Şimdi Ara

Müziklere Albüm Kapağı Entegre Programı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımdaki müziklere albüm kapağı entegere etmek istiyorum winamp 5.5 kullanarak entegre etmeye çalıştım ama olmadı winampla ekliyorum ama mp3 oynatıcıma yükleyince gözükmüyor albüm kapakları

bana kapak resimlerini mp3 içine yazacak bir program lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntanyeri -- 22 Aralık 2007; 19:47:40 >

• Arkadaşlar yardımcı olabilicek konu hakkında bilgisi olan kimse yokmu acaba ?
  • sanırım albüm kapaklarını mp3lerle aynı klasöre atmak yeterli oluyor entegre etmeye fln gerek yok diye biliyorum
  • hocam senin dediğin gibi olmuyor creative zen kullanıyorum müzik ile aynı isimde birde resim attım ama göstermedi.

Sanırsam müziğin ID3v1 veya ID3v2 bilgilarine eklemek gerekiyor albüm kapak resmini ama nasıl eklendiğini bilemiyorum işte..

bazı müzikler var benim bilgisayarımda kopyalayıp farklı farklı bilgisayarlarda çalıştırdım her bilgisayarda albüm kapağını gösterdi demekki mp3 içine entegre ediliyor resim ama nasıl

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • Ben bu albüm tagleme ve albumart işiyle uzun süredir ilgileniyorum. Şimdiye kadar hep Musicmatch Jukebox kullanır ve Albumartları çoklu olarak albümlere eklerdim. Artık MMJB Yahoo music haline geldi.Ayrıca eski sürümlerde uyumsuzluk yarattı.Bende yeni arayışlara girdim.

Sana 3 program tavsiye ederim

1-Mediamonkey
    2-Tag&Rename
    3-Winamp

Tamamının son sürümlerini kullanmanı öneririm. Şimdi avantajlarını karşılaştırayım.

Mediamonkey aralarında en basitleştirilmiş ve en içerikli olanı.Otomatik tagleme çoklu albumart yapıştırma gibi birçok özellik mevcut. Üstelik program ücretsiz. (ücretlisi extra özellikler ekliyor o ayrı,ama ücretsizi iş görür)

Mediamonkey indir

Tag&rename de tüm bunları yapabiliyor. Dosya isimlerini tagden değiştirme, Albumart ekleme,çoklu değiştirme,tamamını büyük harf yazma,(_) ler, boşlukla değiştirme gibi birçok işi bir arada yapabiliyor. Arayüzü nispeten karmaşık.Ama kullanmaya alışmak zor değil. Bu program ücretli (süre kısıtlamalı) Satın almak veya "başka" yollardan orjinal kullanmak senin tercihin

Tag&Rename indir

Winamp yıllardır hemen herkes tarafından kullanılan yaygın bir program. Yeni eklenen özelliklerle bir playerdan çok media center haline getirildi. Autotag konusunda oldukça başarılı.Ben yanlış isimlendirilmiş birçok albümü winamp sayesinde düzenledim. Albumart özelliği de eklenmiş. Ancak çoklu şekilde yapma imkanı yok.Bu yüzden tek tek yapmak gerekiyor.(veya çoklu imkanı var ben bulamadım). Bu özellikleri de dahil birçok yönden kullanıcı dostu arayüzü ve kullanım kolaylığı ile benim için bilgisayarda olmazsa olmaz bir program. Bilindiği gibi Winamp ücretsiz.Ancak bazı extra özellikler için pro sürümü ücretli olarak alınabiliyor. Pro daha çok Amerikan kullanıcısı için gerekli olabilir diye düşünüyorum.Bizim işimizi normali de görür.

Winamp indir

İşine geleni deneyebilirsin. Bu işi yapan I-tunes gibi birkaç program daha var.Ama ben özellikle kullandıklarımı yazmak istedim. Umarım işine yarar.

• Cevabınız için çok teşekkür ederim yazdıklarınız işime yarıyacaktır....fakat öğrenmek istediğim birşey daha var cevaplarsanız çok sevinrim.

Ben müziklere albüm kapağı eklemeyi winamp kullanarak denedim fakat eklediğim albüm kapakları sadece bilgisayarda görüntüleniyor mp3 playerime yüklediğim zaman kapak resimleri gözükmüyor aynı şekilde başka bir bilgisayara taşıdığımda da müziğin albüm kapağı gözükmüyor....

albüm kapaklarını müziğe nasıl entegre edebilirim benim istediğim albüm kapağı eklediğim müzikleri hem mp3 playerde hemde başka bir bilgisayara müziği taşıdığımda görebilmek.....ayrıca sizinde dediğiniz gibi winamp autotag özelliği gayet kullanışlı bende sürekli kullanıyorum.
  • Daha önce kullandığım Musicmatch Jukebox ile yapıştırdığım albumartlar MP3 playerda da çıkıyordu.Şu anda MP3 playerım bozuk ve MMJB kullanmıyorum Ama en azından fikir olsun diye söyleyebilirim.Mediamonkey ile yapıştırdığınız albumartlar büyük ihtimal çıkar. Çünkü "save image to tag(if possible)" şeklinde bir seçenek var.Eğer Tage yapıştırılmışsa albumart görünür.Ama kendim yükleyip denemeden emin de olamam açıkçası.Dediğim gibi Zen V:M player artık çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla uzun uzun yazmıştım ama DH SQL hatası gibi bişeyler verdi.Yüklenmedi. Kısaca açıklayayım tekrar.

MusicMatchJukeBox ile yüklenen albumartlar çıkıyordu MP3 playerda (Creative Zen Vision:M) Şu anda player çalışmıyor ve MMJB kullanmıyorum. Mediamonkeyde "paste albumart to tag(if possible)" gibi bir seçenek var. Tag e yapışan albumart mp3 playerda da gözükür tahminimce. Denemeden bilemem ama tahminim bu. MP3 playerım uzun zamandır bozuk.Bu konuda bir fikrim yok.I-Pod u ise kardeşim kullanıyor.Müzik tarzları farklı olunca dikkat etmedim ve kullanmadım uzun zamandır
  • ayrıca konuyla pek alakalı olmasada bi paylaşımda ben yapayım..

albüm kapaklarını bulmak için güzel bi site:www.albumart.org

artık mp3 e yapıştırmak size kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.