Şimdi Ara

MW 3 yada Black Ops ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir tane oyun alma hakkım var.MW 3 biraz pahalı geldi onun yerine Black Opsmu alsam dedim ?

Sizce Black Ops'un multisi iyimidir ? Biraz yardım ederseniz sevinirim.

• iyi midir derken kişi bakımından diyorsan kesinlikle doludur. Bence black ops alsan yeterli olur forumda da 2. eli 40 tl gibi bir fiyat
  • Mw3 ve Black ops oynayarak yapıyorum bu yorumu mw3 gerçekten berbat olmuş
    Black ops'dan aldığım hazzı alamadım ama bence sen bütcen farsa bf3 al
  • Black ops kardesim black ops forever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bu iki oyun arasında kaldım.100 tl bütçem var.sizce sadece mw3 ü mü alsam?yoksa black ops+heavy rain i mi alayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

arkadaşlar bende bu iki oyun arasında kaldım.100 tl bütçem var.sizce sadece mw3 ü mü alsam?yoksa black ops+heavy rain i mi alayım?

Heavy Rain bilmem ama mw3 gerçekten berbat black ops daha iyi
  • eğer sadece bu ikisi ise black ops tabiki olmadı battfield da güzeldir ikisini birden alabilirsin ikinci el
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] COD Black Ops 6
    3 hafta önce açıldı
    [ALINIK] COD Black ops 6 -
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkürler.Tercihim Black Opstan yana olacak.
  • Bu zamandan sonra eski bir oyuna para verme bence. Yani üzerine oyun çıktı yeniside geliyor. Bence alma Mw3 al!
  • Multiplayer icin kesinlikle black ops

Ikisinide deliler gibi oynadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

iyi midir derken kişi bakımından diyorsan kesinlikle doludur. Bence black ops alsan yeterli olur forumda da 2. eli 40 tl gibi bir fiyat

40 tl'ye satan biri varsa ben bile alırım. Mw2 ve Mw3 var bende de. Satan varsa 40 tl ye pm atsın.
  • black ops multide çok fazla bağlantı problemi var pek beğenmedim , black opsun tek iyi yani zombi modu yani multi oynıycaksan mw3 al
  • bf3 alsanıza cod bf3 yanında hafif kalıyor bf3 de bir sürü gerçek araç gereş var alet edevat takım taklavat ordan burdan şurdan heryerden silah cephane araba ucak tank roket atar var ya peki cod'da sadece sıradan sanki counterın biraz daha geliştirlmişi gibi yanlış anlaşılmasın cod serileri cok guzel oyunlar bence ama bir bf serisi gibi deil bf de desert combat diye bir mod vardı benim zamanımda müthiş bir moddu cafeden cok oynardık onu tanklarla savaşırdık ama ya cod'da
  • Black ops Zombie
  • Mw3 oyuncusuyum black ops daha dıyolar bende almayı dusunuyorum ama hıle var dıyolar dogru mu ?
  • Black Ops Nickime bak ibret al
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

arkadaşlar bende bu iki oyun arasında kaldım.100 tl bütçem var.sizce sadece mw3 ü mü alsam?yoksa black ops+heavy rain i mi alayım?

blackops+heavy rain ben öyle yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: * My.

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

iyi midir derken kişi bakımından diyorsan kesinlikle doludur. Bence black ops alsan yeterli olur forumda da 2. eli 40 tl gibi bir fiyat

40 tl'ye satan biri varsa ben bile alırım. Mw2 ve Mw3 var bende de. Satan varsa 40 tl ye pm atsın.

bitane sitede 55 tl sıfır blackops
    edit:55 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 11 Haziran 2012; 10:56:42 >
  • Bende Black Ops var ve memnunum.Eğer alacaksan ekle beni beraber oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: msertacsahin

Mw3 oyuncusuyum black ops daha dıyolar bende almayı dusunuyorum ama hıle var dıyolar dogru mu ?

Oyunda hile yok.
    Not:Flood yapmak istemezdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.