Şimdi Ara

MÜZİK SETİ TRAFO İÇİN FİKİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde sony lbtxb5 müzik seti var . Bigisayarda güzel bir ses kartı ve birkaç ekstra eko ayarı ile gerçekten inanması güç şekilde kaliteli yüksek ses ver veriyor ama tek başına cd ve radyodan berbat ötesi rezil bir set ne ses kalitesi ne ses şiddedi beş para etmez ben bilgisayarda kullandığımdan beri sete aşık oldum elimden birçok sistem geldi geçti ne yeni nesil sony setler ne phılıp ne samsung nede logitech z5500 gibi sistemler bilgisayarda bana hiç bir tat vermedi benim bu seti muhakkak eski haline çevirmem lazım yardım edebilecek varsa harbiden duacı olurum . Sistem 4 çıkışlı sorroundları boşta orjinal sürücüler 2*200 watt sürücülerin bağlı olduğu çıkışlarda 120+120 watt . Bu set elektrik kesilmesi sonucu bozuldu bende açtım biraz kurcaladım ölçümlerde güç kaynağından anakarta elektrik gitmediğini gördüm. Elimdede sony rx80 müzik seti vardı onunda çıkışları hatırladığım kadarıyla 60 waat sürücüleride 80 watt civarı . Soket aynı olduğundan deneyim dedim ve tahmin ettiğim gibi sistem çalıştı. Lakin gelelim soruna bunun güç kaynağı lbt xb5 ten 2 katı daha ufak avometreyi tam olarak kullanamadığım için net değer ölçemedim sisteme ne kadar güç veriyor bilmiyorum ama bunu taktığımdan beri sistem yarı sesi geçince cızırdamaya başlıyor. Eski trafoyuda akılsızlık edip çöpe attım zaten üzerinde değer falan herhangi birşeyde yazmıyordu ben şimdi bu sete göre trafo nasıl ayarlayacam çok eski bir set piyasada yok elektronikçilerden trafo bulsam bu sefer o anakart soketini trafoya nasıl monte edicem gerçi bu ikinci sorun ilk olarak bu sete uygun nasıl bir trafo almalıyım valla müzik keyfim mahvoldu ne güzel tatlı tatlı detaylı çalıyordu alçak seslerde bile baslar inletiyordu şu anda ne ses kalitesi var ne sis şiddedi 2+1 sunny sistemler bile daha iyi çalıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Temmuz 2014; 13:02:42 >

• Elimde lbt xb8av muzik seti trafosu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sete uyarsa alabilirim kaça satarsın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.