Bildirim
Muzik klasörü nerede ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
itunes ile _____________________________ -
Suana kadar telefondan direk müzik kütüphanesine şarkı atabilen uygulama duymadım.yinede takipteyim bana da boyle bir uygulama lazım. _____________________________ İster yâr ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da şanlı Fenerbahçe!
"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood" ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor -
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Suana kadar telefondan direk müzik kütüphanesine şarkı atabilen uygulama duymadım.yinede takipteyim bana da boyle bir uygulama lazım.
İFile adli programla sistem dosyalarinA kadar ulasabiliyoruz.. Ben musixbox programina girip indirdigim muzikleri kopyaladim ama music library klasorunu bulamadim ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AttandeD
quote:
Suana kadar telefondan direk müzik kütüphanesine şarkı atabilen uygulama duymadım.yinede takipteyim bana da boyle bir uygulama lazım.
İFile adli programla sistem dosyalarinA kadar ulasabiliyoruz.. Ben musixbox programina girip indirdigim muzikleri kopyaladim ama music library klasorunu bulamadim ..
İfile bende de var fakat müzik kütüphanesine ordan atilabildigini bilmiyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İster yâr ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da şanlı Fenerbahçe!
"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood" ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AttandeD
quote:
İfile bende de var fakat müzik kütüphanesine ordan atilabildigini bilmiyordum.
Bende ugrasiyorum bulursam yazarim :D_____________________________
-
iphone içerisinde öyle bir klasör yoktur, diğer mp3 playerlar gibi deildir bu iphone. şarkıları itunes ile kütüphanenizden telefona göndermeniz gerekiyor. ya da yeni çıkan itools kullanacaksınız.
google'da "iphone'a nasıl müzik yüklenir" diye arama yapın._____________________________ Temenni vuku-u mutlaktır...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom kişisel erişim noktası açılmıyor
- apple garanti uzatma var mı
- iphone ekran çizik giderme
- yurt dışı telefon 3 yıl hesaplama
- birinin rehberinde kayıtlı olduğumu nasıl anlarım
- iphone 15 kablosuz şarj özelliği var mı
- ip 18
- türk telekom arama bekletme
- 16 pro renkler
- iphone 17 pro max vs xiaomi 17 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler