.

@ Jackal78
    Türk tarihini Osmanlı ile başlatmanız garip olmuş. Hiç yazmasanız daha iyi olurdu. Tarihimiz Osmanlının kuruluşundan binlerce yıl önce başlar halbuki. Hunları, Göktürkleri , Uygurları, Karahanlıları, Selçukluları atalarınız olarak kabul etmiyormusunuz diye sorarlar adama. Türk tarihi ile islam tarihini bir tutmayalım lütfen.

Türk Tarihini onla başlatmadım. Zaten mantıklı bir insan 1299 yılında Türk diye birinin çıkıp devlet kurmadığını anlar. Bu şekilde yazmamın sebebi Avrupanın çok yakından bildiği gördüğü yaşadığı saygı duyduğu bir İmparatorluğun devamı olduğumuzu hatırlatmaktı.

@ BoSS_228
    rtada protesto edecek bir kozumuz yok.Orijinal de almıyoruz.PS3 e alınan Cod ların hemen hemen hepsi Türkiye kayıtlı değil.Sunuculara girilmemesinin onları pek endişelendireceğini de zannetmiyorum.

Almanyada Avrupada Asyada yaşayan, Daha doğrusu Her ülkede yeterli kitleye sahip TÜRK halkı vardır.

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...

• İster en güçlü ordu olun,
    İster dünyaya nam salmış olun,
    Adamlara para kazandırmıyorsanız adamlar sizi oyuna koymaz,koyarsada zenci olarak koyar.Bayrak olayı ufak bir jesttir oyunu alanlara,adam bakıyor oyun en fazla hangi 30 ülkeden sipariş edilmiş,30unuda koyuyor.Mesela Singapur örneği,askeri gücü yüksek olmamasına rağmen ekonomisi çok iyidir,ve çokta oyun satışı yapılır,bayrakları var orada.

Oyunlara Türkçe konulup konulmaması tarzında bir olaydır bu ki artık oyunlar Türkçe değil blabla demekte yersiz,ingilizcenizi geliştirmek zorundasınız.

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

zamaninda annanelerini dedelerini cok öttürdügümüz icin koymamislardir... hala acisi gecmemis...

Ufak bir not; Kendi adıma çok sevindim şu yorumu gördükten sonra bayrak koyulmamasına,böyle insanların ne bayrağını koyucaksın,ne de Türkçe oyun yapıcaksın;ki zaten böyle adamlarda orjinal almaz,orjinal almadıkça bayrağı konulmaz oyuna,böyle güzel bir döngü. Şu dünya bizi çekemiyor kaprisinden kurtul önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodchiefsong -- 11 Kasım 2009; 9:37:23 >

• bu konu umarim bir anonce duzenlenir. turk bayragi eger yoksa buyuk saygisizlikbende acilacak diyesabirlabekliyorum
  • @iscanthere

@MrJoqer bu yazı bu halde kullanılamaz.osmanlı bizim atalarımız olabilir ama bizim şu anda yaşadığımız devlet osmanlı devletinin cumhuriyete geçmiş hali falan değildir

Tamamen baştan kurulma TÜRKİYE CUMHURİYETİdir ve osmanlı ile alakası yoktur! Lütfen düzeltin!

Arkadaşım, Bir arkadaşın benzer yorumuna aynı cevabı verdim sanada vereyim;

Bugün Dünya üzerinde ki en eski Uygarlığa dayanan Milletin torunlarıyız.Şan,Şöhret , Saygı ve korku ile anılmışız.
    Atatürk yıkılan, sallanan , bölünen bir İmparatorluğu Çağdaş Medeniyet çıtasına yükseltmiştir.

Osmanlı bizim geçmişimizdir. Osmanlı Devletinden Hiçbirşey Bırakmadı ATATÜRK Ancak biz O şanlı Milletin torunlarıyız. Bu yüzden Osmanlıyı yazdım.

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...
  • @@MrJoqer

Ayrıca emeğin için teşekkür ederim.

Bu arada mektubu yazmamın sebebi Kullanıcı ve Klanlar tarafından İNfinity Warda email bombası yapmaktı.Ancak okuduğum çoğu yorum Korsan Oyun yüzünden Türkiye Bayrağının konmadığıdır.

