Mutsuz bir ailede büyüdüm kendimi hiç geliştirmedim çocuk gibi kaldım benimle annem ilgilendi hep önüme yemeğimi suyumu koydu ben adam olamadım arkadaşlar. 25 yaşındayım hala her şeyden bir haberim nasıl çıkacağım bu durum içerisinden hiç bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mutsuz bir ailede büyümek

-
-
Kendini yavaş yavaş geliştir; sorumluluk al, yeni deneyimler edin ve bunları yaparken belli duygusal ve imkansal zorluklarla karşılacağını kabul et. Eğer başa çıkamayacak kadar kötü durumdaysan psikoloğa gidebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi evine çıkamıyor musun?
-
Malesef param yok ama üst kat evimiz var belki oraya düzer tek başıma yaşarım.
-
Ayrıca ilişkiyi anne kucağı gibi gördüm bilgi birikimim yok ailem bana hiçbir şey öğretmedi. Ne yemek ne araba bakımı ne başka bir şey. Annem babamı kıskandı bende ne iş güç koşturdum ne de öğrenmek istedim ikisinin arasında savruldum durdum yeni farkına vardım bunu ilişkimize yansıttım. Korktum çekindim kızda anladı zaten çocuk olduğumu terketti beni.
-
Bunları nasıl yapabilirim
Her şeyi heves et öğrenmeye çalış kendine yet yani benim annem babam ayrı annemle yaşıyorum en basitinden evdeki tamir işlerini falan öğrenmeye çalış işine yarayacak ileride çünkü kendini geliştir sürekli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mantıklı hocam heves önemli bir şey. Öğrenmekten geri kalmamalıyız tek başınayım hayalim tek başıma ayaklarımın üzerinde durabilmek.
Psikoloğa gittim ilaç yazdı bu durum ileride memuriyete etki eder mi acaba hiçbir bilgim yok.
Psikiyatrik ilaç kullanımı tıpkı diğer herhangi bir sağlık sorunu için kullanılan ilaçlar gibi kişisel bir sağlık bilgisidir. Bu nedenle gizlilik ilkesi gereği ilaç kullanımı gibi sağlık verileri herhangi bir kamuya açık sicile işlenmez
@Spinazola ben de çok mutsuz bir ailede büyüdüm, evde doğru dürüst sevgi veya birliktelik görmedim. Dolayısıyla kendim de çok kusurlu ve pek çok duygudan muaf büyüdüm, kişiliğime böyle işlendi. Anlattığın gibi babam her işime koştu, kendisi halletti. Neticede ailem 2,5 yıl önce boşandılar. Babam yanlız, ben yakın ama ayrı şehirdeyim çalışmaya başladım. Buna rağmen hala en kötü 2 haftaya bir hafta sonları gelir, market ve pazar alışverişimi yapar ve diğer işlerimi görüp evine gider. Benzer pozisyonlardayız yani.
-
Hocam şöyle söyleyeyim ben 25 yaşındayım hayata karşı sorumluluklarımı hiçbir zaman almadım laylaylom yaşadım. Babamdan bir şeyler öğrenmedim kendisi çok sessiz sakin yapıda bir insan bana hiçbir şekilde iş öğretmedi. Konfor alanından çıkmadım evde yemek yapmayı bilmiyorum. Köylüyüm cahilim kafam basmıyor yeteneğim sadece bedensel güç yapmak, saçma sapan işlerde dolaşmak durmak kız arkadaşımı bu yüzden kaybettim o da benim gibi mutsuz bir ailede büyümüştü değerini kıymetini bilemedim ailesinin içerisine gireceğim için hayal kurmadım ileriye yönelik güzel şeyler yaşatmayacağım için ipini saldım. Çok tecrübesizim ve mızmızlanıp duruyorum ve ben bunları yeni farkettim nasıl düzeleceğim hiç bilmiyorum
-
Çok fazla benzer yönümüz ve başımızdan geçen ortak şey varmış. Canın sıkkın olduğunda konuşmak istersen PM at, telegram adresimi vereyim.
-
Kral kendin ogrenecen. Oturup bekleyip alamazsın istediğini. Birşeyler öğrenmek istiyorsan tam şuan zamanı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olabilir hocam pmden ulaşabilirsin
-
Kendimi çok silik değersiz hissediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 30 Eylül 2024; 8:59:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X