Şimdi Ara

Müzik Aşkı İçin Ps3 verilir mi ? (Elektro Gitar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bir gitar almak istiyorum ilandaki gitar nasıl sizce kalitesi benim için çok önemki ve ekonomik olması tabii yardımınızı bekliyorum.ps3 le takas edebilir mi bu cihaz
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-ibanez-szr-520-elektronik-cihaz-takasli-69130807/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 29 Aralık 2011; 22:38:34 >

• up :(
  • ps3 ü verip gitar alma çok çok iyi bir seçim

bekle gitarada bakayım

iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

ps3 ü verip gitar alma çok çok iyi bir seçim

bekle gitarada bakayım

iyi gibi

Teşekkürler hocam bekliyorum :)
  • Gitar iyi.

Yalnız enstürüman çalmak gerçekten çok büyük zaman ister. Zaman dediğim yıllar. 3 yılda anca birşeyler çıkar ve çok uğraştırır. Ancak mantığı kavradıktan sonra asıl zevki çıkmaya başlar.
  • Her türlü verilir. Düşünme bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Gitar iyi.

Yalnız enstürüman çalmak gerçekten çok büyük zaman ister. Zaman dediğim yıllar. 3 yılda anca birşeyler çıkar ve çok uğraştırır. Ancak mantığı kavradıktan sonra asıl zevki çıkmaya başlar.

Çok hırslıyım hocam bu enstürman konusunda zamanlar kurban olsun.Asosyal olmaktan iyidir.

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim adamla anlaştık yarın yolluyorum adamda gitarı yolluyor başka bulursun artık
  • kesinlikle iyi bir fikir 1 sene sonra senin ps3 yarı fiyattan aşağı düşecek ama bir gitar seni senelerce götürür hem de satmak istediğinden hemen hemen aynı piyasaya satarsın, çok iyi gitar çalamamama rağmen 2. gitarımı aldım 400 tl ye şu an da 700 falan müşterisi var işe biraz da ticaret yönünden bakarsan gayet mantıklı bir yatırım aynı zaman da müzik zevkin gelişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

teşekkür ederim adamla anlaştık yarın yolluyorum adamda gitarı yolluyor başka bulursun artık

Şaka mı yapıyorsun hocam yapma bunu
  • Pek bi fikrim yok açıkcası yalnız gitar güzel duruyor. Bence çalabiliyorsan takasla beni tek düşündüren 2.el olması
  • Yalnız birşey sormak istiyorum hayatımda hiç gitar çalmadım illaki amfi gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 29 Aralık 2011; 22:49:33 >
  • benim Schecter'a benziyor Bence almalısın. Ps3 sana bişey kazandıracak değil ama emin ol müzikle pek çok biilgi ve belkide paraya cevirebilecegin isler yaparsin. ben baslayali 1 yil oldu ve suanda ufak bir cafede sahne aliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

benim Schecter'a benziyor Bence almalısın. Ps3 sana bişey kazandıracak değil ama emin ol müzikle pek çok biilgi ve belkide paraya cevirebilecegin isler yaparsin. ben baslayali 1 yil oldu ve suanda ufak bir cafede sahne aliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

Yalnız birşey sormak istiyorum hayatımda hiç gitar çalmadım illaki amfi gerekiyor mu?

Ben ilk amfimi aldım onu da sattım alırsan iyi olur severek yaparsın diğer türlü elektro gitarın amfisiz sesi pek hoşuna gitmeyebilir ama şimdi alsan küçük bi amfi efektsiz falan da tadı çıkmayacak karar senin
  • alacaksan 700 liraya bu gitarı alma ama ps3 le takas edeceksen et çünkü ps3 700 lira etmez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [R][A][U][L]

quote:

Yalnız birşey sormak istiyorum hayatımda hiç gitar çalmadım illaki amfi gerekiyor mu?

Ben ilk amfimi aldım onu da sattım alırsan iyi olur severek yaparsın diğer türlü elektro gitarın amfisiz sesi pek hoşuna gitmeyebilir ama şimdi alsan küçük bi amfi efektsiz falan da tadı çıkmayacak karar senin

çok mu pahalı amfiler nedir fiyat aralığı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Gitar iyi.

Çok hırslıyım hocam bu enstürman konusunda zamanlar kurban olsun.Asosyal olmaktan iyidir.

Teşekkürler

Bunu çok çok iyi düşünün ama.

Çevremde çok var hırslıyım çalarım yaparım, o gitarı yaların parçalarım diyen ancak çoğu aylardır kılıfından çıkarmadı

Eğer gerçekten üstüne durursanız gitar PS3'ten her türlü iyidir. Fakat tam tersi durumda canım PS3 ziyan olur.

Bu arada işe 2. el yönünden yaklaşırsak PS3'ün zamanla fiyatı düşer. Çok iyi bakılmış bir gitarın yaşlandıkça değeri artar.

Bu yazdıklarım şevkinizi kırmasın. Üstüne durursanız gerçekten kolay olduğu görürsünüz.

• Amfisiz olmaz , amfisiz çalmaya alışırsan kirli çalarsın hep. Amfide çal , hatalı çal hatta gümbür gümbür hatalı çal ki hatanı anla düzelt. Bu sırada ders almak şart tabi kesinlikle. Hoca seçimi çok önemli bu konuda.
  • Başlangıçta amfi alıcak parayı biriktirene kadar bilgisayara bağlarsın ondan sonra amfi alırsın amfiyi 2. el de alabilirsin çünkü fazla hareket etmediğinden zaten çarpma vurma gibi şeyler pek olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.