Şimdi Ara

MW2 DE BAYRAK REZALETİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
28.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyndaki ay yıldız bizişmle ilgisi olmayan abyrak arap bayrağı..bzimkisi farklı..ama sanırsam sonra açılcaktır...
  • Bu bayraklarin sirayla degilde, hepsinin açik olmasi gerekir bence. Hangi ülkenin vatandasi isen hemen seçecen. Simdi ben Türk bayragi için bilmem kaç levele kadar bekliceksem ve baska bir ülkenin bayragini kullanmak zorunda kalacaksam bu hiç mantikli degil. Mesela Dirt oyununda Türk bayragini hemen bastan seçebiliyordun. Kendi bayragin için level kasmanin mantigi nedir bilen varsa söylesin.

Akşam hanım eve gelsin tüm laf söyleyenlere tek tek lafı döşeyeceğim. Ulen ingilizcem zayıf akşama kadar bekle dur

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...
  • gerçekten eğer diğer açılmamış kapalılarda yoksa rezalet ..imajımızın ne kadar kötü olduğu belli..gerçi oyunları kaça yollardan aldığımız için resmi olarak satılan yer Türkiye geçmiyor..paçavra arap bayrağı var bizimkisi yok yazık

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • Giydirdim bende...

Sağolasın renzokuken , umarım işe yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Kasım 2009; 14:53:34 >

cuma günü bir update gelecekmiş ya, onda olabilir mesela...

• Kutuyu açacaklar diyosun ?

bende attım bitane herkes atsın beyler..bunaltmamız lazım..ayrıca mail de atın supoort@callofduty.com
    turk bayragi olmamasi buyuk terbiyesizlik. herkes hakli olgumuzu biliyor seviye dusurmeden rahatsizligimizi bildirmeliyiz polimiklere girmeden. sonucta oyunu yapan firma uyeler ile laf dalasi sinir bozmaktan baska bisi olmaz. umariz hatalarini gorurler
  • evet arkadaşlar polemiklere girmeyin burada aklı başında olmayan birçok kişi var. sadece isteklerimizi yazalım. uyarımızı yapalım yeter. ben "tncitu" takma adıyla yazıyorum oradaki konu başlığına.

yuhh yani...

çok basit bir şey yau alt tarafı 100 kb lik bir eklenti...

• arkadaşlar isterseniz, forum un yanında, bir de IW nin sitesine üye olun da, normal psn adreslerinizle (MW2' yi oynadığınız) en azından o açıdan sussunlar kaktüs beyinli üyeler...

bu arada hazır kaydolmuşken, herkes birbirini de eklesin bari de herkesin ne yaptığından haberimiz olsun...

benim psn, renzo-kuken; iw ye de öyle kaydoldum.. bu arada bahsettiğim iw nin forumu değil ha yanlış olmasınhttp://www.infinityward.com/index.php buradan bahsediorum

• support@callofduty.com kusra bakmayın yannıs yazmısım dorusu bu
  • Ben de yazdım. Türk bayrağı eklenene kadar almayacağım oyunu. Zaten gurbetteyim, Türk'lüğüm tutmuş durumda burada. dağıtırım valla bu ne la

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • ARKADAŞLAR KONUŞACAGINIZA GİRİN FORUMLARINA KONU AÇIN .... RAHATSIZLIGINIZI BİLDİRİN FORUMLARINI KİRLETİN GÖZLERİNE BATIN HİÇ Mİ İNGİLİZCE BİLEN YOK

;);

WHERE IS THE TURKEY FLAG :)

alet edevat götürmedin mi oraya (konsol bazında) ??

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

dante, sen okul için bi yere gitmiştin yau şimdi hatırladım diodun gidecem die...

alet edevat götürmedin mi oraya (konsol bazında) ??

:)

Gittim hocam Polonyadayım artık 4-5 sene boyunca (arada geleceğim tabii TR'ye). Konsolu sattım gitmeden önce. Önümüzdeki ay PS3 alacağım aksilik olmazsa. MW2 de alıp katılmak istiyorum aranıza. Tabii Türk bayrağı olursa

İnsanın Türk'lük damarı tutuyor böyle yurdundan uzak kalınca. Çok önemsedim bu Türk bayrağı durumunu şimdi.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.