Şimdi Ara

mutluluk nerede? :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu bok'dan hayatta mutlu olabilmemiz için illa aşk mı gerekir yada yüreğimizin mi mutlu olması gerek? geçen sene 5 aylık bir ilişkim oldu hayatımın en mutlu zamanını yaşadım sanki zaman kavramı durmuştu sadece gülümsüyordum sürekli.. yatakdan gülümseyerek uyanıyordum taaki bitene kadar.. aşk bitti, aşk acısıda bitti yalnızlığa döndük.. şimdi karmaşık ilişkiler oluyor arada birşey hissetmediğim genellikle cinsel odaklı ama mutlu olamıyorum.. gece alemine giriyoruz yok ordada birşeyler eksik.. konsere gidiyoruz ordada birşeyler eksik.. 3 4 arkadaş toplanıp eğlenelim diyoruz o da geçici hafif bi mutlulukdan ibaret.. soruyorum size mutluluk sadece aşk mıdır ? neden ben sadece nefes alıp vermek için yaşıyorum ve hiç korkmadığım ölümü bekliyorum ? soran olursa kendime güveniyorum kendimi seviyorum özgüvenimde yerimde

• mutluluk yok
  • hayatta sadece mutlu olmak isteyen insanlar mutlu olabiliyor.. kimisi elindekilere rağmen mutlu olamıyor kimisi hayatı kötü olmasına rağmen mutlu oluyor, ama ikincisini başarmak biraz zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylır Dördın

hayatta sadece mutlu olmak isteyen insanlar mutlu olabiliyor.. kimisi elindekilere rağmen mutlu olamıyor kimisi hayatı kötü olmasına rağmen mutlu oluyor, ama ikincisini başarmak biraz zor..
  • Mutluluk filan hikaye huzur olmadı mı geçmiş olsun.
  • konu up. :D başka yorum yok mu
  • Mutluluk içimizde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mutluluğu aşk ile buluyorsan işin zor.
  • söyleyim

paranın olduğu her yerde

paran varsa seni mutlu edecek herşeye sahip olursun
  • Evet aşk hayatı bambaşka.. ondan daha mutlu eden başka birşey yok gibi...
  • Maddi varlık arttıkça, manevi doyum azalır. Yani paran varsa mutluluğun günlüktür, mutluluğun sahtedir.

Mutluluk nerededir ? Bunun somut bir tanımı olamaz kanımca.
    Yıldızlı bir gecede göğü seyrederken, gözünüzü kapadığınız anda gittiğiniz yer mutluluğunuzun açık adresidir. Belki uzaktaki sevgilinin yanı, belki bir şirket koltuğu, belki yemyeşil doğanın kucağıdır gittiğiniz yer.

Belkide gözümüzün önüne, son model otomobiller, milyarlarca maaşlık koltuklar getirmek istediğimiz için, kendimizi buna şartladığımız için mutluluğu yakalayamıyoruzdur kim bilir.
  • kişiden kişye farklıdır mutluluk

Astım hastasıiçin mutluluk nefes almaktır
    kimisi için mutluluk güzel olmaktır
    kimisi yalnız mutludur kimisi dostları varken mutludur kimiside aşkı varken yanında mutludur
    dondurma çubuğnda bedava yazısını görüncede mutlu olanımız vardır
    bazende piyango vurur mutlu olamazsın
    sana kalmış birşey ufak şeylerden mutlu olmayı öğrenirsen hayat herzaman mutludur
  • Mutluluk yalnızlıktadır. Aşk da aslında yalnız yaşanır. Herşeyden bıkarak ve tek başınalığın hüznüne boğularak mutlu olabilirsin. Dostluk olsun, karşı cins olsun, kurduğun paylaşımlar da "yalnız olabilen" kişilerle birlikte olmalı. Hayatı ciddiye almalısın, yalnızlığını insanlara ifade edebilmelisin, ortaya bu şekilde gerçek bir paylaşım çıkar. Aksi takdirde dışarda 1-2 saat eğlenip eve geldiğinde yine bıkkınlık yaşayacaksın.
  • Sadece mutlu olmayı iste ve mutlu olucaksın yalnız mutlu olmatan daha öenmli konular var hayatın anlamsızlığı gibi
  • içinde içinde e baba o kadar para verdik kdv si - iççinde içinde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylır Dördın

hayatta sadece mutlu olmak isteyen insanlar mutlu olabiliyor.. kimisi elindekilere rağmen mutlu olamıyor kimisi hayatı kötü olmasına rağmen mutlu oluyor, ama ikincisini başarmak biraz zor..

+1
  • güzel cevaplar geldi devaaam
  • Mutluluk.. Bir yandan çok yakın bir kavram gibi duruyor, diğer yandan çok uzak.. Maddi hazlar her zaman geçicidir; yeni bir telefon alırsınız, bir hafta sevinir ve baktıkça mutlu olursunuz. Bir PS3 alırsınız, bir ay sonra biter onun verdiği mutluluk..

Mutluluk eşiği, beklentilerin yüksekliğiyle doğru orantılıdır bence. Yani senin mutluluk kıstasın bir E46 M3 ise, ona ulaşman zaman alacağından mutlu olamazsın. Ama senin beklentin bir Ford Ka ise, ona bindiğinde mutlu olacağına inanıyorsan, daha kolay mutlu olursun..

Küçük şeylerden pay çıkarıp mutlu olmak gerekir, kendinden daha kötü durumda olan insanları düşündükçe mutlu olman gerekir. işsizsen ama ilenin yanında yaşıyorsan, seni bu halde hala evlerine kabul ettikleri ve şefkat gösterdikleri için, daha da önemlisi bir ailen olduğu için mutlu olmalısın. Tamam, bu polyannacılık sınırında olmamalı, veya daha iyiye dair isteğini sindirmemeli... Ama azim ile hırs arasındaki çizgiyi korumak lazım her zaman.

• Mutluluk açgözlülüktür.Açgözlülüğü bıraktın mı mutlu olursun.Her zaman daha fazlasını istemediğin zaman bazen mutlu olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microadam -- 30 Temmuz 2010; 0:18:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.