Türkiyeye Korsan Oyun Bulgaristan Rusya ve Polonyadan geliyor. Eğer o Ülkelerinde bayrağı yoksa bu da bir hakaretir.

Biz Türkiye Ligini, Türkçe Altyazı değil Dünyanın en anlamlı Bayrağının bulunmasını istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 11 Kasım 2009; 10:01:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrJoqer
    İngilizcesi (By Me :))

We,The Call of Duty Lover Turkish guys want to say something to IW.In the last title of Call of Duty,Modern Warfare 2 there is a Multiplayer Flag System.We are so sad for we can't see Turkish flag.

In 1299 we born as Ottoman Empire and until 1923 ve surrender as the world's strongest army and empire.In 1923 we be Turkish Republic.We got a history of thousand years.We are the worlds 5th strongest army(Türk Silahlı Kuvvetleri - TSK).And we are sad for we havent got our flag in the worlds best war game.

We think you missed this , And we think and wish it'll fix.

Best Regards ;
    Turkish Republic
    Game lovers

Buyrun beyler güle güle kullanın lütfen biri bunu yollarsa sevinirim uraştım emek verdim burda

Çeviri için emeğine sağlık,belli ki uğraşmışsın.Fakat biraz kötü polislik olacak ama daha resmi bir İngilizce ile yazarsanız ciddiye alınma olasılığı artar.Biraz gramer hataları olmuş,nacizane düzelttim.

We, as Turkish supporters of Call Of Duty franchise, want to share something with you that saddened us. In the new version of the franchise, Call Of Duty: Modern Warfare 2, within the multiplayer mode, we cannot see our country, Turkey's flag and we definitely feel sorry about that.

Founded as Ottoman Empire in 1299, we dominated the world both army and empire-wise 'till 1923, then we shifted from the ashes of the empire through Turkish Republic. Owning a glorious history for centuries and now having the most strongest fifth army in the world (Turkish Armed Forces), we are confused and saddened about the lack of our flag in the game's multiplayer system.

We are sure that this situation was not noticed by the company and hope you can apply a suitable fix for our demand.

Turkish Republic Call Of Duty Supporters

Mail yollayacaksanız bu şekilde yollayabilirsiniz.Belki ilerideki seviyelerde Türk bayrağı da açılabilir,bunu da en kısa zamanda öğrenebiliriz umarım...

• bende mesaj email gonderdim bayrak konusu ile ilgili insallah dikkate alirlar haydi beyler email atalim infinityward i yaptiklari hata icin uyaralim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 11 Kasım 2009; 10:45:24 >

işyerinde Activision ve infinity wardın sitesi açılmıyor mail adresi yazar mısınız. sağolun.

• Bayrak yoksa mail atılır edilir orası tamam, doğru bir harekettir de..

Oraya atılacak mail de Osmanlı İmp. dan bahsetmek ne alakadır ? Osmanlı yı kimsenin rededecek hali yok fakat şu an yaşadığımız ülke 1923 yılında M.K Atatürk önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti dir. Ülkemizde Osmanlı İmp. kalma doğrusuyla
    yanlışıyla değerli bir kültür mirası, geçmiş mevcuttur fakat Osmanlı torunuyuz demek bana göre yanlıştır. Çünkü o imparatorluk tamamen sonlandırılmış ve yerine eskilerden bağımsız bir ülke kurulmuştur.

Ayrıca Avrupa nın saydığı,korktuğu tırstığı gibi kavramlar kusura bakmayın bana biraz kendini tatmin etme gibi geliyor. Osmanlı yla övünmek yerine, M.Kemal in bıraktığı modern ülke fikirlerine sahip çıkmak bana göre hele ki şu günlerde çok daha gerekli.

Yani kısaca bana göre bu tip atılacak bir mail de Osmanlı dan bahsetmek lüzumsuz ve saçmadır.

Son olarak ise diğer tüm milletleri Türk Bayrağı nın altında kalırlar diye aşağılamak biraz kompleks göstergesi oluyor. O zaman her ülke bu şekilde düşünsün yani onlar da bizim için.. Ve de adama sorarlar senin ülken hangi açıdan daha üstün diye ekonomik açıdan mı, sosyal alanda mı, dünya üzerindeki gücü üzerinden mi diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 11 Kasım 2009; 11:39:52 >
    Konsol : Playstation 4 Notebook: MSI CX61 2OD-231XTR - LENOVO Yoga 500
    Blu Ray/Media Player:
    Nvidia Shield TV & Pioneer BDP-140 & Himedia Q5 Quad Electric Filter : MONSTER HTS 5100 SE Fotoğraf : PENTAX K-5+Canon G12

Nothing is true, Everything is permitted.

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Bayrak yoksa mail atılır edilir orası tamam, doğru bir harekettir de..

Oraya atılacak mail de Osmanlı İmp. dan bahsetmek ne alakadır ? Osmanlı yı kimsenin rededecek hali yok fakat şu an yaşadığımız ülke 1923 yılında M.K Atatürk önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti dir. Ülkemizde Osmanlı İmp. kalma doğrusuyla
    yanlışıyla değerli bir kültür mirası, geçmiş mevcuttur fakat Osmanlı torunuyuz demek bana göre yanlıştır. Çünkü o imparatorluk tamamen sonlandırılmış ve yerine eskilerden bağımsız bir ülke kurulmuştur.

Ayrıca Avrupa nın saydığı,korktuğu tırstığı gibi kavramlar kusura bakmayın bana biraz kendini tatmin etme gibi geliyor. Osmanlı yla övünmek yerine, M.Kemal in bıraktığı modern ülke fikirlerine sahip çıkmak bana göre hele ki şu günlerde çok daha gerekli.

Yani kısaca bana göre bu tip atılacak bir mail de Osmanlı dan bahsetmek lüzumsuz ve saçmadır.

Son olarak ise diğer tüm milletleri Türk Bayrağı nın altında kalırlar diye aşağılamak biraz kompleks göstergesi oluyor. O zaman her ülke bu şekilde düşünsün yani onlar da bizim için.. Ve de adama sorarlar senin ülken hangi açıdan daha üstün diye ekonomik açıdan mı, sosyal alanda mı, dünya üzerindeki gücü üzerinden mi diye?

Arkadaşım,

Ne Sadece Osmanlıdan ne sadece Türkiyeden bahsettim. Yanlış olabilir, Benim yorumum bu şekilde oldu. 1955 yılında kurulan devletlerin bayrakları varken bizim tarihimizin 1299 ve öncesine dayanan Milletin Bayrağının olmamasını dile getirmekdi amacım.

Ayrıca yani nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama,( belki 10 Kasımın ertesi olduğu içindir) geçmişimizi görmemezlikten gelmek de bana saçma geliyor.

Bu kurulan Büyük Cumhuriyet ATATÜRK'ün eseri mirasıdır ancak bizim birde geçmişimiz var. Konu yanlış yere kayıyor şimdi bana malüm partili gözüyle bakacak arkadaşlarda çıkar.
    Ancak şunu söyleyeyim Allaha yakın bana uzak dursun dediğim partidir kendileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Sizinde bu lafinizdan Turk - Islam tarihinin Osmanli Imparatorlugu ile basladigi sonucu cikiyor,..
    Yanlislikla yazdiniz herhalde..

Yanlış ifade ettim özür dilerim. Yoksa Türk-İslam tarihinin 800'lü yıllarda Karahanlılarla başladığını ilkokul yıllarından beri biliyoruz.

751 Talas Savaşı

Yanlış anlaşılmasın eleştirmek veya yermek için değil, sağolsun lise tarih öğretmenimin kafamıza kazıdığı bu tarihi hiç unutamadığım için yazmak istedim

• Forumlarına neden bayrağımızın olmadığına dair bir başlık açsanız bence daha çok ilgi çeker. Aynı zamanda bayrağı olmayan ülkelerin oyuncularıda öyle bir topiğe iştirak edeceklerdir. Böylece belkide tüm ülkelerin bayraklarını koymak zorunda kalırlar. Tarihi geçmişimizi anlatmanıza gerek yok bence

şaka maka cevap gelmedi halen...

bakalım sallayıp da cevap yazacaklar mı ??

bu arada forumda da konu açtım bakalım bunu sallayacaklar mı ??

bu da adresi...

girin destek verin...

http://www.infinityward.com/forum/viewforum.php?f=13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 11 Kasım 2009; 12:22:24 >

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.